Проклятіє Галовкі
хихихихи)))))дякую))))краще вже якесь інше прокляття, бо вавки не встигають зажити як з"являються нові
Гурт Breaking Brain Without Aim |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » Зима=)
Проклятіє Галовкі
хихихихи)))))дякую))))краще вже якесь інше прокляття, бо вавки не встигають зажити як з"являються нові
![]()
![]()
Ранами закаляються щоб потiм больно небуло
Отредактировано IoanIliesky (16.12.2007 18:28:09)
шось випало трохі снігу і всьо...а я вже абрадевалса ..так хочється сніжної зими я вже навіть встиг забути, що воно таке сніжна зима...зате за пару днів снєгопада встиг трохи надурітися, наїстися снігу і нажбурлятися сніжками))
холодно блін стало шо капець)
ага....холодлно оч і слизько(((
шось випало трохі снігу і всьо...а я вже абрадевалса
..так хочється сніжної зими я вже навіть встиг забути, що воно таке сніжна зима...зате за пару днів снєгопада встиг трохи надурітися, наїстися снігу і нажбурлятися сніжками))
Сiрожко Зима це одна з самих подлих пiр року особливо на рублики
холодно блін стало шо капець)
я сьоня йшов з Хотинської на Білоруську....я думав шо я по Аляскі йду)))такий вітер жестокий. якби не капішон з мєхом який закриває рожецу, то б додому бєз єбла прийшов би ))))))
...хочу снігу...а немає ніфіга, трохи подзюрило і всьо...снігу!!!!!!!
сцуко чуть свої рашпільські руки не втартив..відморозив їх жесть..ще декілька раз чуть нє взлітєл к хуям з такими поривами вітру..
та ну нах таку зиму.... сьогодні чуть в криницю не ушол.... їбать... так слизько....
та ну нах таку зиму.... сьогодні чуть в криницю не ушол.... їбать... так слизько....
ти гоніш...але в цьому є плюс))побачив би можливо і навіть зустрівся з тою дівчинкою, що у фільмах вилазить з колодязя))як її там ..Самара)))))))))))))
сцуко чуть свої рашпільські руки не втартив..відморозив їх жесть..ще декілька раз чуть нє взлітєл к хуям з такими поривами вітру..
я йшов по Калинівському мосту і бля реально важко дихати було...вітер в рожу так фігарить, куда не повернешся всюду вітер і важко дихати коли така фігня))я вже думав з моста нахєр пригати в річьку
але потім передумав, бо плавкі дома забув
мені подобається....
ти гоніш...але в цьому є плюс))побачив би можливо і навіть зустрівся з тою дівчинкою, що у фільмах вилазить з колодязя))як її там ..Самара)))))))))))))
)я вже думав з моста нахєр пригати в річьку
але потім передумав, бо плавкі дома забув
Зачем тобi плавки з начосом типа булоб прыемнише та теплише!!!
КЛАСНО СЬОГОДЛНЯ В ФАНІ ПОДУРІЛИ!!!!))))))))мені навіть мого єбла не жалко))))))))))
було кульно!!!Слем на снігу, зимою це АФІГЄННО, хоч і больно))))))))
Люблююю зимуу..... :yahoo: :yahoo: .....
UFOs
у мене аж труснякі мокрі ...... :yahoo:
у мене аж труснякі мокрі ......
а в мене аж глаз болить)))ця Зима - це супер...пряльно Юра казав, шо давно так не дуріли і в мене також ностальгія дитяча..
UFOs
мало тебе піздили... в наступній раз у вас нето шо сніг буде у трусняках, а й піпіскі від холоду загнуться!
мало тебе піздили... в наступній раз у вас нето шо сніг буде у трусняках, а й піпіскі від холоду загнуться!
будеш багато ЛЯЛЯ то твоя піпіска також в снігу буде вся)))))))
будеш згадувати цю зиму веселу)))))
UFOs
ТА НЄЄЄЄ... то ти наверное ошибся... :fuck:
у нас нет зимыыыыыыыыы :cray:
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » Зима=)