Гурт Breaking Brain Without Aim

Прівєт, Ночниє Тарговци=)

Введите ваше имя и пароль ниже

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Флудім » Хто і як провів ніч))))

Хто і як провів ніч))))

Сообщений 141 страница 160 из 187

141

badbunny написал(а):

UFOs написал:

думав шо не буду спати, але на кріслі такі заснув))))

курва,ше і як партізан накрився пакривалам с галавой....я думал чьо ти ужє там патух

а от і даказатєльства :rofl:

0

142

badbunny написал(а):

а от і даказатєльства

хахахахахахахахаха)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) от це ти гониш)))))))))) це в мене була камуфляжна маскіровка)))))))))жесть!!))))))))зі сторони, як мішок з барабульою)))))

0

143

Напостой засипаю з мобілою
На ній запущений МОБІЛЬНИЙ КВІП,
Пасани в кімнаті матюкаютси ночами від
безперестанного О-оу о-оу з телефона.
А я вже привик сплю шо вбитий.

0

144

я ніч провів в компанії кращих друзів,телевізора з конченою попсою і стола з салатами і бухлом)

0

145

Takeandburn написал(а):

безперестанного О-оу о-оу з телефона.

ставь на вібро)))))

KeithMoon написал(а):

я ніч провів в компанії кращих друзів,телевізора з конченою попсою і стола з салатами і бухлом)

:D добре шо хоть не стругав і на тебе не стругали ;) )))...назнаю я класно повисів і хочу подякувати Фаїні і Тані за Подарункі, дякую дівчатка, дуже мило і приємно :love:  :friends:  :com:

0

146

UFOs написал(а):

Фаїні і Тані за Подарункі, дякую дівчатка

ага... ^_^ ...дуж приємно за такі гарні слова на подарунку :rolleyes: я курва аж розчулився  :rolleyes:

0

147

ночь прошла отлично- шла по улице оглохла от фейерверка, какие-то уроды пристали по пути, пришла домой в 5 утра, посидела за компом, напилась шампанского и уснула! вот

0

148

UFOs написал(а):

хочу подякувати Фаїні і Тані за Подарункі, дякую дівчатка, дуже мило і приємно

badbunny написал(а):

дуж приємно за такі гарні слова на подарунку я курва аж розчулився

а мені приємно шо вам приємно :) і приємно шо вам сподобалось :)

0

149

UFOs написал(а):

добре шо хоть не стругав і на тебе не стругали

)))ну да,я вирішив собі не псувати свято))а на тебе шо стругали??)))

0

150

йой..курво кіко мні соникіу снилосі :face: ..на всє случаї жизні с разнимі сюжетамі :D  :rolleyes:

0

151

badbunny написал(а):

йой..курво кіко мні соникіу снилосі  ..на всє случаї жизні с разнимі сюжетамі

тобі валєрік явно шос не хватає
тепер сиди дома дьоргай пісю і пиши бестселлЄри, тіпа Стівена Кінга іль Даніели Стілл

0

152

Takeandburn написал(а):

тобі валєрік явно шос не хватає

ага....розуму  :rofl:

0

153

Валерка я стобой такщо ти нодин я його в Понедiлок таки допропивав!!!

0

154

бляяяяя..така жесть)))ви не повірити шо мене розбудило))))Жінка мого сусіда))))))вона так зранку орала шо пісєц)))а сусіда з верху також звать СІрожа...бляяяяя...сплю я так солодко і чую у ві сні Сірьожа тваю мать ти встайош ілі нєт, вставай бистро я сказала!!!!СІрьожа блять, ВСТАВАЙ...я спочатку у вісні приохуїв))))))))открил одін глаз і сатрю в полумрак))на годиннику біля 8 годин було)))))поварачуюся на спіну і чую далі...Сірьожа тваю мать ВСТАВАЙ)))і тут голос, ЙОБАНА В РОТ!!!ШО ТИ ДЄЛАЄШ БЛЯТЬ, КАТОРИЙ ЧАС СУКА)))))))))))))))))))))))я бля так і в мислях хотів сказати сусідці, але видно сусід тєлєпат і це сказав ))))))))...ще Сірьожа пару раз послав і по всє відімості забив бо більше чутно нічого не було...але шо забив неясно...чи болт на жену, чи гвоздь їй в гшолову щоб та не патякала)))))))) :rofl: ...карочє доспав я своє з улибкою на рожі)))

0

155

UFOs
:rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl: це ппц :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:

мені теж не дали поспати нормально :crazy: з самого ранку як почали дзвонити...і кожен раз як тільки засну зразу хтось дзвонить....і так до першої години :crazy:

0

156

бля я взагалі не спав.прийшов бухий,вирубився,встав о 2гій ночі...і всю ніч тусив в неті)))

0

157

Я усю ночь прошлую патєл... :crazy:

0

158

Map_Ko написал(а):

Я усю ночь прошлую патєл...

спарцмєн, да? )) :rofl:

0

159

UFOs написал(а):

спарцмєн, да?

Нєє, танЦОР... :fuck:

0

160

а мне кошмары снились,........ :O

0

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Флудім » Хто і як провів ніч))))