UFOs написал:
думав шо не буду спати, але на кріслі такі заснув))))
курва,ше і як партізан накрився пакривалам с галавой....я думал чьо ти ужє там патух
а от і даказатєльства
Гурт Breaking Brain Without Aim |
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Флудім » Хто і як провів ніч))))
UFOs написал:
думав шо не буду спати, але на кріслі такі заснув))))
курва,ше і як партізан накрився пакривалам с галавой....я думал чьо ти ужє там патух
а от і даказатєльства
а от і даказатєльства
хахахахахахахахаха)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) от це ти гониш)))))))))) це в мене була камуфляжна маскіровка)))))))))жесть!!))))))))зі сторони, як мішок з барабульою)))))
Напостой засипаю з мобілою
На ній запущений МОБІЛЬНИЙ КВІП,
Пасани в кімнаті матюкаютси ночами від
безперестанного О-оу о-оу з телефона.
А я вже привик сплю шо вбитий.
я ніч провів в компанії кращих друзів,телевізора з конченою попсою і стола з салатами і бухлом)
безперестанного О-оу о-оу з телефона.
ставь на вібро)))))
я ніч провів в компанії кращих друзів,телевізора з конченою попсою і стола з салатами і бухлом)
добре шо хоть не стругав і на тебе не стругали
)))...назнаю я класно повисів і хочу подякувати Фаїні і Тані за Подарункі, дякую дівчатка, дуже мило і приємно
:friends: :com:
Фаїні і Тані за Подарункі, дякую дівчатка
ага... ...дуж приємно за такі гарні слова на подарунку
я курва аж розчулився
ночь прошла отлично- шла по улице оглохла от фейерверка, какие-то уроды пристали по пути, пришла домой в 5 утра, посидела за компом, напилась шампанского и уснула! вот
хочу подякувати Фаїні і Тані за Подарункі, дякую дівчатка, дуже мило і приємно
дуж приємно за такі гарні слова на подарунку я курва аж розчулився
а мені приємно шо вам приємно і приємно шо вам сподобалось
добре шо хоть не стругав і на тебе не стругали
)))ну да,я вирішив собі не псувати свято))а на тебе шо стругали??)))
йой..курво кіко мні соникіу снилосі :face: ..на всє случаї жизні с разнимі сюжетамі
йой..курво кіко мні соникіу снилосі ..на всє случаї жизні с разнимі сюжетамі
тобі валєрік явно шос не хватає
тепер сиди дома дьоргай пісю і пиши бестселлЄри, тіпа Стівена Кінга іль Даніели Стілл
тобі валєрік явно шос не хватає
ага....розуму
Валерка я стобой такщо ти нодин я його в Понедiлок таки допропивав!!!
бляяяяя..така жесть)))ви не повірити шо мене розбудило))))Жінка мого сусіда))))))вона так зранку орала шо пісєц)))а сусіда з верху також звать СІрожа...бляяяяя...сплю я так солодко і чую у ві сні Сірьожа тваю мать ти встайош ілі нєт, вставай бистро я сказала!!!!СІрьожа блять, ВСТАВАЙ...я спочатку у вісні приохуїв))))))))открил одін глаз і сатрю в полумрак))на годиннику біля 8 годин було)))))поварачуюся на спіну і чую далі...Сірьожа тваю мать ВСТАВАЙ)))і тут голос, ЙОБАНА В РОТ!!!ШО ТИ ДЄЛАЄШ БЛЯТЬ, КАТОРИЙ ЧАС СУКА)))))))))))))))))))))))я бля так і в мислях хотів сказати сусідці, але видно сусід тєлєпат і це сказав ))))))))...ще Сірьожа пару раз послав і по всє відімості забив бо більше чутно нічого не було...але шо забив неясно...чи болт на жену, чи гвоздь їй в гшолову щоб та не патякала)))))))) ...карочє доспав я своє з улибкою на рожі)))
UFOs
це ппц
мені теж не дали поспати нормально з самого ранку як почали дзвонити...і кожен раз як тільки засну зразу хтось дзвонить....і так до першої години
бля я взагалі не спав.прийшов бухий,вирубився,встав о 2гій ночі...і всю ніч тусив в неті)))
Я усю ночь прошлую патєл...
Я усю ночь прошлую патєл...
спарцмєн, да? ))
спарцмєн, да?
Нєє, танЦОР... :fuck:
а мне кошмары снились,........
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Флудім » Хто і як провів ніч))))