Гурт Breaking Brain Without Aim

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Флудім » Хто і як провів ніч))))

Хто і як провів ніч))))

Сообщений 161 страница 180 из 187

161

Я бля сплю как убитый и мне все пох  :D  но чуствовал как сука ноги болят кода переворачивался  :crazy:

0

162

kashTan написал(а):

но чуствовал как сука ноги болят кода переворачивался

последствия вчерашнего? :D

0

163

курва такі тупі сни мене прісовали)))))хєрово провів ніч, хоть і у себе дома в ліжку)))))шия болить зранку, значить вчєра шото було нєхароше))))))

0

164

Спау лише 2 годинки :crazy: ....ляг,кліпнув глазкамі і всьо пара на екзамєн :D

0

165

всю ніч грав у дибільну гру і сидів на дибільному форумі  :D

встав о 15:15 - знову день марно витрачений

0

166

бля,заснув в 6,в муках встав в 15:07...шо поробиш,нє хєр було на вихідних всю ніч бухати,а потім внсь день дрихнути.графік знов спаплюжений,прийдеться сьогодні всю ніч не спати,шоб його відновити(((....

0

167

Бля вчера в 21 як засів за комп так в 4 ранку виліз - пройшов ФАРЕНГЕЙТ афігенна ігруха, шпіль шо нада  :good:
а зранку встав а голова тріщить шо ппц  :crazy:
Сєрожа тобі величезна подяка! :good:   :friends:  :beer:

0

168

Хто і як провів ніч))))

Не в том вопрос, а в том хто как єйо хочіт провісті??? :fuck:

0

169

kashTan написал(а):

Сєрожа тобі величезна подяка!

Сані треба дякувати і магар, я просто ПЄРЄВОЗЩІК )))))) :rofl:

провів ніч я круто)))ви не повірете, спав ))))))) :rofl: ..то шо рано сексуальний голос Вантеда розбудив)))

0

170

спала 1,5 часа и встала в 5 утра(((

0

171

хельга написал(а):

занімаєшся самой давньой прафесієй в начі? )))))))))))))))))))))))))))))))))))))) шо начной стораж ?  :rofl:  :rofl:  :rofl: )))))буш мало спати, будеш чути голоса в голові і потім це тобі надоїсть і випрегнеш з вікна ))))))))))

0

172

хельга написал(а):

Круто, я теж, тікі 2 години і в 7-й встав, пів-ночі рубався в контр по нету (тіпа до екзамену готувався :D )

Ну й жестяк по нету грати - такі профи, шо я просто офігів хедшот за хедшотом хапати %)

0

173

а у нас у місті був ДУЖЕ страшносильний вітер, і ми ходили за водкой, іграв я на гітарі і спав у Тані...

0

174

cherrygirl написал(а):

мені теж не дали поспати нормально :crazy: з самого ранку як почали дзвонити...і кожен раз як тільки засну зразу хтось дзвонить....і так до першої години :crazy:

Телефончик надо тьушить шоб незайобував або просто забити на нього як я щоб нiхто достучатисьб немiг....

0

175

IoanIliesky написал(а):

Телефончик надо тьушить шоб незайобував або просто забити на нього як я щоб нiхто достучатисьб немiг....

та я вже так і роблю))))але останнім часом мені ніхто вже зранку не дзвонить....... :lol:  :lol:  :lol:

0

176

Негоден заснути що робити???? Сплю як солдат чуть бiльше 2 годин i все!!!

0

177

IoanIliesky
Слоненят рахувати пробував???

0

178

Пробував, негоден всеодно!!!http://gif.vio.ru/05/sad.gif

0

179

Тоді папробуй китайців, не заснеш та хоть заєбешся...

0

180

курва сусід похуїст, його якшо рпобє то він може і в 2 часа ночі стіни давбати ))))важко засипати в паузах між шумом дрєлі і малатка )))

0

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Флудім » Хто і як провів ніч))))