Гурт Breaking Brain Without Aim

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » Що ви сьогодні зрозуміли?

Що ви сьогодні зрозуміли?

Сообщений 61 страница 80 из 469

61

зрозумів шо у мене вже немає сил.....

0

62

зрозуміла шо я ніхуя не втикаю!!!!!!!!!!

0

63

Я ЙОБАНА БРЕХЛИВА СУКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0

64

зрозумів Шо ФАІНКА уже шось втикнула :D

0

65

да Валєрік я втикнула!!!!!!!!!!Я ЙОБАНА КУРВА ЯКА ПОРТИТЬ УСІМ ЖИТТЯ І ВСІХ ДОЙОБУЄ!!!!!!!!!!!!!СУКА ПРОСТО СУКА!!!!!!!!!!

0

66

cherrygirl написал(а):

КУРВА ЯКА ПОРТИТЬ УСІМ ЖИТТЯ

Чому,мені наприклад ще не спортила)))

0

67

Ого НАРОД ЛЮБЛЮ ПОДИВИТИСЬ ТА ПОЧЫТАТЬ САМОКРЫТЫКУ ЦЕ САМА НУЖНА ШТУКА В ЖИТТI :D  :good: Люблю ii!

0

68

зрозумів і розумію, що враження про людей формується на протязі всього життя і не завжди цукерка в середині є такою ж солодкою, як та приваблива обгортка  :) ...ще зрозумів, що відносини ( роблю висновки судячи з того що бачу ) між людьми роблять їх серйозними і вони на собі носять маскі, які не завжди їм личать :)

0

69

UFOs написал(а):

Істина Поруч...

Да не завжди хтось до неI хоче дiйти!!!!
http://fishki.net/comment.php?id=28629

0

70

зрозумів шо я хоч і проклятий,змучений,але щасливий(ну пакрайній мєрє на даний мамєнт :yes2: ).... :bravo:

0

71

Ура Валерка ти рул чувак уфогс також такшо пасани замiнаем з цим делом нетреба злитись ми як брати брату нада мзди дати але й треба завжди розумiти та слухатись!!!!!

0

72

зрозумів шо ВІТЬОК має рацію ^_^

0

73

Рацiю я знаю що я можу виебнутись але я завжди признаю де виебнувся так шо нефiг тут намене гнать!

0

74

ПОТОМУ ТРЕБА :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: ПО СТО ГРАМ ВЫПИТЬ ЩОЬБ ВСЬО РОЗВЕЯТЬ!!!

0

75

IoanIliesky
Вітьок,ти мну єтімі смайлікамі закадіровал :crazy:  :D

0

76

зрозуміла, а точніше вкотре впевнилась в тому, що не завжди ми маємо те, що хочемо, що нам потрібне.....................

0

77

Зрозумів шо який би не був паскудний день, все одно zавтре виходной... :yahoo:

0

78

:) зрозумів шо завтра будеусе так як і сьогодня і післязавтра знову так...замкнуте коло :crazy:

0

79

поняв шо в нас кльова медсестра)))кли в мене 36,7 температура,вона в заяві,що я хворий пише 37,4 :crazy:

0

80

Пошяв, шо я жалкій челавєк...

0

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » Що ви сьогодні зрозуміли?