прешли мне по почте,я те потом лаве верну)
Дєньгі впєрєд!!!))) Шляпа по почтє ето жесть))))постарайся не бандеролю а в конвєрт її засунути))))
Гурт Breaking Brain Without Aim |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Стиль та мода » Де ви одягаєтеся в Чернівцях?)))
прешли мне по почте,я те потом лаве верну)
Дєньгі впєрєд!!!))) Шляпа по почтє ето жесть))))постарайся не бандеролю а в конвєрт її засунути))))
не бандеролю а в конвєрт її засунути))
ну так реально дешевше буде)))))))
у мене такий білий є!!!
а вдруг получиться лично в руки передать??)))
это конечно тоже вариант))))
Дас в Бандероль шляпу смiхотун!
блєть, а де в нас можа одітися.. тільки на секонді..або в якомусь безпалівному магазині.. або замовляти ззакородону, так як я деколи роблю...
однозначно на секонді якомусь, в ретексі чи за майданом...
КАЛІНА ФОРЕВА!!!! :fuck: :fuck: :fuck:
КАЛІНА ФОРЕВА!!!!
Рєспєкт і уважуха Пасан ми Калінавскіє пасани :cool2: :fuck: уважаєм наш прадукт...
Дольче енд каліна!!!!якщо іскать-найдеш і на каліні неплахіє вєщі)
срау пес на ту каліну.. купив там як то кажут, байку... суко, вж екупу мудаків в такій ж ходять..я аж не зручно себе почуваю..нє магу я шоб в одинаковому бути..
нє магу я шоб в одинаковому бути.
я аналогічно))в мене драні калінівськи джинси є)))так коли купив,чоловік 5 бачив в таких самих(((((((фак..))0краще на секонді-дешево-весело там копатися в тих горах одягу-і точно що в нікого такого більше не буде)
я аналогічно))в мене драні калінівськи джинси є))
в тебе весб одяг так!!)))і куртку як в тебе я вже бачив у двох пасанов!)))))ти вопше сука як був мєлірований гопом так і ним і залишишся)))))
Рєспєкт і уважуха Пасан ми Калінавскіє пасани :cool2: :fuck: уважаєм наш прадукт...
Сто процентiв :good: Калiна Зе Бест там дохера якщо пошукать мона нарити всього!!!!!
на каліні можна найти шото нормальне, але шоб це зробити треба такий кілометраж намотати шо ппц... :out2: я одягаюсь в різних місцях, де шото найду там і одягаюсь...
Також нормально. Але коли знаеш що де е то набагато лекше на Калiнi!!!
Але коли знаеш що де е то набагато лекше на Калiнi!!!
так треба ще ЦЕ знати....
Ну то треба наверно мутiть частi походи
Ну то треба наверно мутiть частi походи
ібав я такі походи... :bad:
Отредактировано Bage (13.12.2007 21:06:39)
Ну чогож, ножки покачать тоже надо!!!
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Стиль та мода » Де ви одягаєтеся в Чернівцях?)))