на Кубу, до Фіделя в гості?
Та ну, він уже старий хрич))
якшо пограбуєм американський банк, нам там зразу пам*ятник поставлять і назвуть героями!
О це круто!!!Всьо рєшєно,ідем грабіть банк!!!
Гурт Breaking Brain Without Aim |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » Якою країною ви захоплюєтесь!?
на Кубу, до Фіделя в гості?
Та ну, він уже старий хрич))
якшо пограбуєм американський банк, нам там зразу пам*ятник поставлять і назвуть героями!
пускають. там бомжі в неаполі на самому крутому театрі сплять - вони ше собі там будиночки роблять
огоооо :yahoo: ...То я там буду піравать :cool2: Можем навіть рядом свої будиночки побудувати :bravo:
А кто на ШУХЄРЄ стаять будєт?
Ну нахуй всi краiни, дома як неяк лiпше. Менi даж впадло в свою столицю було iхати, за межi мiста так влом виiджати нете що в якусь краiну!!!
Але в Iзраель мона булоб поiхати та в Нiмеччину!!!
Отредактировано IoanIliesky (16.12.2007 17:33:39)
Англія...Лондон...
багато бачила хто теж обожнює цю країну....Була там три рази...і це як наркотик...
Передати, той спокій і гармонію, яка існує осінніми вечорами в Гайд парку, неможливо...це треба відчути....
Передати ту магію яка тебе манить біля Темзи, коли ти з бутербродом дивишся на спокійну річку, на численні катери, які повільно пливуть вздовж неї....нереальна реальність....
Коли вночі освітленний тисячами вогників Біг Бен бамкає 10 годину, а ти як маленька дитина з розянутим ротом ловиш кожну долю секунду.....і ти ЖИВЕШ
Хлюпаєшся біля фонатну на Трафальгарській площі, годуєш голубів....і ти ДИХАЄШ
I_AM_IN_LOVE_WITH_U_LONDON!
Мене захоплюють Швеція, Голандія, Канада.
Швеція, Голандія,
скажи,чого я так і думав?))))"вазбмітє міня в галандію.ну вазьмітє меня в галандію!!!"))))))))))))))))
Аргентина.. Мате, Калібаси, Танго, БОрхес, район Художників - Ла Бока, Монархія... там так гарно... і я там буду жити!
уявляєте, центральний-промисловий район Буенос Айреса, розміщений так, що він повністю оточений районами вільних артистів, як їх там називають.. художників та письменників, ... і їх домівки всі різнокольорових яскравих тонів... а ще, там танцюють на дорогах... обов8язково, і це вважається нормально...
а ще там ввесь час грає банданйона...
А ще.. там такий клімат, що є і вічний сніг , і вічне літо...!!! і там є пінгвіни!
аж не віриться що таке існує;)
Англія...Лондон...
багато бачила хто теж обожнює цю країну....Була там три рази...і це як наркотик...
Передати, той спокій і гармонію, яка існує осінніми вечорами в Гайд парку, неможливо...це треба відчути....
Передати ту магію яка тебе манить біля Темзи, коли ти з бутербродом дивишся на спокійну річку, на численні катери, які повільно пливуть вздовж неї....нереальна реальність....
Коли вночі освітленний тисячами вогників Біг Бен бамкає 10 годину, а ти як маленька дитина з розянутим ротом ловиш кожну долю секунду.....і ти ЖИВЕШ
Хлюпаєшся біля фонатну на Трафальгарській площі, годуєш голубів....і ти ДИХАЄШ
I_AM_IN_LOVE_WITH_U_LONDON!
я б ніколи краще не висловив свою любов до Лондона і Англії як ти!))надіюсь що я зароблю многа лавандосів і буду жить в якомусь петхаузі в лондоні!)
а я в Мексику хочу...даже не знаю чего. давно уже такой прикол...навеное фильмов про вампирчеГов пересморела когда маленькая была
буду жить в якомусь петхаузі в лондоні!)
я згоден на картонну коробку і жрачку з мусорника, тіки б жити там.. )) і шоб мене ніхто не трогав там в коробці..не копали мене..))
я б ніколи краще не висловив свою любов до Лондона і Англії як ти!))надіюсь що я зароблю многа лавандосів і буду жить в якомусь петхаузі в лондоні!)
я з табою мен))але мой путь лєжит чєрєз Мєксіку))
я в Мексику хочу...даже не знаю чего. давно уже такой прикол...навеное фильмов про вампирчеГов пересморела когда маленькая была
)какіє нафіг вампіри????!!!!! МИ ТАМ ТЕКІЛИ ПАПЬОМ!!!!ми там будєм сваїмі серед своїх, і ми туда поїдемо після того як тут пограбуємо Національний Банк...!!!ДААА!!!!Мексика. я ЙДУ ДО ТЕбе....на справді для мене Мексика є важливою ...це одна з найбільших по випадкам НЛО країн в світі...фак більше половини випадків саме в Мексиці і я бля поки це все відбувається сижу тут ето тока одна з пречин, проте одна з самих вагомих))))
я згоден на картонну коробку і жрачку з мусорника, тіки б жити там.. )) і шоб мене ніхто не трогав там в коробці..не копали мене..))
БУЛО БИ КУЛЬНО ТОБІ!!!!жрав би разом з голубами на площі, шо їм кінуть похавати ти перехоплював би і до себе в коробку никався)))))))
БУЛО БИ КУЛЬНО ТОБІ!!!!жрав би разом з голубами на площі, шо їм кінуть похавати ти перехоплював би і до себе в коробку никався)))))
МАЛЬЧЄК-КАРОБКА
БУЛО БИ КУЛЬНО ТОБІ!!!!жрав би разом з голубами на площі, шо їм кінуть похавати ти перехоплював би і до себе в коробку никався)))))))
Бля зробив з человека ХЗ..... Человек культурно а ти в коробкi
хах..я як уявив це.це піздєц.. ще б гавкати навчився і ричати..то був би повноцінний британський джєнтєльмєн..хах.. йолкі..такий грязний. сука, не бритий, зарощий і в коробці живу..)))))
UFOs
Чувак, так поехали! Будем пить текилу и искать братьев по разуму...а потом их тоже напоим, и будем гнать с синих марсиан:)
Неполучитса они нас перебухают у них опыта побольше!!!
Я в Африку хочу!!!!
Там гаряче!
І ліси можна палити!!!
Яка країна?
Зімбабве це точно!!!!
На сафарі, звірюшок постріляти,
А птом ВСЬО НА ШАШЛИК
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » Якою країною ви захоплюєтесь!?