нєєєєє...я передумав ....то були румуни
як на мене то один хєр
Гурт Breaking Brain Without Aim |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Інтереси Форумчан » Іллюзії і обман зору=)
нєєєєє...я передумав ....то були румуни
як на мене то один хєр
V tymani vin.ot toho i ne vudno
нє...я ж кажу НАЙОБКА якась тут....
не втумані він
я не здивуюсь якшо це взагалі не міст, а якісь бля дєльфінчікі...
я не здивуюсь якшо це взагалі не міст, а якісь бля дєльфінчікі...
во насмішив
нєєє)))серйозно то міст)))
Я поняв.Міст під дією дифузії,парового ефекту і паранормальних явищ заломлюється під кутом приблизно 43,67849 градусів з координатами 35норд 76вест по вісі ебанат!!!Правильно?
Я поняв.Міст під дією дифузії,парового ефекту і паранормальних явищ заломлюється під кутом приблизно 43,67849 градусів з координатами 35норд 76вест по вісі ебанат!!!
Пасан ти шо тож фізік і ми с адной кафєдри?
Я поняв.Міст під дією дифузії,парового ефекту і паранормальних явищ заломлюється під кутом приблизно 43,67849 градусів з координатами 35норд 76вест по вісі ебанат!!!Правильно?
ого))) оце загнув)))))
лан, ти був самим першим хто сказав правильну відповідь......розумний хлопчик :com:
А от і розгадка. Фото другої сторони мосту.
Може викрали інопланетяни?
так хатілося шоб це була правда))
насправді ти вже показала останню фотку відповідь, але це ж було очевидно, що дорога стрімко повертає на право і круто йде в низ
цікава дорога))н6апевно зимою класно там їхати)))
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
н6апевно зимою класно там їхати)))
слова настаяшнього авталюбітєля))))))
била ачівідна ще на першій фотці шо міст раком стоїть і в бік.. но я шось пазнавато в цю тему зайшов..)
Цей міст шо насправді існує?Нахера він такий комусь потрібен?
якшо існує то той інженер чи хто там ойго проектував, якийсь навалений був коли його будував..)
скіки ж матів на нього потім сипалося і сипеться і буде блядь сипатись!!
Класно там зимою на санках або лижах кататися))))море емоцій та повні штані "красоти" ))))))
слова настаяшнього авталюбітєля))))))
тракторолюбітєля
А от і розгадка. Фото другої сторони мосту.
бля я вгадав що вона iде вниз Ура!!!!!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
бля я вгадав що вона iде вниз Ура!!!!!!!
Вітьок, ну ти талант просто
Не то просто так нашару думаю.Но там видно було шото там такое було!!!
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Інтереси Форумчан » Іллюзії і обман зору=)