заздрю тим, хто не любив
а я тим хто любив задумайся над етімі словамі і твоїми і моїми :kill:
Гурт Breaking Brain Without Aim |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Чувакі і Чувіхі » Якщо вас кинула кохана людина...
заздрю тим, хто не любив
а я тим хто любив задумайся над етімі словамі і твоїми і моїми :kill:
еех Сірожка ти ж знаєш, здається, як в мене всьо несладко. я над цими словами весь час задумуюсь, і ще ні до чого розумного не дійшла.
Тай Хрен пойняти слова не мона!!!
Без 0.5 50% непонять
Отредактировано IoanIliesky (12.12.2007 17:44:28)
Якщо не любив то й не спiши себе розчаровувати.
я никогда по-настоящему не любила..и вот 1й раз полюбила....и рада этому очень, потому что это будет моя 1я и последняя любовь))
Ну ето вобше супер так i надо Макс у нас хороший чувак такшо щоб у вас всьо було кульно :good:
Вобще я зато щоб у всех всегда всьо было хорошо и никто никово некидал ето очень тежыло :cray: Потирть человека когда ево любиш!!!
без коханої людини дуже тяжко.... еххх..... :cray:
Тяжко не тяжко крIписи тай буть мужиком :tom: :tom: :tom:
мужик не мужик, але всерівно якшо справді кохаєш то дуже тяжко, але це все пройде, я впевнений!
але це все пройде, я впевнений
як це не банально звучить але час лікує...провірено
час лікує...
просто цікаво скільки треба того часу....
кому як...спочатку дуже тяжко....весь час думаєш про це....але головне шоб друзі підтримували і не залишали самого....бо коли лишаєшся на одинці то ппц....потім вже звикаєш до цього...треба налаштуватись на те що все буде добре
кому як...спочатку дуже тяжко....весь час думаєш про це....але головне шоб друзі підтримували і не залишали самого....бо коли лишаєшся на одинці то ппц....потім вже звикаєш до цього...треба налаштуватись на те що все буде добре
коли кидає кохана людина то так, а в мене трохи інша ситуація, мене взагалі-то не кинули.... там все поскладніше.... мабуть того мені і час не помагає покишо...
а в мене трохи інша ситуація
:pardon:
мабуть того мені і час не помагає покишо...
все кульно буде головне вірити в це
головне вірити в це
вірю!
мужик не мужик, але всерівно якшо справді кохаєш то дуже тяжко, але це все пройде, я впевнений!
Похуй бджоли головне мiд!!! Тяжко не тяжко любов нелюбов там якщо що то мона якось заново почати :yes2:
коли кидає кохана людина то так, а в мене трохи інша ситуація, мене взагалі-то не кинули.... там все поскладніше.... мабуть того мені і час не помагає покишо...
Чувак,такоє у мну тож бивало :bravo: мой тє савєт....схаді на кладбіщє нєєє рєально....мня там попускало :bravo: :yahoo:
такоє у мну тож бивало
канєш дякую за підтримку, але врядлі у тебе таке бувало.... кароч замялі тєму, всьо кльово!
Ненаду туда ходыть всьо буде добре воно сначала крутить все буде добре!!!!
Ненаду туда ходыть всьо буде добре воно сначала крутить все буде добре!!!!
бажано інколи коми ставити :yes2:
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Чувакі і Чувіхі » Якщо вас кинула кохана людина...