шо за тусовка нардомі?)))
де є якийсь концерт підсамий новий новий рік?!
Гурт Breaking Brain Without Aim |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Сейшони,кунцєрти,тусовкі » Тусня на Новий рік! ДЕ?
шо за тусовка нардомі?)))
де є якийсь концерт підсамий новий новий рік?!
пішли ці концерти нахєр разом з всім...я або Новий Рік зустріну з ДРУЗЯМИ і РІДНИМИ в атмосфері добра, позитиву, щирості та доброзичливості або пошлю всьо НА...!!!карочє гаваря особисто я ні про які заходи не знаю, не хочу знати і хочу з рідними і друзями зустріти, без напрягу і в приємній атмосфері дружності та любві!!!
с народним там все накрилося!!того всі зустрічають з батьками,патом смотрят галубой аганьок і спать....
с народним там все накрилося!!того всі зустрічають з батьками,патом смотрят галубой аганьок і спать....
особисто я батьками, а потім йду в колі друзів зустрічати Новий Рік
фак..хуйово шо нар накрився...чустую шо це буде найгірший новий рік за ост. пару років
З друзямі і подругами на вулиці під лавочкою
а я зразу в колі друзів буду, а з батьками вже 1 числа побачимся, якщо буду в змозі)))
бля,куди б свою пику засунути...
твою пику в АНАЛ треба засунути. мені дуже легко стане на очах )
тебе забув спитати,розумник.
Валєрік)під якою лавочкою???? не гони!!!!усьо культурно має бути
усьо культурно має бути
знаю... ...всьо так і буде
новый год будет дома!!а потом часика в два пойду к своей единственной подруге и пойдем шлятся по городу.........
а я на Новий Рік, скоріш за все, буду в Івано-Франківську... :yes2: УУУ!!! Стоматологія))))
а потім суньголов бігти на консультацію з математики... дурдом...
badbunny написал:
Валєрік)під якою лавочкою???? не гони!!!!усьо культурно має бути
Всьо буде в шиколадi Ми з Валеркой культурно все справимо!!! :gg:
усьо культурно має бути
хахахааххаха....нє палучілась
я лиш тільки шо праснувся))))фак)))ну шо я могу сказати культурно чи не культурно пофіг головне шо з друзями, а Віті я бляха муха такі поставлю статус СТРУГАНАТОР))))))
головне шо з друзями
АГАААА..... :friends: :good:
а Віті я бляха муха такі поставлю статус СТРУГАНАТОР))))))
.....ше патом і Каштан прісойдєнітса с такім статусам
головне шо з друзями, а Віті я бляха муха такі поставлю статус СТРУГАНАТОР))))))
IДИ НАХУЙ ТО ОТРУЕННЯ БУЛО СЦУК Я ТОБI ДАМ БУШ БИТИЙ ЩО ВАЛЯНОК СIБIРСКIЙ БЛЯШКОЙ В ВУХО ПОЛУЧИШ :fuck: :fuck:
ТО ОТРУЕННЯ БУЛО
і у КАштана тоже....
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Сейшони,кунцєрти,тусовкі » Тусня на Новий рік! ДЕ?