Ето слово, котороє меня zаставіло токошо опять помєнять аватар...
Пальцетик?
Гурт Breaking Brain Without Aim |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Флудім » Слово - Значєніє =)))
Ето слово, котороє меня zаставіло токошо опять помєнять аватар...
Пальцетик?
Ето птічка у которой вместо клюва указатєльний палєц. І єщё она очінь пахожа на дятла - ХОДИТ (, а не літаєт) і zасовуєт свой "нос" куданіпопадя...
Грандербург... :fuck:
Гранденбург-справжнє прізвище Романа Трахтенберга,яке він змінив з етичних міркуваннь))
поїбень?
Маленька хєрнюшка на батарєйкє (мізінчік),каторая прєдназначіна для зовнішнього і внутрішнява використання у дівчат по вєчєрам
ТРАХАДРОМ?
поїбень
Маленька хєрнюшка на батарєйкє (мізінчік),каторая прєдназначіна для зовнішнього і внутрішнява використання у дівчат по вєчєрам
гггг, так вот как назаваєца та штука пад падушкай маєй младшай сістри...
ТРАХАДРОМ - тоже самає шо і сідіром (єслі ваш уравєнь айк'ю поzволяєт ВАМ знать чё ето такоє), токо в разложено-висунутий cd-rom ложать діскі (хотя і нє фсігда), а в разложений діван дєвак хотєл я напісать, но то такі милі створіння, шо на них не можна так вульгарно наzиват,,, і поетому дівчонок
P.S. хто ітак ніпонял попросту я так наzиваю то на чём я сплю
_________________________________________________бля бо я гад нагуляний...
крематорій?
крематорій?
1939-1945 коротко і ясно
а шо таке Пневматичний Збільшувач Члена? ))))
Ето інструмєнт, бєз каторага я ні вихажу на полювання на вампірів...
.comПОТ
.comПОТ
ну це напевно COMерційне Підарське Об*єднання Трахтористів )))) або ще рідина для промивання і заливання внутрінньо вєнно
UFOs
Слово напиши, я єго об'яснять хачу... :evil:
Map_Ko
спеціально для тебе слово: " ГЕПА " ))))))))
ГЕПА
ото абрівіатура...
Гламурна
Енциклопедія
Паралельних
Амброzій
(я п'ян)
слово: КлаусТроФобія
Отредактировано Map_Ko (30.1.2008 00:13:04)
КлаусТроФобія
мене все ще цікавить шототаке...
слово: КлаусТроФобія
Клаустрофобія - це боязнь замкнутого пространства, наприклад коли труси тобі на голову надівають і ти починаєш панікувати бо розумієш шо вони щойно з когось зняті))) Першим на собі перевірив це КЛАУС фон Фобій)))тому так і назвали
...назвали
- це назва молодого іспанського вина що з'явилося після цинандалі, рквацеталі і цисандилі,,, названого в честь великого Назвалі, сина Гогі Піросмані...
НогоБлудство
НогоБлудство
Ногоблудство - це назва 1 ГУцульскього кіломєтра))))))) 1 їхній кілометр - це 15 наших ногоблудних))
Кокошко шо це ? ))))))
Кокошко - Лукошко,,, ...з яйцями...
пропорцентомір???
пропорцентомір???
апарат для вимірювання прапора як головного достоєнства країни, з себе апарат представляє велику палку на яку заматують прапар))))
а от шо таке Трахторь? )))
тут все просто, трахторь..
Є таке жіноче ім'я Торі, а трахторь її трахає... З себе трахторь представляє мужика сильно похожого на курвіметр
а шо таке курвіметр курвіметр?
Це бля кiлькiсний лiчильник який рахуе перейобаних тобою блядей!!!
IoanIliesky
слова кажи...
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Флудім » Слово - Значєніє =)))