нифига не вийдет
Назви ГУРТ який ти слухаєш і я СКАЖУ ХТО ТИ)))))
Сообщений 21 страница 39 из 39
Поделиться2225.11.2007 18:48:30
Бля молот возьму
Поделиться2329.11.2007 14:23:53
ну шо некажіть, але музикою можна керувати настрій інавпаки настрій керує музикою)))скільки разів гарний, піднесений настрій вбивав якійсь мєдлячок який вже 5 чи 10 раз підряд слухається))чи навпаки , галімий настрій підривала якась весела, ритмічна пісня))музика це цікава річь і якщо її слухати не вухами а душею, то можна багато чого цікавого почути і навіть побачити, керуючи в цей момент своєю свідомістю та настроєм ...
Поделиться2429.11.2007 15:26:48
музика це цікава річь і якщо її слухати не вухами а душею, то можна багато чого цікавого почути і навіть побачити, керуючи в цей момент своєю свідомістю та настроєм ...
Музика для дущi а не для вух! вухами хлопают гопи i все!
Поделиться252.12.2007 16:48:36
Ця музика так вуха рве а щось поменше?
неа баллад у них и так хватает!!!ну на самом днлн все зависит от настроения!!а так еще люблю послушать старый добрый рок-н-ролл или фолк
Поделиться263.12.2007 18:00:07
неа баллад у них и так хватает!!!ну на самом днлн все зависит от настроения!!а так еще люблю послушать старый добрый рок-н-ролл или фолк
ЗДЕСЬ С ТАБОЙ СОГЛАСЕН :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:
Поделиться274.12.2007 18:54:34
ЗДЕСЬ С ТАБОЙ СОГЛАСЕН
оу, спасибо!!!
Поделиться285.12.2007 17:52:55
Спасибо не спасибо а правда есть правдой!!! такшо соглашайся не соглашайся!
Поделиться291.1.2008 20:09:45
люблю слухати жосткий рок, дез, дум, драм енд бейз, панк, інді, емо, поп рок!!! ше люблю горілку і пиво але це так МєЖдУ ПрОчІм
Поделиться301.1.2008 20:27:17
емо
ну ти сцука емовський я тя 4-го пєрєд екзамєном спалю
Поделиться312.1.2008 21:29:43
люблю слухати жосткий рок, дез, дум, драм енд бейз, панк, інді, емо, поп рок!!!
якось несумісно воно все
таке враження, що ти просто стилі перечислив ІМХО
Поделиться322.1.2008 23:24:20
якось несумісно воно все
таке враження, що ти просто стилі перечислив ІМХО
тому я мабуть не перечислюю стилі, які мені подобаються, щоб не виникали такі думки всебічність це розуміння музики а зацикленість - це фанатизм ... ІМХО чи як це називається?)))))))))))))))))))
Поделиться332.1.2008 23:26:48
драм енд бейз
обалдеть
Поделиться342.1.2008 23:28:10
можна любити один стиль,однак бути знайомим з багатьма іншими стилями- це необхідно,так сказать,для загального розвитку)))
Поделиться352.1.2008 23:30:47
можна любити один стиль,однак бути знайомим з багатьма іншими стилями- це необхідно,так сказать,для загального розвитку)))
а мені багато чого подобаєтьбся, навіть електронна музика, стара попса і класична музика, то це напевно також не подібні стилі, які я просто перечислюю;)
Поделиться362.1.2008 23:55:39
а зацикленість - це фанатизм ... ІМХО чи як це називається?)))))))))))))))))))
я ж написав, шо то моя власна думка, чітай више
зацикленість - то ніхарашо, це однозначно! я теж слухаю дуже багато різної музики( головне, щоб якісна була і за душу хапала)
але деколи (я не про цей випадок) людина починає просто перелічувати все підряд, що знає, щоб здаватися крутим знавцем музики
неодноразово спілкувався з такими "знавцями", які люблять Віагру і в той же час фанатіють від Металліки
Поделиться373.1.2008 00:10:15
щоб здаватися крутим знавцем музики
через такі думкі оточуючих, я тільки з Вондером і Язлою говорив і можу собі поговорити про музику ...бо більшість у відкриту ПИЗДЯТЬ дійсно, називаючи назви бо це модно :cool2:
неодноразово спілкувався з такими "знавцями", які люблять Віагру і в той же час фанатіють від Металліки
хіба це погано? я тобі скажу що музику дійсно Язла розуміє, тому що коли мене спалили шо я слухав Газманова літом, то він сказав що класна тєма, він і сам слухає, що там є чому повчитися...чи це напевно не модно?... ...я напевно не зможу пояснити вповній мірі що я маю на увазі ))і не через брак словесний, а боюся що майже ніхто ене вдуплить, а писати для себе не маю бажання
Поделиться383.1.2008 00:14:40
що музику дійсно Язла розуміє, тому що коли мене спалили шо я слухав Газманова літом, то він сказав що класна тєма, він і сам слухає, що там є чому повчитися...чи це напевно не модно?...
модно? це слово не має стосуватися музики. якщо музика стає "модною", то все, капут...
просто у кожного виконавця своя аудієнція
Газманова я і сам слухав, навіть ще касету його маю))))))
але просто, якщо вже кажеш щось, то вмій обгрунтувати і пояснити, чого ти любиш саме те, чи інше
неважливо що ти слухаєш
на кожного покупця - свій товар
а горе-знавців є багатенько
Поделиться393.1.2008 16:58:49
ну ти сцука емовський я тя 4-го пєрєд екзамєном спалю
Пасани незабудьте мене я тож хочу чучуть погорiть!!!