Гурт Breaking Brain Without Aim

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » Назви ГУРТ який ти слухаєш і я СКАЖУ ХТО ТИ)))))

Назви ГУРТ який ти слухаєш і я СКАЖУ ХТО ТИ)))))

Сообщений 21 страница 39 из 39

21

нифига не вийдет

0

22

Бля молот возьму :D

0

23

ну шо некажіть, але музикою можна керувати настрій інавпаки настрій керує музикою)))скільки разів гарний, піднесений настрій вбивав якійсь мєдлячок який вже 5 чи 10 раз підряд слухається))чи навпаки , галімий настрій підривала якась весела, ритмічна пісня))музика це цікава річь і якщо її слухати не вухами а душею, то можна багато чого цікавого почути і навіть побачити, керуючи в цей момент своєю свідомістю та настроєм :crazy: ...

0

24

UFOs написал(а):

музика це цікава річь і якщо її слухати не вухами а душею, то можна багато чого цікавого почути і навіть побачити, керуючи в цей момент своєю свідомістю та настроєм :crazy: ...

Музика для дущi а не для вух! вухами хлопают гопи i все!

0

25

IoanIliesky написал(а):

Ця музика так вуха рве а щось поменше?

неа :) баллад у них и так хватает!!!ну на самом днлн все зависит от настроения!!а так еще люблю послушать старый добрый рок-н-ролл или фолк :)

0

26

хельга написал(а):

неа :) баллад у них и так хватает!!!ну на самом днлн все зависит от настроения!!а так еще люблю послушать старый добрый рок-н-ролл или фолк :)

ЗДЕСЬ С ТАБОЙ СОГЛАСЕН :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:  :)

0

27

IoanIliesky написал(а):

ЗДЕСЬ С ТАБОЙ СОГЛАСЕН

оу, спасибо!!! :)

0

28

Спасибо не спасибо а правда есть правдой!!! такшо соглашайся не соглашайся! :)

0

29

люблю слухати жосткий рок, дез, дум, драм енд бейз, панк, інді, емо, поп рок!!! ше люблю горілку і пиво але це так МєЖдУ ПрОчІм

0

30

Takeandburn написал(а):

емо

ну ти сцука емовський  :rofl: я тя 4-го пєрєд екзамєном спалю :rolleyes:  :rofl:

0

31

Takeandburn написал(а):

люблю слухати жосткий рок, дез, дум, драм енд бейз, панк, інді, емо, поп рок!!!

якось несумісно воно все
таке враження, що ти просто стилі перечислив ІМХО

0

32

Cold написал(а):

якось несумісно воно все
таке враження, що ти просто стилі перечислив ІМХО

тому я мабуть не перечислюю стилі, які мені подобаються, щоб не виникали такі думки :) всебічність це розуміння музики ;) а зацикленість - це фанатизм :)... ІМХО чи як це називається?)))))))))))))))))))

0

33

Takeandburn написал(а):

драм енд бейз

обалдеть :O

0

34

можна любити один стиль,однак бути знайомим з багатьма іншими стилями- це необхідно,так сказать,для загального розвитку)))

0

35

KeithMoon написал(а):

можна любити один стиль,однак бути знайомим з багатьма іншими стилями- це необхідно,так сказать,для загального розвитку)))

а мені багато чого подобаєтьбся, навіть електронна музика, стара попса і класична музика, то це напевно також не подібні стилі, які я просто перечислюю;)  :D

0

36

UFOs написал(а):

а зацикленість - це фанатизм ... ІМХО чи як це називається?)))))))))))))))))))

я ж написав, шо то моя власна думка, чітай више  :D

зацикленість - то ніхарашо, це однозначно! я теж слухаю дуже багато різної музики( головне, щоб якісна була і за душу хапала)
але деколи (я не про цей випадок) людина починає просто перелічувати все підряд, що знає, щоб здаватися крутим знавцем музики
неодноразово спілкувався з такими "знавцями", які люблять Віагру і в той же час фанатіють від Металліки  :D

0

37

Cold написал(а):

щоб здаватися крутим знавцем музики

:P через такі думкі оточуючих, я тільки з Вондером і Язлою говорив і можу собі поговорити про музику ;) ...бо більшість у відкриту ПИЗДЯТЬ дійсно, називаючи назви бо це модно :cool2:

Cold написал(а):

неодноразово спілкувався з такими "знавцями", які люблять Віагру і в той же час фанатіють від Металліки

хіба це погано? :) я тобі скажу що музику дійсно Язла розуміє, тому що коли мене спалили шо я слухав Газманова літом, то він сказав що класна тєма, він і сам слухає, що там є чому повчитися...чи це напевно не модно?... :)...я напевно не зможу пояснити вповній мірі що я маю на увазі ))і не через брак словесний, а боюся що майже ніхто ене вдуплить, а писати для себе не маю бажання :)

0

38

UFOs написал(а):

що музику дійсно Язла розуміє, тому що коли мене спалили шо я слухав Газманова літом, то він сказав що класна тєма, він і сам слухає, що там є чому повчитися...чи це напевно не модно?...

модно? це слово не має стосуватися музики. якщо музика стає "модною", то все, капут...
просто у кожного виконавця своя аудієнція
Газманова я і сам слухав, навіть ще касету його маю))))))

але просто, якщо вже кажеш щось, то вмій обгрунтувати і пояснити, чого ти любиш саме те, чи інше
неважливо що ти слухаєш
на кожного покупця - свій товар
а горе-знавців є багатенько

+1

39

badbunny написал(а):

ну ти сцука емовський   я тя 4-го пєрєд екзамєном спалю

Пасани незабудьте мене я тож хочу чучуть погорiть!!!

0

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » Назви ГУРТ який ти слухаєш і я СКАЖУ ХТО ТИ)))))