вдвайом нєнада
ну знач втрайом))))
ось нарила ще фоток того готичного будинку
Гурт Breaking Brain Without Aim |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Фоткі » НАш ГАрадок=)
вдвайом нєнада
ну знач втрайом))))
......
ОООООООООООООО!!!!!!!!!!!!!!!КРУТО!!!!!!!!!!
ну знач втрайом))))
бляя...їбу....Каштан хоч увідіть маю піську?
Фаіночкаа...фоти охірєнні!!!як зможу,то обовязково з мене плюсік!!!Вечором цей будуночок набагато стрьомніший
ОООООООООООООО!!!!!!!!!!!!!!!КРУТО!!!!!!!!!!
ага)))
Каштан хоч увідіть маю піську?
ахахахахахахахаххахах))))))))))))))))
Вечором цей будуночок набагато стрьомніший
угу)))тому я так хотіла піти туди.....я не думала шо ввечері там так страшно так би я туди не пішла)))))
Отредактировано cherrygirl (18.3.2008 16:40:53)
так би я туди не пішла)))
но но,Фаіночка...ми туда єшьо вєрньомся .....
п.с.
ось)))вірменська церква або ж багатьом відома органна зала
Отредактировано cherrygirl (20.3.2008 13:53:25)
cherrygirl
пеша і друга фотка вашє ульот...я тащусь...Фаіночка,а ми там часто сидимо і я навіть не помічав,яка то краса
бляя...їбу....Каштан хоч увідіть маю піську?
сука мля предлогаеш даже сам ок я вазьму сатри шоб токо патом не абіжался (абіжалісь)
kashTan
ну ти УРВЄНЬ
Фаіночка,а ми там часто сидимо і я навіть не помічав,яка то краса
тепер будеш знати))))))
абіжался (абіжалісь)
правильно подметел))))))
Костел «Серце Ісуса»(кірха)
Отредактировано cherrygirl (20.3.2008 13:57:16)
круто...тре тож туда сходити ...кажуть там зара якийсь архів
А шо, акромє Чірнавцов ні в каго больше раднова гарадка нєту???
Черінвці це дуже гарне готичне місто)))
кажуть там зара якийсь архів
ага....так і є)Костьол був побудований на жертви католицької общини єзуїтів, буковинського краю.
Проект було розроблено інженером Йозифа Ляйцнера в стилі псевдоготики, а наріжний камінь було закладено 7 червня 1891 року та освячено Львівським архєписпоком Моравським. Практично костел був готовий вже 1894 році.
Споруда має всі готичні особистості так званої готичної культури. Масивні ком форси, а їх 15 підтримують основу будівлі, високі арочні вікна що були виготовлені із чеської мозаїки, свідчать про декор будівлі і це все справляло враження вічності споруди. Костел був розрахований на 800 осіб, хотья єзуїтів в нашому було набагато менше. Тут стояв чудовий орган який відтворював піднесену релігійну музику, яку приходили слухати віруючі різних конфесій. Помпезні вікна які ледь просвічувались, через мозаїку скла створювали у залі урочистість та величність піднесеного особливого настрою віруючих.
В залі була прекрасна акустика. Хор що поєднувався з грою органа, було чути в любі частині залу, а коли були відкриті вхідні двері, навстіж то під костелом, збиралось ще сотні перехожих і вслухались в гармонію поєднання співу і музики. В чому був секрет, акустики, а він був простий, по всіх кутах зали було архітектором, замуровані металеві бруси, які і робили детонацію звуку. В 1940 році костел був закритий, в п’ятдесятих переданий під обласний архів де він розміщається і до нині.
(ось фрагменти віконної мозаїки, огорожі, фарбування що виглядає з під шикатурки)
давай заливай фоти свого міста
сьогодні був у підвалі того будинку , правда не сам , а з одногрупником з общаги,
там найшли ми 3 ящика пустих бутилок з під столичної, от підем наступного разу, тай покажу вам
Водка Столична 1973 року.....кароче, підем і ви все побачите
уууу шайтан .....шас своЄ місто виставлю
ітак встрЄчайте, моЄ рідне місто
Галерея Героїв Снятинщини
Будинок школяра "Сокіл"
Вул. Шевченка
Костел Матері Божої Святого Скапулярія
Пам'ятник загиблим воїнам ВВв
Міська ратуша
Маладции...крутоо...всьо просто ахєрєть.... Васьок,ти нє забивай ми скора к тє на шашличкі у Снятін єдєм
А сюда я хачу палюбому пайті
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Фоткі » НАш ГАрадок=)