нормальная??????????ты че уже забыл ее последствия??????
конечно нармальная я бы тонну сьел её
а последствия бывают всегда но не очень хорошые иногда
Гурт Breaking Brain Without Aim |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Фоткі » Ліца Фарумчан
нормальная??????????ты че уже забыл ее последствия??????
конечно нармальная я бы тонну сьел её
а последствия бывают всегда но не очень хорошые иногда
....ось так усе культурно було спочатку ....
...ну а це вже під ранок
Да бля сам в ахуї від фот, пісЄц нам тогді був, особЄнно УФАСУ ну нах.а тепер коротка розповідь про
найобриганскі 3 дня мого життя, хотя було хуже.
ЧАСТИНА 1 МІЙ ПРИЇЗД
Значить так, всьо дЄйство почалося ше 7 січня, коли я ВалЄркой і Каштаном договорювались як забашляти економісту за екзамен. Договорились ми на 12 годину зустрітись на СовЄтскій площі біля памятника.
Я, бляха встаю рано, десь в сьомій годині і пакую речі. Спокійно всьо запакував, взяв собі салату трохи , ОЛІВЄ, гори воно в пеклі, а і ше голубці свіжі, гарячі
Приїхаю я до Чернівців, сідаю на маршрутку, і от в цей момент розумію ШО НІХУЯ НЕ ЗНАЮ ДЕ СОВЄТСКА ПЛОЩАДЬ.
Ну хоть шоб якось себе утішити їду на центральну площу, стаю біля памятника Т.Г. СІФІЛІТІКУ чекаю обриганів.
Дивлюсь на годинник, а то пів однадцятої, я дзвоню цим двом ЕМО-кідам на лайф, і тут бля О ДИВО, ні один ні другий не відповідають, СЦУКИ, в неті сидят, а я тут тухну.........
Пройшла година, шоб окончатЄльно не потухнути я ходив навколо памятника мотав круги, поняв шо моє Їбало по чуть-чуть вяне, а огнЄнні шари відпадають і гаснуть. Я в шокЄ...
Витоптав великими буквами на снігу "Я люблю ЕМО", ше якись мужик взяв в мене сігарЄтку, тьолки які проходили попри мене і тої надписі лукаво посміхались.....
ше 15 хвилин, я подзвонив МАКАКУ і тут.....він підняв трубку і спокойним голосом сказав шо він збираЄтся, птом позвонив КАШТАНУ сказав шо він трижди поц, прикиньте, я тут тухну а він СУКА в теплій хаті хаває.
Нарешті прийшли ВалЄрка з УФАСОМ.
Я їбу скільки в Чернівцях цих підарастичних памятників, Макак мені каже:
-Не біля цього памятника ми мали зустітись. Треба на Соборку пиздувати.
-Ладно,-кажу я-пішли;
Приходим ми на Соборку, а каштан уже чекає.
Шо робити?? треба йти за екзамен башляти!!!
ніхуя, замість економ-факу ми пиздуЄм в Колос по півас. Уфас лишився зовні, курити. Зайшли ми в Колос, взяли пиво і пішли на касу.
ЧАСТИНА 2 ПРОКЛЯТИЙ ДЕНЬ
лиш ми прийшли на касу, там ніхуя компи на касі не пашуть, люди в очередях факаються, бля пісЄц, всі спішать. шо робити? в очерЄдь нас затолкали, а ззаді мене в попу коляскою для продуктів якась бабулька хуярить, я кажу пасанам, шоб здавали пиво назад, пасани погодились(а воно сука було так близько, в руках).
Здали ми то пиво назад, вийшли надвір.
...........................................
пів години мата на прцівників магазину
рішили ми поїхати до Майдана, МАКАК каже сідаЄм в тролЄйбус. Ага в такий час реально сісти тількі в Сокирянах.
Шурх, шурх....шо за хрЄнь, японяв шо тролЄйбус перекошений на один бік , чую мене УФАС тягне за руку--СМОТРИ ДЫМОК.
я дивлюсь--реально хуяре димок. такий легенький, з запахом гуми паленої.
Я кажу пасанам шо тролейбус замість майдану в пекло нас відвезе, а шоб розігрітись, то вже горіти починаЄ, а сам думаю, бля ,хуйовий знак, хотя хуй його зна, совЄтска техніка чуствуЄ обригана!!!!
всі ржуть
Біля майдану на лавочках нікого не було, сіли ми відкрили пиво( а ми всі взяли по літрухі 2 по0,5 кожен акційного ОБОЛОНЯ).Відкрили ми всі кришечки ,виграли 1,5 літра пива.
шось не хватаЄ , бля , шось не хватає,точно,рибки до пива, стрімголов біжу в МАйдан по рибку.
О, тепер довольний, то шо нада.
напились ми пива , заходим в унівЄр в корпус , а нам кажуть шо всЬО опоздалі, прЄпода вЖе нема.( а нема, миші з"їли)
З того горя йдем в унівЄр сцати. В параші УФАС, пяна морда, почав хуярити ногою двері кабінки в якій срав якись прЄпод. ВСі ржали, шо пісЄц, навіть той прЄпод шо тихо срав в кабінці.
-Шо робити, ідем міняти виграшне пиво, пішли на Стасюка в магазин, я пошов за пивом, а решта обриганів чекали на дворі шоб не заважати мені зробити правильний вибір.
під кришечками того пива шо ми взяли по акції, ми знайшли ше 0,5 пива, я стрімголов побіг в магазин, взяв ше пляшку відкрив і...............................................2літра!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, бля всі кричали ніби нам одночасно засунули голки в попу. пісЄц, ну нах, такої шари з пивом ше не бувало.
ну а до двох літр рішили взяти по чебурЄку,на фото ВалЄрка в очЄрЄді, його прижали якісь тьоті моЩні як 2 танка.
Бля, чо я на снігу???? і чого УФА з Каштаном лукаво улибаються, сцуки-----закатать в СНЄГОВІКОВ!!!!
Емо-форева, рішили закосити під Емо кідів, відповідні фото вище.
НА ВЕЧІР ше йшли в ФАН парк, но я про то не напишу, оскільки боЮсь проклятій.
всьо АМІНЬ!!! я в постЄлі , пісЄц. :thank:
Takeandburn
:beer: :beer: :beer: :beer: :good: :good: :good: :good: :friends: :friends: :friends: :friends:
Бля все выше сказаное с елементами пиздьожы! но основной текст описует нашу нелегкую студенческую жызнь и над етим надо плакать а не смеятся
но поскольку мы обрыганы и нам все пох то скажу что мы все сгорим в аду в емовском пламени!
kashTan
здорово сказал про ад!!!
здорово сказал про ад!!!
Да уж лутче не скажеш но ето все реально!
....ось так усе культурно було спочатку ....
...ну а це вже під ранок
СТРУГАНАТОРИ!!!!))))
Фаїна класні фоткі, особливо з капустняком і моїм єблом яке там всюду кривиться і міняється)))))) +1
))))фотка зроблена вчора)))запевняю вас ЦЕ НЕ ФОТО ШОП))))))))))))...ще трохіЮриного тєла кіну в його тєму)))))))
))))фотка зроблена вчора)))запевняю вас ЦЕ НЕ ФОТО ШОП))))))))))))...ще трохіЮриного тєла кіну в його тєму
класна фотка пасан ну ты мля фотограф
бля всі фоти жестяк.... ....то ппц.... :good:
бедбанні спалілсо))))))))))))
бля,Вандер морж нєв"єбаццо)))
все фотки улёт!!!!!!!!сколько позитива!!!!!!!!!!!!!!!
ха ха :friends:
Гуф
х*яшсє....ГУф :oups: .....я ужє знаю,кая будєт мая слєдующая аватарка ....+1 палюбасу :bravo: :good:
бедбанні спалілсо))))))))))))
красун)))))))))))))))))))))) +1
бля,Вандер морж нєв"єбаццо)))
він ще снігом потер грудь ))))))))))))
ета іщо не всо))наш розовий скідаєт на зіму розовую шубу ,адєваєт белую і іде гризти народ)))))такі во діла))))
навагодній алко-спайдер мен..спас многіх в ту ночь..
і Чікагскій ганстєр..
Отредактировано Rock'n'Rolerblader (11.1.2008 22:11:18)
Да вижу есть много новенького особенно кроликов чот много в етом году
особенно емовских
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Фоткі » Ліца Фарумчан