Гурт Breaking Brain Without Aim

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Фоткі » Ліца Фарумчан

Ліца Фарумчан

Сообщений 621 страница 640 из 931

621

badbunny написал(а):

хоть он і ємовскій,но я єго люблю

:oups:  ведь от чистого сердца :love:

0

622

фото № 1...хто на парі шото чітає, а хто в асі собі сидить і таргує))))ну а нє)))))))

фото № 2 Надпєсь на бумажкі за стєклом: "не курити біля корпусу, штраф 50 грн." :D ...ТейкЕндБьорн і Уфос...как відітє под загрозой штрафу))

0

623

UFOs написал(а):

Надпєсь на бумажкі за стєклом: "не курити біля корпусу, штраф 50 грн."  ...ТейкЕндБьорн і Уфос...как відітє под загрозой штрафу))

А хто снимал? шыфруетесь да суки  :D   каштана не вспомнили бля  :crazy:  я ведь ето я снимал!  :D
во бля фашысты  :rofl:

+1

624

kashTan написал(а):

А хто снимал? шыфруетесь да суки     каштана не вспомнили бля    я ведь ето я снимал!   
во бля фашысты

яка разніца хто снімав? головне шо на фоткі, якшо тобі стане легче то ти ЗНІМАВ, але МАЄЙ КАМЄРАЙ)))))))))))) :rofl:

0

625

UFOs написал(а):

яка разніца хто снімав? головне шо на фоткі, якшо тобі стане легче то ти ЗНІМАВ, але МАЄЙ КАМЄРАЙ))))))))))))

бля шо і мєня забиліі???Я ж бля єто всьо відєл....відєл сваїмі глазамі как Каштан снімал камєрай сіРОжкі :lol:  :lol:  :lol:

0

626

badbunny написал(а):

бля шо і мєня забиліі???Я ж бля єто всьо відєл....відєл сваїмі глазамі как Каштан снімал камєрай сіРОжкі

ПЄтрасян бля))))))))))) :bravo:  :rofl:

0

627

UFOs написал(а):

ПЄтрасян бля)))))))))))

Х*Й бля ;)  :bravo:  :lol:

+1

628

із сєрії "прошлоє каторого нє вєрнуть"...

0

629

http://i008.radikal.ru/0801/4c/9a98fe870386.jpg

0

630

бля подари шляпу!!!!!

0

631

KeithMoon написал(а):

бля подари шляпу!!!!!

:D ...якшо в тебе буде така шляпа то я тебе визву на поєдінок))))))будем стрєлятса в фан парку, я таммєсний шеріф, а ти вроді Алєг - бистрий палєц? )))))

0

632

UFOs написал(а):

...якшо в тебе буде така шляпа то я тебе визву на поєдінок))))))будем стрєлятса в фан парку, я таммєсний шеріф, а ти вроді Алєг - бистрий палєц? )))))

ок,дагаварылысь!Я не бистрий палець,скоріше шаловлива бистра права ручка і біленький пеніс!!!так шо тобі нє здобровать однозначно :lol:

0

633

KeithMoon написал(а):

бля подари шляпу!!!!

аааа))))я специально выложила- ты же хотел, я об этом еще на предидущей странице писала)))))
я подумаю   :D

0

634

Олька класна фотка  :good: , ты прям как фотомодель бля  :)
супер! тибе шляпа идет никому не отдавай её  :D

0

635

НА Зємлю пріблєжаєтса агромний Астєроїїд!!!Ми єта увідєлі нєавуружонним глазам послє літра 1715 ^_^ ...Но нє пєрєживайтєє,нє чінітє паніку!!!!Смєлиє байци бурільщікі ПЛАХОЙ ЗАЦ (МАКАК) :crazy: ,КАШТАНКА і ДЄВАЧКА ВІШІНКА спасут всєх!!!НАСА атдихаєт ^_^  :D

0

636

badbunny написал(а):

НА Зємлю пріблєжаєтса агромний Астєроїїд!!!Ми єта увідєлі нєавуружонним глазам послє літра 1715  ...Но нє пєрєживайтєє,нє чінітє паніку!!!!Смєлиє байци бурільщікі ПЛАХОЙ ЗАЦ (МАКАК)  ,КАШТАНКА і ДЄВАЧКА ВІШІНКА спасут всєх!!!НАСА атдихаєт

Ну ты бля брюс вилис  :D или  Джон Маклейн  :D
ну сука бурильшики или нет ну физики спасут МИР!  :D
:friends:  :beer:  :crazy:

0

637

А єт просто ОБРИГАНИ ілі как па нашаму "КУЧА МАЛА" :D ....КАШТАН і ТЕКендБЬОРН гдєт пад нізом,а Я свєрху прістроілса  :satri mne:  :D

0

638

badbunny
а кто четвертый?)))

0

639

хельга написал(а):

а кто четвертый?)))

нас там пятєра...просто єшьо аднаво вашє запрісавалі чо єлє відна :bravo: ....єшьо двоє,то ЧЄЛАВЄКі-АДНАГРУПНІКі...свої пасани :D

0

640

badbunny написал(а):

нас там пятєра...просто єшьо аднаво вашє запрісавалі чо єлє відна  ....єшьо двоє,то ЧЄЛАВЄКі-АДНАГРУПНІКі...свої пасани

Бля я там чуть котлетай не стал ппц  :D  суки еще курточку порвали бля  :rofl:
такой поломаный после того был шо попа  :crazy:

0

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Фоткі » Ліца Фарумчан