хоть он і ємовскій,но я єго люблю
:oups: ведь от чистого сердца
Гурт Breaking Brain Without Aim |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Фоткі » Ліца Фарумчан
хоть он і ємовскій,но я єго люблю
:oups: ведь от чистого сердца
фото № 1...хто на парі шото чітає, а хто в асі собі сидить і таргує))))ну а нє)))))))
фото № 2 Надпєсь на бумажкі за стєклом: "не курити біля корпусу, штраф 50 грн." ...ТейкЕндБьорн і Уфос...как відітє под загрозой штрафу))
Надпєсь на бумажкі за стєклом: "не курити біля корпусу, штраф 50 грн." ...ТейкЕндБьорн і Уфос...как відітє под загрозой штрафу))
А хто снимал? шыфруетесь да суки каштана не вспомнили бля я ведь ето я снимал!
во бля фашысты
А хто снимал? шыфруетесь да суки каштана не вспомнили бля я ведь ето я снимал!
во бля фашысты
яка разніца хто снімав? головне шо на фоткі, якшо тобі стане легче то ти ЗНІМАВ, але МАЄЙ КАМЄРАЙ))))))))))))
яка разніца хто снімав? головне шо на фоткі, якшо тобі стане легче то ти ЗНІМАВ, але МАЄЙ КАМЄРАЙ))))))))))))
бля шо і мєня забиліі???Я ж бля єто всьо відєл....відєл сваїмі глазамі как Каштан снімал камєрай сіРОжкі
бля шо і мєня забиліі???Я ж бля єто всьо відєл....відєл сваїмі глазамі как Каштан снімал камєрай сіРОжкі
ПЄтрасян бля))))))))))) :bravo:
ПЄтрасян бля)))))))))))
Х*Й бля :bravo:
із сєрії "прошлоє каторого нє вєрнуть"...
бля подари шляпу!!!!!
бля подари шляпу!!!!!
...якшо в тебе буде така шляпа то я тебе визву на поєдінок))))))будем стрєлятса в фан парку, я таммєсний шеріф, а ти вроді Алєг - бистрий палєц? )))))
...якшо в тебе буде така шляпа то я тебе визву на поєдінок))))))будем стрєлятса в фан парку, я таммєсний шеріф, а ти вроді Алєг - бистрий палєц? )))))
ок,дагаварылысь!Я не бистрий палець,скоріше шаловлива бистра права ручка і біленький пеніс!!!так шо тобі нє здобровать однозначно
бля подари шляпу!!!!
аааа))))я специально выложила- ты же хотел, я об этом еще на предидущей странице писала)))))
я подумаю
Олька класна фотка :good: , ты прям как фотомодель бля
супер! тибе шляпа идет никому не отдавай её
НА Зємлю пріблєжаєтса агромний Астєроїїд!!!Ми єта увідєлі нєавуружонним глазам послє літра 1715 ...Но нє пєрєживайтєє,нє чінітє паніку!!!!Смєлиє байци бурільщікі ПЛАХОЙ ЗАЦ (МАКАК) ,КАШТАНКА і ДЄВАЧКА ВІШІНКА спасут всєх!!!НАСА атдихаєт
НА Зємлю пріблєжаєтса агромний Астєроїїд!!!Ми єта увідєлі нєавуружонним глазам послє літра 1715 ...Но нє пєрєживайтєє,нє чінітє паніку!!!!Смєлиє байци бурільщікі ПЛАХОЙ ЗАЦ (МАКАК) ,КАШТАНКА і ДЄВАЧКА ВІШІНКА спасут всєх!!!НАСА атдихаєт
Ну ты бля брюс вилис или Джон Маклейн
ну сука бурильшики или нет ну физики спасут МИР!
:friends: :beer:
А єт просто ОБРИГАНИ ілі как па нашаму "КУЧА МАЛА" ....КАШТАН і ТЕКендБЬОРН гдєт пад нізом,а Я свєрху прістроілса :satri mne:
badbunny
а кто четвертый?)))
а кто четвертый?)))
нас там пятєра...просто єшьо аднаво вашє запрісавалі чо єлє відна :bravo: ....єшьо двоє,то ЧЄЛАВЄКі-АДНАГРУПНІКі...свої пасани
нас там пятєра...просто єшьо аднаво вашє запрісавалі чо єлє відна ....єшьо двоє,то ЧЄЛАВЄКі-АДНАГРУПНІКі...свої пасани
Бля я там чуть котлетай не стал ппц суки еще курточку порвали бля
такой поломаный после того был шо попа
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Фоткі » Ліца Фарумчан