Народе,вставай!!!! Пашлітє ктото мєня...
ану сука заяц розавий уйді в лєс!!!!!!)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Гурт Breaking Brain Without Aim |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Флудім » Фак ю пипл...
шо ти єво пасилаєш гніда? сам іді в лєс, казьол...нє еслі казьол то АНУ ПАПРИГАЙ
ану сука заяц розавий уйді в лєс!!!!!!)))
:cray: ООООООО........А я ужє думал шо прідьотса самаво сєбя пасилать :fuck: ......ток в лєс нє хачу ...хачу сразу на кладбіщє А і єшьо одно...Уфос,плять я тя тож посилаю на кладбіщє.... :fuck: :fuck: :fuck:
да шо тут посилать!..всє там будім!)))
Уфос,плять я тя тож посилаю на кладбіщє
ФАК Ю!!!!ПОСИЛАЙ ПЄТЬКУ, а я сам дойду і пойду :fuck:
мылий,нікуди не іди,Юбудь тут,як такого зайченятка можна кудись посилати))
Я тут!!!!хто мня пошльот???ААААА?? :fuck:
мылий,нікуди не іди,Юбудь тут,як такого зайченятка можна кудись посилати))
:friends: дякую чєл...я аж пакраснєлл....
badbunny
я тебе пошлю....малий засранцю :fuck: :fuck: :fuck: :fuck: :fuck: :fuck: :fuck: :fuck: :fuck:
я тебе пошлю....малий засранцю
ОООО..бля.....ну всьо мала ти нарвалясьььь.... :fuck: :fuck: :fuck: Я тя дважди шлю..... :fuck: :fuck: :fuck: са мной схавать марожєно...
badbunny
а я тебе посилаю тріжди на цвинтарь у ту чудову могилку повну водички де можна файно поплавати :gg: :gg: :gg:
ааааа)))забула зафакати :fuck: :fuck: :fuck: :fuck: :fuck: :fuck: :fuck:
Отредактировано cherrygirl (19.11.2007 01:02:20)
cherrygirl
хаххахааха...мнє єто нє страшно....дєтскій сад :evil: ....я тя посилаю в самий тот цєнтр гдє та Хрєнь сбєсілась :evil: :gg: ....но послє того как она мня сьєст
badbunny
все)))хахахаха)))я більше не можу тебе посилати :friends: :friends: :friends:
cherrygirl
Фаінка,дякую шо дала мені урватси!!!! :black_eye: :rose: ........мні це тре було.... :friends: :friends: :friends: :yes2: :rose:
badbunny
если я кого-то обидел етим.......МНЕ ПОХУЙ......ЗАСУНТЕ СЕБЕ ЕТОТ ПАЛЕЦ В ЗАД!!!!
Ти мня обідєл :evil: Я тє їтого нє прощу :fuck: :fuck: :fuck:
А і єшьо одно......ПОЙДІТЄ КОМУ НЄ ЛЄНЬ на :fuck: :fuck: :fuck: :fuck: :fuck:
Це тiпа ход коньом Валерiк розробативай ответний плановий удар)
Макак,бля ты хотел сам.....ИДИ НА ХУЙ ГНИДА бля тупорылая...шоп ты сдох.....дегинират сука ебаный......пидор сука гнойный!!! :fuck: :fuck: :fuck: :fuck: :fuck: :fuck: на сука,высоси,отдрочи и засуни себе в свое дупло!!!!
Отредактировано $_WANTED_$ (19.11.2007 10:20:07)
БЛЯ ПИДАРЫ ГАЛИМЫЕ ЙОБАНА БЛЯ РАЗВЕЛИ НАХУЙ ПИЗДЕЦ УЕБАНЫ ВСЕ НА ХУЙ ПИЗДУЙТЕ ТРЕХМОРДОБЛЯДЫЕ ПИЗДОПРОЕБИЩА БЛЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ну как я?В тему?
ТРЕХМОРДОБЛЯДЫЕ ПИЗДОПРОЕБИЩА БЛЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
особливо це))
$_WANTED_$
ах ти бля пітух Гамбурскій :fuck: Зря ти сьодня нє умєр :fuck: Бля от скажи нармально!!!Когда ти ужє умрьош? :fuck: ато я єшьо думаю пару днєй паживу шоб тя пофакать :fuck: :fuck: і єшьо адно Максімка,!!!!я тя люблю :friends: ,но хачу і жєлаю от чістой душі шоб тя грузіни встрєтілі із-за пєрєулка :fuck:
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Флудім » Фак ю пипл...