так дурка хапає...
від цього немає ліків нажаль чи на щастя і я розумію, що мені не обідно )))))
Зрозумів що пляшка пива + компанія друзів, це одне з найкращих лік для душі
Гурт Breaking Brain Without Aim |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » Що ви сьогодні зрозуміли?
так дурка хапає...
від цього немає ліків нажаль чи на щастя і я розумію, що мені не обідно )))))
я це давнооо знаю))))
зрозуміла, що хочу 2 лютого)))
а ще, що моя Схебу - драм-чік-геній...
що фонтани класна штука. тіки звідти важко вилазити...
Що хочу в метро, і люблю всіх фарумчан))))
і люблю всіх фарумчан))))
АЛІЛУЯ БРАТТЯ І СЬОСТРИ!!!))давайте СТАНЄМ В КРУГ і абнімємся!!!!))))))))))
я це давнооо знаю))))
таксказать народний мєтад лічєнія души
Зрозуміла:
1) Анаху вміє класно кривлятись в обьєктів єсі хоче
2) нічні Чернівці то є гуд, особливо коли милуєшся ними з пустого фонтана
3) тоже дуууже хочу 2 лютого
4) в мене нема галош, і надувна лодко дорого стоїть :gg:
Зрозумів шо класно коли у тебе є багато друзів,з якими завжди радий потусити і зустріти в нєажиданий мамєнт :good: :yahoo:
зрозуміла, що втрачати найрідніший людей боляче... коли вони біля тебе, то не відчувається такої необхідності в них... але усвідолення факту,що то є все... кінець... назавжди...
в голові нічого не вкладається... просто мучить совість, за все несказане... і за те, що рідко приїзджала...
завтра куплю квітів...
Anahi
співчуваю ...
...я зрозумів, що минув ще один день і мені стало цікаво скільки в мене ще цих днів залишилося.
что пора здыхать!!!!!!!!!!!! и при чем самой жесткой смертью! блядь, как меня эти родители достали!!!!!!!!!!! я уже не могу! все пиздец! :kill: :kill: :kill:
что пора здыхать!!!!!!!!!!!! и при чем самой жесткой смертью
УРА!!! ))))) :yahoo:
Зрозумів шо поміняю автар )))
УРА!!! )))))
да пошел ты!
Зрозуміла, що:
1) хочу весни
2) Diamonds never lie to me (c) Arctic Monkeys
3) Анаху крута тьотка! :gg:
зрозуміла... що у мене малий словарний запас, бо я інколи пишу й говорю. не те що маю на увазі... і від того великі проблеми...
а ще зрозумлі, що краще моєї Ульки немає нікого у світі... без перебільшень... :bravo:
а ще зрозуміла, що негайно треба настільну лампу біля клавіатури, бо не бачу, що друкую...
Отредактировано Anahi (26.1.2008 01:26:47)
зрозуміла шо не хочу 2 лютого))) і шо почитавши коменти оксани і уляни прослєзилась бо зрозуміла шо навіть нема з ким поговорити, повністю йому довіряючи...і шо друзі то явище короткочасне. і шо жити минулим то дуже погано.
поняла, что нужно меняться, а то фигня получается!
зрозумів що я дуже люблю своїх батьків, дуже предуже і коли задумуєшся, що вони не вічні....фак...не раджу вам про таке думати ніколи, просто віддавайте їм належну увагу, бо....еххх...бо самі з часом , дай Бог будете батьками...
ще я зрозумів, що завтра буде весело, а наступні дні прублеми в унівєрі співпадають з записами...а це погано було осознавать..блять, накладка виходить...зато срані ботани собі в селах крутять коровам хвости, ну і хуй з ними і з коровами )))відчуваю що будуть і далі перездачі, важніше за музику тільки музика ))
ато срані ботани собі в селах крутять коровам хвости, ну і хуй з ними і з коровами )))
відчуваю що будуть і далі перездачі, важніше за музику тільки музика ))
+1 однозначно
Зрозуміла, що треба більше цінувати життя. а ще що люди жорстокі тіки тому що за цим ховають свою слабкість, навіть не слабкість а біль, який був причинений іншими людьми. І на це не тре ображатись і близько приймати до серця, і навіть коли вони тебе посилають на всі сторони від душі треба сказати "Нехай в твоєму житті все буде гаразд!" і відпустити всі образи. Зрозуміла, що вьсому є початок і всьому і кінцець, і коли він пирходить то тре гідно його зустріти. А ще що я люблю мою мамусю і тата і АНАХУ тоже люблю...ГггГ, і в мене купа ідей які просто необхідно реалізувати, тому дарога завьот..ГгГ дорога в нове життя..хэх... бо живемо раз, принаймі в цьому тілі що ми маєм Обнімаю всіх форумчан, форуму самої талановитої групи 2БВА! :friends:
Зрозумыв що таке двуликысть...коли пишуть одне в приват, а зовсім інше в общак...
а ще зрозумів, що якщо не піду зараз спати до клавіатуру такі розібю і прийдеться нову купувати )))))
зрозуміла, що в 3:48 пішов дощ
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » Що ви сьогодні зрозуміли?