Гурт Breaking Brain Without Aim

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » Що ви сьогодні зрозуміли?

Що ви сьогодні зрозуміли?

Сообщений 341 страница 360 из 469

341

зрозумів шо всрався!!! :O  :O  :O

0

342

Зрозумів шо не спав, тому що вітер не давав заснути )))курва, я думав моментами шо він мені вікно розстрощить, так сильно він дув, і тягою мене висосе через вікно і я кудась полечу за вітром )))) :rofl: важко, лежати в ночі і таке усвідомлювати :lol:

0

343

поняв,шо вчора так налузгався сємак,шо аж язик тепер болить)

0

344

прочитала повідомлення Сєрого про батьків і зрозуміла шо рідних треба пробачати і шо любов до них не зникає навіть якшо 8 років не бачились і не розмовляли...

Отредактировано Lilya (27.1.2008 13:25:45)

0

345

зрозумів що хворіти це погано, але що робити якщо захворів треба лікуватись щоб знов стати на ноги і жити далі в цьому жахливому світі, але радує те що друзі завжди с тобою і підтримують в такі сумні часи я вас люблю  :kiss:

0

346

kashTan написал(а):

я вас люблю

Каштанчік,я тя такі раскушу в какую ти сєкту запісался :rofl:

0

347

сегодня поняла многое... к примеру: помолимся братья и сестры, во имя отца и сына и святого духа...Аминннннь! господи помилуй, господи помилуй, господи помилуй!!!!!!! :rofl:  :rofl:  :rofl:

0

348

ЁлоЧка написал(а):

сегодня поняла многое... к примеру: помолимся братья и сестры, во имя отца и сына и святого духа...Аминннннь! господи помилуй, господи помилуй, господи помилуй!!!!!!!

:rofl:  ти шо вєру поміняла ? )))))))))

Зрозумів що дівчатам подобаються ямкі на щіках і вони їх навіть можуть поцьомати ^_^  :D
Ще зрозумів, що гредут важкі дні, але головне нє унивать тоді легче буде :)

Lilya написал(а):

прочитала повідомлення Сєрого про батьків і зрозуміла шо рідних треба пробачати і шо любов до них не зникає навіть якшо 8 років не бачились і не розмовляли...

да Ліля, це треба розуміти кожен день, тому що й сама мамою буде і буде в тебе 15 діточок )))) :D

0

349

UFOs написал(а):

ти шо вєру поміняла ? )))))))))

да нет! просто нехер делать... я свое еврейство не предам! :love:

0

350

поняла что надо спасать!!!!!!!оооойййй помогите! все бегу фаину спасать от пердков! :face:  :face:  :face: пипец, фаина задыхается!

0

351

зрозуміла,  ася - фігня... вона зломалась...
"Виделка" - класна штука...
Жадан - малодец...
Дереш - чому на нього всі женуть??? Сімпатішний же..
"Бу-Ба-Бу" - рулз!
"Солодка Даруся" - вкотре сумно...
Драм-чік знайшла Пролісок - харашо...
Країна Мрій, Шешори - точно їду...
Ірен Роздобудько "Амулет Паскаля" - фуууу... гадость..
Високий Замок, Лиса Гора - ждітє, я, практично, тут!!!!
"Потяг 76" - нада срочно знайти...
Книжклвий Клюб - нада нову назву придумати...
Хочу бути розумную...

0

352

поняв шо горлу на цей раз вже остаточна срака...

0

353

зрозумів що зараз мене чекає перездача )) і мені весело, бо я прям себе Нобелівським Лаурєатом відчуваю )))

0

354

зрозуміла - здоров*я треба бегрегти...

0

355

поняла, что завтра пойду в тунель :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:

0

356

зрозуміла шо Таня завтра не піде у тунель :lol:

а ще зрозуміла, що життя безцінне...тут ти є і тут тебе нема...шкода...воно прекрасне, і поки ти знаходишся в цьому світі потрібно насолоджуватись кожною прожитою миттю....радіти кожному новому дню...

0

357

зрозумів, що антиагкогольну акцію треба припинити

+1

358

cherrygirl написал(а):

зрозуміла шо Таня завтра не піде у тунель

ДА ЗНАЮ Я УЖЕ нИКОЛАЕВНА! А ЕЩЕ Я ПОНЯЛА, ЧТО Я ТЕБЯ ЛЮБЛЮ моя подружечка!!!!!!!!!!!!!!!  :love: все я спать!

+1

359

я зрозумів що нелегка ця справа не пити  тому завтра обовязково напьюсь!  :crazy:  :beer:  :beer:  :beer:  :beer:  %)  :D вот так нах

0

360

:D  ^_^ "Прагення притягують події..." (с)
:D  :blink:

0

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » Що ви сьогодні зрозуміли?