:bravo: угу..палюбому :friends: :bravo: нє адні чари нас нє разкалдуют :face:
Ну нашот чар мона придложыть одну харошу штуку :gg: але то надо так посидiть чуть!
Гурт Breaking Brain Without Aim |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » Що ви сьогодні зрозуміли?
:bravo: угу..палюбому :friends: :bravo: нє адні чари нас нє разкалдуют :face:
Ну нашот чар мона придложыть одну харошу штуку :gg: але то надо так посидiть чуть!
Ну нашот чар мона придложыть одну харошу штуку
Вітьок,ти шо КАлдун?
Полюбому!!! А ти не знав?
Patlatui написал:
KeithMoon написал:
поняв шо я лінтяй,разгільдяй,прогульщік і сонько.Фу як противнояк я тебе розумію........пліаааапліаааа... я така сама)))
КЛЄВЄТА))))ти хоть розклад свій знаєш ...просто кожен в чомусь себе заставляє)))але дійсно є западлісти такі як я)))) :cool2:
але дійсно є западлісти такі як я)))) :cool2:
Похуiсти краше смотриться)) :gg:
Подеколи справедливість є..., але не в тому чого б хотілося б...
життя - то така штука, яку нать я пояснити німагу...
КЛЄВЄТА))))ти хоть розклад свій знаєш
але. ніколи не знаю, по якому тижні у мене сьогодні пари
кто хочет со мной на практику в сад??)))
а еще меня приняли в группу молодого мото-братства
Отредактировано хельга (6.12.2007 00:20:30)
поняв шо спати хочу
ЧИм більше починаю розуміти тим більше ніфіга не втикаю...мда :)життя дивна штука і мабуть не завжди все потрібно розуміти
ААААА :yahoo: зрозумів шо я побитий але довольниййй :yahoo:
зразумів,шо градуснік мнє нє саврал на шьот тємпєратуркі і мня таращіт шя как псіха я мля в Матріцє... :call: :superman: :body guard:
поняла,что для проведения эксперимента мне осталось 4 дня!!!черт.....
что для проведения эксперимента мне осталось 4 дня!
а чьо за єкспєрємєнт? можєт шото на да мной замутіш :bravo: і я начну мутіровать :yahoo:
а чьо за єкспєрємєнт?
ничего такого сверхестественного!!))просто проверять буду как дети воспринимают оттенки цвета при нарушенном зрении с амблиопией и косоглазием
можєт шото на да мной замутіш і я начну мутіровать
не надо мутировать!!ты и так уже хороший зайка
не надо мутировать!!ты и так уже хороший зайка
ННЄЄЄЄаа.....я МЄГАПЛАХОЙ...Я СЄЮ ЗЛО... :evil:
шо я сьоня зрозумів?)))зрозумів шо Валєрік .....плахой чєловєк і камєкадзе..себе ніц не жаліє... :fuck: БАРАН
шо я сьоня зрозумів?)))зрозумів шо Валєрік .....плахой чєловєк і камєкадзе..себе ніц не жаліє... БАРАН
коли ти писав це повідомлення він точно себе ніц не жалів.....
шо я сьоня зрозумів?)))зрозумів шо Валєрік .....плахой чєловєк і камєкадзе..себе ніц не жаліє... БАРАН
:rose: :friends:
коли ти писав це повідомлення він точно себе ніц не жалів.....
агаа... :yahoo: якраз десь в цей час я робив сальто на льду прв падєнії :yahoo: і заробив собі харошу бубу на руці :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Спати цілий день - ото сила...
Щойна праснулся...
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » Що ви сьогодні зрозуміли?