Гурт Breaking Brain Without Aim

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » Що ви сьогодні зрозуміли?

Що ви сьогодні зрозуміли?

Сообщений 121 страница 140 из 469

121

Да поспать то харошо да впадло лутше десь пошнырять!

0

122

я зрозуміла що не нада ні на кого покладатись, крім себе
і що друзів мало, і любові немає
і шо навчання задовбало...

0

123

зрозумпів. що сесія вже дихає мені в спину і полклала руку на плече, але я не готовий як завжди до неї і мені так хочється з розвороту цю сесію навернути, а потім на землі замаслати)))я думаю шо багато мені в цьому допомогли б))))

0

124

бля...зрозумів шо мені сьодня "тикнули" в ніс розклад заліків і настав піпєц... :kill:

0

125

А єшьо зразумів шо сьодня палучіл стєпєндію :yahoo: І ужє єто атпразнивал :D А єшьо понял шо завтра пападаю ліш на пєрвую пару :D ,бо трєбую прадалжєнія банкєта :yahoo:  :D

0

126

Бенкет то харошо але культурно тай в мiру так по 350% по 3 раза i норм!! :)  :beer:

0

127

я осознала, что наконец-то закончились эксперименты над детьми-----ура конец практики!!!!)))))))

0

128

Ого зачем детей мучать :D

0

129

я зрозуміла шо влижі на асфальті не їдуть

0

130

Та вони iдуть тiко iх треба жиром смазати :D

0

131

треба не лижі а асфальт жиром змазувати а тоді кататися

0

132

Мона и так :D

0

133

ну йду я попробую

0

134

та багато жиру возьми :D пару вiдер бо менi не хватило!

0

135

о рідна душа - тоже на лижах по асфальті катаєшся? давай привозь жир і разом будем

0

136

Да то менi треба вже неодне вiдро брати нада брать уже пару цестерн :D

0

137

а ше я зрозуміла шо пре мене!!!!!!!)))))))))))))) зараз піду погуляю пограю в біатлон на снігу))))

0

138

та лiпше в боб слей поганяти :rofl:

0

139

та вот беру пару кульків з дому і валю кататися)))) чесно))

0

140

Ну тодi гарно покататись та бери з собою ще там пару людей ну десь 200 буде команда лижнiкiв :rofl:

0

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » Що ви сьогодні зрозуміли?