Гурт Breaking Brain Without Aim

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » Що ви сьогодні зрозуміли?

Що ви сьогодні зрозуміли?

Сообщений 161 страница 180 из 469

161

badbunny написал(а):

Вишал с рєп бази пакуріть,тут і навєдалса заадно на магілкі

і буде тобі пивка приносити і лишати на могилці)))))а Танюха мені цукерок буде носити....правда їй трохи далеко, але нічьо :rofl:

0

162

cherrygirl написал(а):

і буде тобі пивка приносити і лишати на могилці)))

:rofl:  :yahoo: пральнаааа нє льзя забивать рєальних пасанов...КІБАРГАВ..... :rofl:

cherrygirl написал(а):

а Танюха мені цукерок буде носити....правда їй трохи далеко, але нічьо

:rofl:  :rofl: Танюха вступєт в банду 2БВА шоб бить к тє пабліжє :rofl:  :rofl: І коли вона буде приходити,то я буду вставати битися з нею як завжди і далі лягати :yahoo:  :yahoo:  :rofl:  :rofl:

0

163

badbunny написал(а):

І коли вона буде приходити,то я буду вставати битися з нею як завжди і далі лягати

ну нах))))))))))))ну і нафлудили)))як істінні обригани :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl: ржунємагу :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:

0

164

Я зрозумів шо .... :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo: яхуууууууууу......радиййййййййййй :yahoo:

0

165

я сьоня зрозупмів, що машина в якій кінчилося топливо може проїхати ще близько кілометра накатом,ю якшо звісно з горба і якшо періодично її класно розкатати)))))) :D

0

166

badbunny написал(а):

Я зрозумів шо ....        яхуууууууууу......радиййййййййййй

аналогічно :friends:  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:

0

167

хреново когда друзей нет.................

0

168

хельга написал(а):

хреново когда друзей нет.................

;) єстьььь.... :friends:

0

169

cherrygirl написал(а):

аналогічно

:friends:  :bravo: класна падурєлііі......я сваїх лактєй вашє нє чуствую :D

0

170

badbunny написал(а):

класна падурєлііі

адназначна :good:  :yahoo:

0

171

поняв шо я алкоголік(((

0

172

ніфіга шото я не встиг понять)))напевно тому що день для мене тільки починається, а можливо вже закінчується :crazy:

0

173

ОТонарод перший раз вище снiг побачив ну вас нафiг хтото отморозить собi яйко i коiшо iщо ото тодi хтось буде ржати i в снiг закопуватись :rofl: Умру тодi сосмiху!!!
Уфос непережывай я стобой ми стобою по 50 :beer:  i все буде добре друганiще НЕТУХНИ вспомни Каштана!!!! :friends:

0

174

зрозуміла шо спати до 2 години дня це хуйово :crazy:  :crazy:  :crazy:

0

175

Да спати так погано! Режим збиваеться к ебеням :(

0

176

поняла, что в пятницу у меня будет новый комп))))

0

177

зрозуміла, що дуже не приємно розачаровуватись у людях.....спершу людина здається цікавою.....а згодом, через певний час спілкування виявляється, що вона є зовсім іншою, головне не такою якби хотілось тобі....шкода...... :(

0

178

ДIвчинко Черешенько а навiть таке може бути??? :out:  Я шось з таким нестикався скiльки спiлкувався з своiми друзями люди кульнi нiколи таких ннезабуду круто коли е багато хароших людей!!!

0

179

Зрозумів,шо ДРУЗІ (з великої буковки),то круто... :friends:

0

180

зрозумів,що я з прідаром ГУфом одні..і всі інші проти нас!!!ех.....

0

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » Що ви сьогодні зрозуміли?