Вишал с рєп бази пакуріть,тут і навєдалса заадно на магілкі
і буде тобі пивка приносити і лишати на могилці)))))а Танюха мені цукерок буде носити....правда їй трохи далеко, але нічьо
Гурт Breaking Brain Without Aim |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » Що ви сьогодні зрозуміли?
Вишал с рєп бази пакуріть,тут і навєдалса заадно на магілкі
і буде тобі пивка приносити і лишати на могилці)))))а Танюха мені цукерок буде носити....правда їй трохи далеко, але нічьо
і буде тобі пивка приносити і лишати на могилці)))
:yahoo: пральнаааа нє льзя забивать рєальних пасанов...КІБАРГАВ.....
а Танюха мені цукерок буде носити....правда їй трохи далеко, але нічьо
Танюха вступєт в банду 2БВА шоб бить к тє пабліжє І коли вона буде приходити,то я буду вставати битися з нею як завжди і далі лягати :yahoo: :yahoo:
І коли вона буде приходити,то я буду вставати битися з нею як завжди і далі лягати
ну нах))))))))))))ну і нафлудили)))як істінні обригани ржунємагу
Я зрозумів шо .... :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: яхуууууууууу......радиййййййййййй :yahoo:
я сьоня зрозупмів, що машина в якій кінчилося топливо може проїхати ще близько кілометра накатом,ю якшо звісно з горба і якшо періодично її класно розкатати))))))
Я зрозумів шо .... яхуууууууууу......радиййййййййййй
аналогічно :friends: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
хреново когда друзей нет.................
хреново когда друзей нет.................
єстьььь.... :friends:
аналогічно
:friends: :bravo: класна падурєлііі......я сваїх лактєй вашє нє чуствую
класна падурєлііі
адназначна :good: :yahoo:
поняв шо я алкоголік(((
ніфіга шото я не встиг понять)))напевно тому що день для мене тільки починається, а можливо вже закінчується
ОТонарод перший раз вище снiг побачив ну вас нафiг хтото отморозить собi яйко i коiшо iщо ото тодi хтось буде ржати i в снiг закопуватись Умру тодi сосмiху!!!
Уфос непережывай я стобой ми стобою по 50 :beer: i все буде добре друганiще НЕТУХНИ вспомни Каштана!!!! :friends:
зрозуміла шо спати до 2 години дня це хуйово
Да спати так погано! Режим збиваеться к ебеням
поняла, что в пятницу у меня будет новый комп))))
зрозуміла, що дуже не приємно розачаровуватись у людях.....спершу людина здається цікавою.....а згодом, через певний час спілкування виявляється, що вона є зовсім іншою, головне не такою якби хотілось тобі....шкода......
ДIвчинко Черешенько а навiть таке може бути??? :out: Я шось з таким нестикався скiльки спiлкувався з своiми друзями люди кульнi нiколи таких ннезабуду круто коли е багато хароших людей!!!
Зрозумів,шо ДРУЗІ (з великої буковки),то круто... :friends:
зрозумів,що я з прідаром ГУфом одні..і всі інші проти нас!!!ех.....
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » Що ви сьогодні зрозуміли?