Гурт Breaking Brain Without Aim

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » Віртуально-реальна дружба існує?

Віртуально-реальна дружба існує?

Сообщений 1 страница 19 из 19

1

Є приятелі в реалі з якими познайомилися в неті?))і ваше ставлення до цього:)

в мене є такі приятелі;)правда не з всіма в реалі бачився, але до цього ставлюся нормально, головне як і в неті так і в житті одразу не виливатися а перевіряти людину, щоб потім не обпектися;) :P

0

2

ой,ненавиджу це слов "обпектися"!..а такіх друзів море і фактично весь 2бва фцелом це друзі із інтєрнета!)

0

3

UFOs написал(а):

Є приятелі в реалі з якими познайомилися в неті?))і ваше ставлення до цього:)

Познайомився... :friends:  :yes: і дуже цьому радий...... :rolleyes:  ;)  :P  :thank_you:

0

4

UFOs От з тобою познайомився,шалун))))

0

5

Привіт )
А я познакомився через сєтку з багатьма добрими людьми. Дехто з них навіть стали моїми друзями в реалі ) Я їх люблю ))
Скажу по-сікрєту - віртуально-реальна дружба існує )
Пригадую як я з Мітріком познайомився )) Давно то було. Десь певно рік тому )) Так десь зараз і є рік нашого з ним знайомства )
А з його швестрою Бей познайомився 21 квітня 2007 року десь в 21:48 )) Я її люблю )
Ех, чювакі! Ай лов ол оф ю ))
Зараз підтримую дружні відносини в пластмасі з трьома чудовими людьми: двома дівчатами і одним хлопцем, справжнім другом )

0

6

є друзяк багато,і я дійсно рада що познайомилась з ними....
навіть названого братика тепер маю :rolleyes:  :lol:

0

7

аналогічно)))
особливо, люди з форуму)))

0

8

ну я ваше практично нікого не знав,якбине форуми...))))отож,я ставлюся для таких друзів так само,з якимим познайомився і  в реалі)

0

9

KeithMoon написал(а):

От з тобою познайомився,шалун))))

ейййй Алєжа, ми з тобоу у реалі познакоміліся ще давнєнько;) )))

kinovar написал(а):

А з його швестрою Бей познайомився 21 квітня 2007 року десь в 21:48 )) Я її люблю )

:lol: ніфіга собі, ось цим ти доказуєш шо дійсно любіш :lol:  :good:

kinovar написал(а):

Ай лов ол оф ю ))

:D це з пісні РХЧП - май френдс? :good: СПАЛІЛІ!!)))

+1

10

Вiртуальна реальнiсть та дружба по нiй круто але багато людей найобують.

0

11

досить велика кількість людей... і дуже цьому рада))))) кожний для мене дорогий по своєму...

0

12

От з цими словами можна погодитись потрiбно мати багато друзiв щоб було кого пiдйобувати та з ким поговорити по житейськi.

0

13

ыыыыыыы......

0

14

хельга написал(а):

ыыыыыыы......

Що ыыыыыыыыыыыыыыыы це реально нада таких людей. Це i культурно i думку iнших взнаеш)))

0

15

В мене тоже Баагато народу з яким спілкуюсь
Особливо в АЙСІКЮ або квіпі.
Пару чоловік сам присадив на МОБІЛЬНИЙ КВІП на телефоні типа
(Валєрка напевно сміється!!)

0

16

Да, такая дрцжба есть....

+1

17

Strawberry написал(а):

Да, такая дрцжба есть....

і НАВІТЬ ТАКАЯ ДРУЖБА Є :rofl:  :rofl:  :rofl: всі всьо поняли)))))))))))))

+1

18

гг...от сука....таки подъебал)))))))))))) зачот!  :fuck:

0

19

Anahi написал(а):

досить велика кількість людей... і дуже цьому рада))))) кожний для мене дорогий по своєму...

IoanIliesky написал(а):

От з цими словами можна погодитись потрiбно мати багато друзiв щоб було кого пiдйобувати та з ким поговорити по житейськi.

не під*їбеш не проживеш

0

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » Віртуально-реальна дружба існує?