Єта МЄГАУЖАСССС
точно....просто почти ничего не помню, потому что вырубилась)))
Гурт Breaking Brain Without Aim |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Фільмасі » Останній фільмась,який я бачив/ла...
Єта МЄГАУЖАСССС
точно....просто почти ничего не помню, потому что вырубилась)))
Штольня
ФIльмась так дiтей 5 рокiв пугати але якбы ми в печерах там попали отоб мы афiгелi!
а я ще раз дивилася сімпсонів))))
тільки шо втикав Green Street Hooligans (Хулиганы Зелёной улицы)
це вроді останній фільм який я дивився..бо часу нма..але цей фільм крутий..дуже попер..
Мульт нормальный лыш щоб поржаты i Усьо(((((((
ну того і дивилася. а шо мені ше треба?)))
НУ нормально!
а я дивилася мєга крутий фільм Бумєр-2. розказати про шо він?
а я дивилася мєга крутий фільм Бумєр-2. розказати про шо він?
дай вгадаю, про пацаноу?))))Круті фільми дивишся, житєйскіє)) +1
я девеусе фільм С. Спілберга "Полтергейст"...старий фільм і мені сподобався:)тоже житєйскій)))
СамI житейськi фiльми це Брiгада Про Ромунських строiтелей! там вони роблять на всю катуху!
"Good Luck Chuck"... Джесіка Альба - мммммммммм[взломанный сайт]
Отредактировано Map_Ko (5.12.2007 23:45:54)
хочу дуже ХІТМЕН подивитися...шпілив в шпіль і ща хочу подеветсе...в кінотєатрь нє очєнь хачу то чекаю на двд)))мож ктото відєл?))
Беовульф (фэнтези) только что из кино приехала!!!!мне понравилось!!!
Святиє із Бундека))мені сподобався фільмась, чуваки відморозкі і роблять правоє дєло)))
Страх и ненависть в Лас-Вегасе.. мега-жирний фыльм..не знаю чо я його раныше не дивився..
Святиє із Бундека))
Дійсно, ото кіно пра чуваков...
Дійсно, ото кіно пра чуваков...
угу, отморожених прічьому)))
Втикав фільм "Еквілібрум"...смисл фільму і самий фільм викликали в мене васторг Раджу подивитися тим хто любіт шота тіпа Матріци
:good: мєня папьр
я девеусе фільм С. Спілберга "Полтергейст"...старий фільм і мені сподобався:)
:good:
Да багато е Кульних фiльмiв але в основному вони кульнi коли давно були випушеннi Мовчання Ягнят та i те п.
Втикав фільм "Еквілібрум"..
кльовий фільмєц!
Останній фільм який дивився це "Пролетая над гнездом кукушки" (1975 року) Цей фільм отримав 5 оскарів! Дуже сильний фільм, рекомендую всім подивитись.
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Фільмасі » Останній фільмась,який я бачив/ла...