Гурт Breaking Brain Without Aim

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Фільмасі » Останній фільмась,який я бачив/ла...

Останній фільмась,який я бачив/ла...

Сообщений 61 страница 80 из 134

61

The Stoned Age.Супер кіно для ізбраних нєфорів!!!!

0

62

я шось давно нічого не дививсе....(((хочу подивитися Зодіак, Трансформери, Хітмен і про Пінг Понг ))

0

63

хіх..сатрєу мульт Кошмар пєрєд рождєством..думав крутий..а казался дєтскій..правда знятий дуже круто..за ето рєспєкт..

0

64

дивився "Дежа Вю".....досить непогано, кльово знятий, непогані актори і сюжет......але жаль що хеппі енд....

0

65

Фiльмась Престиж дуже прикольний фiльмась!!!

0

66

IoanIliesky написал(а):

Фiльмась Престиж дуже прикольний фiльмась!!!

у мене він є, але шото руки не доходять...

0

67

Пацан фiльмась менi сподобався,тут Ще Чужий проти Хижака 2 частина!! Серий казав крутять у нас нада в кiнопалацi пiти подивитись!!!

0

68

сьогодні подивився "Ігри разума" (дивно шо я його раніше не бачив)......ну шо скажу......ШЕДЕВР!  :bravo:

0

69

дивився "Я легенда", дуже кльовий фільм, Уілл Сміт кросавчєг, круто зіграв...... :good:

0

70

поутикау "Пила 4", все класно, атмосфера "Піли" збережена, сюжет - це продовження минулих частин і це радує, але краще б на четвертій і закінчили, не хочу щоб споганили один з улюбленіших фільмів, але нажаль вже анонсували "Пилу 5" і "Пилу 6", дєбіли бля...  :kick:

0

71

Подивеуси учора "Поворот не туда 2".... :good: оце там варє уроди і мєсєво...одне мясо кругом літаєт :bravo:  :D

0

72

Смотрели с Вонтедом старый фильм "Эквилтбриум".....классная фантастика))))) в стиле матрицы....кто такое любит, советую посмотреть....

ПС: кто с лангейта...дайте фильмов)

0

73

Strawberry написал(а):

Смотрели с Вонтедом старый фильм "Эквилтбриум".....классная фантастика))))) в стиле матрицы....кто такое любит, советую посмотреть....

оооо да Дєтка, фільм мене ето пашматував, класна задумка фільму ;)

badbunny написал(а):

Подивеуси учора "Поворот не туда 2"....  оце там варє уроди і мєсєво...одне мясо кругом літаєт

ну тобі багато в фільмі і не треба))))) :D

Bage написал(а):

вже анонсували "Пилу 5" і "Пилу 6", дєбіли бля...

це як меріал Солдати))))))може до 20 частин дайдьот)))

0

74

UFOs написал(а):

ну тобі багато в фільмі і не треба)))))

:fuck:  :fuck:  :fuck:

0

75

дивився "Комната страха" Фінчера, звичайно не такий шедевр як "Бойцовский клуб" чи "Семь", але дуже цікавий фільм, всім раджу.

0

76

а я вчора дивився "One Night In Paris"))) за участю неповторної Періс Хілтон)))Посвящьонні ананісти поймуть)))

0

77

подивився "Американский пирог 6"....бля....нєт слов, ацтой повний..... не дивіться це.... :bad:

0

78

Bage написал(а):

"Американский пирог 6"..

ого...навіть ненау шо він вже є... :face:

Тік шо пасматрєу фільмась "Спізділі"  :D крутий мля фільмась...наржауси харашо... :good:

0

79

badbunny написал(а):

ого...навіть ненау шо він вже є..

я теж краще б не знав....

+1

80

давно це було... фільм... "пролітаю над зозуленим гніздом"... дуже сльний та жорстокий...
а мультик... "зачарована", хоч то не зовсім і мультик...

0

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Фільмасі » Останній фільмась,який я бачив/ла...