Strawberry
мое сообщение на форуме СН
а куда ми підемо, шо будемо робити, ану розповідай, бо інакше не п
як куди,звичайно в тєатр!!!
Гурт Breaking Brain Without Aim |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Чувакі і Чувіхі » Первое свидание))
Strawberry
мое сообщение на форуме СН
а куда ми підемо, шо будемо робити, ану розповідай, бо інакше не п
як куди,звичайно в тєатр!!!
во всех темах флуд и конкретности нет..
ну тут немає ВалєРи чи ще когось хто всьо тсерає бо то є варе флюд, то є погано, аааа ...а .а .а .а. ааа)))))))) :fuck: - а ета тєбє Алєся от чістаа сєрца, я флуд не бачу всі відповідають, хто як вміє і якшо для когось це флуд бо в когось планка сєрйозності як в агентів ФБР, то це власні проблеми чи навпаки не проблеми кожного ))))а флуд він всюду і з ним не боротися треба а злітса во єдіно
з ним не боротися треба а злітса во єдіно
ЗАЛАТИЄ СЛАВА :bravo: Я гатов слітса ....
флудеры....никто толком кроме Анаи так и не ответил...пасибо...поняла, что темы бесполезно создавать...во всех темах флуд и конкретности нет..
Да це правда а шо поробиш от етого не убижыш))
а ніяк, побачення як побачення, зустрілись в кафешці поговорили, поторгували потом провів додому поцьомав і пішло- поїхало........................
а ніяк, побачення як побачення, зустрілись в кафешці поговорили, поторгували потом провів додому поцьомав і пішло- поїхало........................
невже все так просто?....блін )))ніхто не хочє завтра зходити в кафешку поторгувати і чаю попити?я виставляю
невже все так просто?....блін )))ніхто не хочє завтра зходити в кафешку поторгувати і чаю попити?
сходім..кафешкай будєт-рєп база,чаєм будєт-тот 2-х літровий балон с півам там уже і патаргуєм заадно
UFOs пошли :oups:
Ладно я звами буду учити профанів хаха
пошли
Валєрка бил пєрвим)))))))))...к таму же у нєго романтічєской ужен з 2 літрамі піва)))
а якшо серйозно то може ще хтото апішет сваї свіданія, мож хтото шото для себе полєзне витягне з вашего опита)))
^))))) опа опа...интересненько)
могу рассказать как у меня было 1е знакомство с моим женихом)))
могу рассказать как у меня было 1е знакомство с моим женихом))
:bravo: разкажи нам......а ми будєм набіратса опита :an:
Ти розказуй дальше мож щось пригодиться
це Алєся його напевно зразу в ЗАГСІ надибала якщо каже шо ЖЕНІХОМ))))))
Валєрка бил пєрвим)))))))))...к таму же у нєго романтічєской ужен з 2 літрамі піва)))
он зараза опередил меня, но ничего я с ним разберусь а у меня романтический вечер с 5- литровым боченком пива :beer:
он зараза опередил меня, но ничего я с ним разберусь
....окі,Олька набьйош мня по попкє...
....окі,Олька набьйош мня по попкє..
ЗНАЛА, ЧТО ТЫ ИЗВРАЩЕНЕЦ
Я
ЗНАЛА, ЧТО ТЫ ИЗВРАЩЕНЕЦ
Кто??Ето не я писал
Кто??Ето не я писал
а кто?
а кто?
мая Правая Рука
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Чувакі і Чувіхі » Первое свидание))