ФЛУДЕРИ!!!!МИ Ж ВСЄ СГОРІМ!!!! ви так тут смачно розторгувалися, шо я думаю краще вам на свіданіє сходіть))))
а на першому свіданії тільки говорять чи ще шото? ))))))
Гурт Breaking Brain Without Aim |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Чувакі і Чувіхі » Первое свидание))
ФЛУДЕРИ!!!!МИ Ж ВСЄ СГОРІМ!!!! ви так тут смачно розторгувалися, шо я думаю краще вам на свіданіє сходіть))))
а на першому свіданії тільки говорять чи ще шото? ))))))
розторгувалися
нинчє тарговий дєнь
а на першому свіданії тільки говорять чи ще шото?
нєєє...ше пьють "ТРИ МЄДВЄДЯ"
можна і водку с пивом
ну нафіг)))))з такими розкладами явідчуваю що це не 1 свіданіє)))точно 3 мєдвєдя пють? чи з трьома мєдвєдями? )))))).....походу 1 побачення воно саме запамінаєме ...було б чотко щось ексклюзивно - романтичне...десь на кораблі якомусь в океані ... шо ви смійотісь, я мічтаю)))))))))))))
.десь на кораблі якомусь в океані ...
А міма ХУЙ тобі на встрєчу пливе
пасани дивітси який хуй пливе
ФЛУДЕРИ!!!!МИ Ж ВСЄ СГОРІМ!!!! ви так тут смачно розторгувалися, шо я думаю краще вам на свіданіє сходіть))
извиняюсь!!!Уфас. тебя не променять - пойдем на свидание??А
страсті --мордасті, мля!!!!
!Уфас. тебя не променять - пойдем на свидание?
:satri mne: :face:
пасани дивітси який хуй пливе
от ви сукі, своїм ХУЙом мені всю маліну спортили))бля...хуй пливущій за бортом це мєга хаха)))в сраку ту романтіку))))ліпше посміятися з пливущого мімо....))))))
извиняюсь!!!Уфас. тебя не променять - пойдем на свидание??А
так сразу?!)))))нєє , давай ліпше подивимося на пливущій за бортом....))))))))))))))))))))))
в сраку ту романтіку))))ліпше посміятися з пливущого мімо.
ПАСАНЕЕЕЕЕЕ!!!!!ПАСАНЕЕЕ!!!!!!!ОТАКІЙ ВО ХУЙ ПЛИВЕ,ПАСАНЕЕЕ!!!!!!!!ДЕ?ДЕ?ДЕ?ДЕ? ПОКАЖІТЬ МЕНІ!!!ПОКАЖІТЬ!!!!ХОЧУ ХУЯ!!!
ПАСАНЕЕЕЕЕЕ!!!!!ПАСАНЕЕЕ!!!!!!!ОТАКІЙ ВО ХУЙ ПЛИВЕ,ПАСАНЕЕЕ!!!!!!!!ДЕ?ДЕ?ДЕ?ДЕ? ПОКАЖІТЬ МЕНІ!!!ПОКАЖІТЬ!!!!ХОЧУ ХУЯ!!!
хош хуя?? ану ходи сюда ДЄФФАЧКА
хош хуя?? ану ходи сюда ДЄФФАЧКА
Я хочу ХУЯ,а не ДЗЮРКУНЧИКА
Пасани то ось яке ваше перше побачення було ех......
Я хочу ХУЯ
та шоб в тебе ніс став як мій х...й
та шоб в тебе ніс став як мій х...й
якшо так станеться то я умру сосміху і напевно це буде самий малий ніс в Чєрнауцах)))))))))))))))ще й волосатий
Чувакі, а як ви думаєте на 1 свіданії трах буває? )))це так..друг попросив спитати
так сразу?!)))
нееет, это я на будущее
якшо так станеться то я умру сосміху і напевно це буде самий малий ніс в Чєрнауцах)))))))))))))))ще й волосатий
Чувакі, а як ви думаєте на 1 свіданії трах буває? )))це так..друг попросив спитати
сцука, таки під*їбав
в житті всьо буває
Якшо тьола шлюха - буває)))
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Чувакі і Чувіхі » Первое свидание))