нема Любовы!!!!її не існує!!всеп нах! :crazyмив се умрьом)))
а ти можеш любити???як ти кожній піляті пишеш шо ти нею хворієш цомаєш чмокаєш і т.п. то як можна вірити шо та котру ти "полюбиш" не буде просто клоном попередньої пісюхі?
Гурт Breaking Brain Without Aim |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Чувакі і Чувіхі » любофффь... есть ілі нет???
нема Любовы!!!!її не існує!!всеп нах! :crazyмив се умрьом)))
а ти можеш любити???як ти кожній піляті пишеш шо ти нею хворієш цомаєш чмокаєш і т.п. то як можна вірити шо та котру ти "полюбиш" не буде просто клоном попередньої пісюхі?
Ростік, от поцьомаю я тебе))в засос якшо хочєш, от так сказав шо я ставлю +1 і цьомаю))цьомаю тебе так, как гарячій маджахєд
)цьомаю тебе так, как гарячій маджахєд
Со словами Чеченской девушки Alah Ackbar
от у мене таке питання наболіло... є таке почуття? чи існує прив*язаність, інтерес, цікавість, накручування???? га?
вСе эТ сУщеСтвуЕт...а вОт лЮбВи нЕт....кАк бЫ мЫ нЕ сТаРаЛисЬ эТо оПрВерГнУть....эТ тОкА пРивЯзаНосТь и пРивЫкАНиЕ к чЕлОвЕкУ....к еГо зАпАхУ....к еГо пОвЕдЕнИю...эХ...
Ех переламала весь кайф а я в неi вiрю :cray: :kill:
Як там не крути ЯК СКАЗАНО ///І Все ж таки вона існує///Любов , справжня,гаряча,неповторна.
З цьомчиками і обіймами, з прогулянками разом, з довгими вечорами і очікуванням зустрічі з коханою
так існує блять,трясця його матері!!!
ха ха ...наївні пуцки
ха ха ...наївні пуцки
100 пудоу
я перефразую одну фразу і скажу так... КОХАННЯ ІСНУЄ, АЛЕ ВОНО НА СТІЛЬКИ ЧИСТЕ ТА ПРОЗОРЕ, ЩО ЙОГО НЕ ПОМІТНО ..або помітно але не всім
КОХАННЯ ІСНУЄ, АЛЕ ВОНО НА СТІЛЬКИ ЧИСТЕ ТА ПРОЗОРЕ, ЩО ЙОГО НЕ ПОМІТНО
От чувак...ти мня аж за живоє рукой схватіл ...нє рєально сіРОЖКА круто сказано :bravo: :friends: ....+ 1 с півам адназначна :beer:
От чувак...ти мня аж за живоє рукой схватіл ...нє рєально сіРОЖКА круто сказано ....+ 1 с півам адназначна
я тільким перефразував все на кохання бо помоєму і па твоєму воно так і виходить))ну і пофіг))це вже треба ссилку на невзаємне кохання...доречі такої теми вроді немає))_)) НЄ ПАРЯДОК, щас будєм мутіть)))
от так воно і є , а то придумали всякі сексі революшни та
ше якус херню, любов як квітка, яка розцвітає лише в певний, чітко визначений час,
або ховається у своїх могучих, як щити пелюстках.
Ех переламала весь кайф а я в неi вiрю
тЫ сЧасТлИв, еСлИ вЕрИшЬ в нИйО...пОтОмУчТ эТо зДоРовО..=) сАмА бЫ хТеЛа пОвЕрИтЬ, нО уВы...=)
Ех жаль так што в нейо неверить уже???????
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Чувакі і Чувіхі » любофффь... есть ілі нет???