Оксанко,бєз проблєм можем повторіть
да! да! да!
давайте форумовку так влаштуєм???
Гурт Breaking Brain Without Aim |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Сейшони,кунцєрти,тусовкі » Встрєча фарумчаннн=)
Оксанко,бєз проблєм можем повторіть
да! да! да!
да! да! да!
:good: тік тре одягтись трохи так сказать по "улічнаму" бо там мокро і трох грязнувато :good: і батіначкі якісь,а не кєди як нєкаториє
було б крутооо!!!!уявляю як 20 чоловік тянеться шнурочком в тому мєтро в повній тємноті :yahoo: :good:
форумовка в метро, як романтично, ліпше вже на кладбіщі, а ще ліпшев морзі, якраз в самий раз, ахуєнно просто
в морзі не цікаво, я там була...))) а про метро)))
гг... Валерка, я з тебе слово стянула, якось обов*язково зводиш)))
форумовка в метро, як романтично, ліпше вже на кладбіщі, а ще ліпшев морзі, якраз в самий раз, ахуєнно просто
чувак,ну це вже кому як.....мені дуж сподобалось.....і на кладбіщі я не протів зібратись.... ...треба віздє побувати :good: .....а в кінотеатрі форумовку чи просто дома сидіти це не то!!!!.....а це в самий разз :good: ......КАНЬКІ ше крутооо!!!....і в цирк я би пішов :good:
гарної форумовкі, але якщо васзавалить в тому метро, можеш до мене не дзвонити, бо толку, хіба шо я вже піду вам памятникм замовляти і тоді класно будете вже на довго тусуватися на кладбіщі
афффігеть! тож прикольно))))
зрозуміла, що хочу в такий тунеь)))
то називаеться метро хочеш підем лиш білети надо заказать
ми єто здєлаліііі ...і всєго ліш с двумя зажигалкамі в полной тємнотє і влажностіі
ага просто жопа била и еще не раз зделаем :good: :beer:
було б крутооо!!!!уявляю як 20 чоловік тянеться шнурочком в тому мєтро в повній тємноті
це жесть , хотя щоб ніхто не загубився
але якщо васзавалить в тому метро, можеш до мене не дзвонити
ага....домовились....там взагалі звязку немає
хіба шо я вже піду вам памятникм замовляти і тоді класно будете вже на довго тусуватися на кладбіщі
ага...крутоо.... ...мені можеш навіть якийсь дешевий замовити
ага...крутоо.... ...мені можеш навіть якийсь дешевий замовити
не нахуя памятники там братска могила буде
то називаеться метро хочеш підем лиш білети надо заказать
вас бы в наше метро-там просто так не походишь и вход 14 рурлей
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Сейшони,кунцєрти,тусовкі » Встрєча фарумчаннн=)