KeithMoon написал(а):бля іде ці жестяки находиш
жестяк кажеш???а шо ти скажеш про це?
На Житомирщині з 9-го поверху викинули однорічну дитину
19 грудня 2007, 18:19
П’яна жінка приревнувала співмешканця до його колишньої коханки, яка народила від нього дочку. Відігратися вирішила на немовляті. У момент, коли матері поруч не було, взяла дитину й викинула її з вікна.
До патруля міліції підбігла схвильована жінка, вона благала викликати швидку для її немовляти. Заплакана мати намагалася пояснити, що її однорічну дочку щойно викинули з квартири на дев’ятому поверсі.
Михайло Шилкін, керівник ВКМСД Корольовського РВ міліції м. Житомира: «Виїхавши на адресу, ми побачили, що на дев’ятому етажі квартири 177 знаходились три особи – господарка квартири, її син та співмешканка сина. Близько 17-ї години на дану адресу прийшла бувша співмешканка даного громадянина. Вони розпивали спиртні напої. В даної співмешканки, яка в даний момент проживає з цим сином, виникли непорозуміння».
До квартири, де стався інцидент, жінку разом із дочкою запросила бабуся дитини. В одній із кімнат спав п’яний батько немовляти із новою пасією. Бабуся із гостею заходилися готувати вечерю.
Мати дитини: «Потім зайшла Олена. Сожительниця чи як там. Зайшла на кухню. Почала з дитиною гуляти. Ми сиділи, вона гуляла з дитиною на кухні. Потом цю дитину взяла, каже – пішли, батька розбудимо».
Мати наглядала за приготуванням вечері, аж раптом почула, що у кімнаті почала плакати її дочка.
Мати дитини: «Я відкриваю двері, бачу - вікно відкрите, і вона також за ножки тримає дитину. За ножки тако тримає, вниз тако опустила. Лєна, тримай дитину. А вона дивиться тако на мене, і впустила його. Я начала вже кричати. Тут забігає Юрій із мамою і кричить - де дитина? А я кричу – боже, вона дитину скинула з балкона. Ця мати - де дитина? - Да ничего, чего вы пугаетесь? Ребенок бегает».
Мати одразу побігла на двір до дитини, інші свідки інциденту залишилися у квартирі. Коли ж завітали міліціянти, усі почали розповідати, що нічого не бачили і не чули.
Жінку, яка викинула дитину з вікна, правоохоронці затримали. Втім вона каже, що нічого не коїла. Мовляв, після доброї п’янки усі мирно розійшлися.
Підозрювана: «- Алкоголь употребляли? - Конечно. - В каком количестве? - В приличном. - И сколько? Минимум четыре. Литра. Минимум. Выпили и разошлись. - Куда разошлись? – Все, она ушла, и все. Она ушла. - Ребенок куда делся? - Она же вместе с ребенком ушла. - Домой? – Да».
Постраждала дитина зараз у реанімації. Під час падіння дівчинка отримала тяжкі ушкодження внутрішніх органів. Міліціянти вважають, що підозрювана вчинила злочин через ревнощі. Нібито нова пасія не змогла стерпіти присутності колишньої коханки.
Михайло Шелкін, керівник ВКМСД Корольовського РВ міліції м. Житомира: «На ґрунті ревнощів дана громадянка, яка знаходилась у сильному сп’янінні алкогольному, взяла дитину, дівчинку на ім’я Олена, у віці рік три місяці, та через вікно її намагалась викинути. Мати просила, благала, щоб та не кидала. Ця взяла дитину та з дев’ятого етажа викинула її».
Підозрювана тепер спілкується зі слідчими. Міліціянти розцінюють її вчинок як замах на вбивство. //Сергей Кацан, Олександр Талько, НТН
Дитина, яку напередодні викинули з 9-го поверху, буде жити.
20 грудня 2007, 18:37
Житомирські лікарі кажуть, що дитина, яку напередодні викинули з вікна 9-го поверху, одужає. Наразі стан дівчинки середньої тяжкості.
Однорічну Оленку вже перевели з реанімації до травматологічного відділення. Маля поки прикуте до ліжка. Проте лікарям вдалося вивести дитину із шокового стану.
Оленка прийшла до тями наступного ранку після падіння. Дівчинка навіть просила їсти. Медики кажуть, що попри такі позитивні зрушення, стан дитини все ще тяжкий.
Проте лікарі заспокоюють - загрози життю немає. Фахівці доклали всіх зусиль, аби оперативних втручань було якнайменше.
Віктор Панчишин, завідувач травматологічним відділенням Житомирської обласної дитячої лікарні: «Стан дитини на сьогодні ми оцінюємо як середньої тяжкості, стабільний, з позитивною динамікою. Зараз ми намагаємося ліквідувати зміщення перелому стегна».
Фахівці кажуть, що падіння з 9-го поверху не залишало шансів на життя однорічній дівчинці. Однак малеча, що отримала дуже тяжкі травми, дивом залишилася живою.
Врятувати дитині життя вдалося завдяки правильно наданій першій медичній допомозі.
Микола Бобер, заступник головного лікаря з хірургічної роботи Житомирської обласної дитячої лікарні: «Дитина поступила з діагнозом політравма, забій головного мозку важкого ступеню, закрита травма грудної клітини та живота, закритий перелом лівої стегнової кістки і травматологічний шок 2-го ступеня».
Однорічну дівчинку викинула з вікна 9-поверхівки п’яна жінка. Вона приревнувала свого теперішнього чоловіка до колишньої дружини, що мала від нього дочку.
До квартири, де стався жахливий випадок, жінку разом із дочкою запросила бабуся дитини. В момент, коли на кухні колишня невістка і свекруха готували вечерю, і стався страшний інцидент.
Мати дитини: «Я відкриваю двері, бачу - вікно відкрите, і вона також за ножки тримає дитину. За ножки тако тримає, вниз тако опустила. Лєна, тримай дитину. А вона дивиться тако на мене, і впустила його. Я начала вже кричати».
Михайло Шилкін, керівник ВКМСД Корольовського РВ міліції м. Житомира: «Виїхавши на адресу, ми побачили, що на дев’ятому етажі квартири 177 знаходились три особи – господарка квартири, її син та співмешканка сина. Близько 17-ї години на дану адресу прийшла бувша співмешканка даного громадянина. Вони розпивали спиртні напої. В даної співмешканки, яка в даний момент проживає з цим сином, виникли непорозуміння».
Жінку, яка в стані сильного алкогольного сп’яніння викинула дитину з вікна, правоохоронці затримали. Міліціянти розцінюють її вчинок як замах на вбивство. Проти заарештованої громадянки порушили карну справу. //Олена Башинська, Олег Дехтярьов, Житомир, НТН