Думаю, що ніхто проти цього не буде)))Новорічний стиль, оформлення - Новорічний настрій
на стилі не зупинюся, постараюся по максимуму втілити Новий Рік в форум)))але в міру
Гурт Breaking Brain Without Aim |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Робота Форуму » Новорічний стиль
Думаю, що ніхто проти цього не буде)))Новорічний стиль, оформлення - Новорічний настрій
на стилі не зупинюся, постараюся по максимуму втілити Новий Рік в форум)))але в міру
от і сніжок вже на форумі пішов)))на дворі шось не видно, але хоть на форумі порадувати себе сніжком можна))) :yes:
Круто!Зразу зиму ввідчув!
Уфос,здорово!!!я сначала подумала что не туда куда-то попала!!!))эх, нам бы тоже сейчас снег не помешал--у нас сейчас +3 и весь снег растаял(((((
Круто!Зразу зиму ввідчув!
Повне відчуття зими тобі ще надасть ДІД МАРОЗ!!!)))куда ж без старіка))от і до нас він завітав))))))правда трєзвий, але ето поправімо
Уфос,здорово!!!я сначала подумала что не туда куда-то попала!!!))
нічєво, прєвикнєш))) я тоже покі шо тєряюся))
эх, нам бы тоже сейчас снег не помешал--у нас сейчас +3 и весь снег растаял(((((
а у нас навіть не пахне снігом...(((...і якось аж того новорічного настрою в повній мірі немає..ось я вирішив хоть тут святкову атмосферу замутити..щоб було приємно:)
у нас навіть не пахне снігом...(((...і якось аж того новорічного настрою в повній мірі немає
блин,у нас 5 дней назад такая метель и снегопад были- вот в самый раз бы на Новый Год....но чувствую будем его встречать под зонтами и в резиновых сапогах(((
ось я вирішив хоть тут святкову атмосферу замутити..щоб було приємно:)
млодец!а я вчера украсила свою комнату гирляндами и мишурой
серий,замути ще,щоб пісенька грала якась неоворічна)))
дуже прикольно :good: коли тільки зайшла на форум не втикула шо си сталось :bravo:
серий,замути ще,щоб пісенька грала якась неоворічна)))
ну немає питань, а вона не буде заважати?))особливо якщо в тебе вінамп фігартить)))я навіть не знаю...давайте ГОЛОСУВАТИ, ваші думки стосовно якоїсь СВЯТКОВОЇ ПІСЕНЬКИ НА ФОРУМІ, яка вам не буде давати спокою або навпаки буде підносити ще більший Новорічний настрій)))
дуже прикольно коли тільки зайшла на форум не втикула шо си сталось
угу)))я і сам не втикаю шо сі сталося))))))вибкосе пів дня на задумку і втілення не марно пройшлі в нібитіє)))
СуперРрР!
Підняло настрій^_^
Трохи з запізненням, але вот помітила Діда Мароза, того шо танцює, чи чухаєсе...
Вот він особливо усміхнув
:friends: круто чєл.....
навіть не знаю...давайте ГОЛОСУВАТИ, ваші думки стосовно якоїсь СВЯТКОВОЇ ПІСЕНЬКИ НА ФОРУМІ
думаю шо слабенький нет таке не потяне
думаю шо слабенький нет таке не потяне
потяне;) а от чи не напрягатиме воно?!
предлагаю Slade-Merry Christmas Everybody.Сама рульна пісня про новий рік.
у немає питань, а вона не буде заважати?))особливо якщо в тебе вінамп фігартить)))я навіть не знаю...давайте ГОЛОСУВАТИ, ваші думки стосовно якоїсь СВЯТКОВОЇ ПІСЕНЬКИ НА ФОРУМІ, яка вам не буде давати спокою або навпаки буде підносити ще більший Новорічний настрій
100% за!!!!!але пісню якусь класичну тіпа джінгл белз чи крістмас керол!!!то буде круто!мене мій вінамп вже заїбав!!!
мій вінамп вже заїбав!!!
як так?)))що,парнуха не паше там більше?)))
як так?)))що,парнуха не паше там більше?)))
та я вже хуй стер з тою порнухаю!..
окей, ближче до Нового Року на форумі залунає новорічна пісенька)) і можливо не одна:)
Ура Уфос Зе Бест!!!! Кульнав штука але очi болят довго не насидишся!
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Робота Форуму » Новорічний стиль