Гурт Breaking Brain Without Aim

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » мУЧОБА=))

мУЧОБА=))

Сообщений 181 страница 200 из 207

181

IoanIliesky написал(а):

КАШТАН МОЛИМСЯ НА ФЛЕШКУ!!!!!

Вітьок,нє ганіканє канєй :D нам єшьо с Каштанам нада адін єкзамєн падалать :crazy: ....Хатя флєшку палюбому сьоня пустім :beer:  :D

0

182

IoanIliesky
вітаю чувак, ти дійсно своїм розумом здав і мені ще й так допомогаєш, сьогоднішній екамен за себе і за мене потянув, бля чувак, ти красун, дякую і вітаю тебе !! так тримати чувак!!! :friends:  :love:  :beer:  :)

0

183

....а у меняужес15числа начался второй семестр....опять напряг...((

0

184

блін...у мну заутра пасслєдній екзамєнн :face: ...а ми сьоня как всєшда ідьом вєчєрам "гатовітса" с флєшкай в руках :beer:  :crazy:

0

185

:D чи мене память підводить чи я ще жодної сесії без перездач не пройшов)))))) :rofl: ...  :fuck: лутше попой сєхать з тьоркі чєм учітса на пятєркі))))...попу лезати викладачам це не етично і не гігієнічно  :satri mne:  тому напевно по жизні перездачі і так далі ))) ...оцінка в житті не повинна бути показником ;) а хто думає шо це показник тот абрічьон ))))) :rofl:

0

186

всьо курва......страу пес і не вилазить з буди......сесії сказав ПА пА :thank:  :D

0

187

блєть, а я вже тиждень відвчився..йобана хуйня..ненавиджу свій бурсітєт..:(

0

188

да мля ще одна сесия по зади  :crazy:
пасаны када идьом отмечать сесию  :beer:
я уже готов и мне все пох  :crazy:

0

189

kashTan написал(а):

да мля ще одна сесия по зади

да,чувак,ми єт здєлалі :friends:  :good: правда ушла нє адна флєшка для падгатовкі к єкзамєнам :beer:  :D

0

190

badbunny написал(а):

да,чувак,ми єт здєлалі    правда ушла нє адна флєшка для падгатовкі к єкзамєнам

да пасан ты прав стоко сил и времени было потрачено на ето дело  :crazy:  :good:
а главное кико литрив пишло а ... :D
чувак уважаю тя  :beer: настоящий

0

191

факк ))) я вчора здав сесію а з понеділка на учобу ))))

я не ботан і цим горжуся ^_^

0

192

як не дивно, але мені захоілось до універу....

0

193

угу)) мені також)) я скучив за сміхом і гоном )) а ще скучив за 2 людьми, яких я поважаю і які є моїми другом і подругою в групі :)

а ще треба відзначити екватор )))

0

194

Почався новий Семстр знову в бIй просто попа як так можна жити але Iти треба СIрожко розпочинаеться ново спец операцIя з приводу групи такщо незабувай...

0

195

:x от питання, до економістів, якшо такі є...
економічний та математичний, що одне й те саме?????????????????
у мене тіки інформатика й математика...

0

196

IoanIliesky
ось ти не особо активно береш участь в спєц опєрації )))
почалося все знову, батани сукі, прєподи є хароші а є...без коментарів ))))

0

197

да новий семестр почався незнаю що й робити сука вчитися чи бити хуй на че все а ще з курсаком гонят бля ппц

0

198

Учоба то хуйня i мене спасала одна людина без якоi тепер менi пiздец i я незнаю що тепер менi робити i менi буде дуже важко!!!

0

199

бля...))шото чим старішаю в унівєрі тим більше дитячої роботи з*являється)) аж абідно) зато батанам-жополізам в кайф))
ще й курсак до квітня надо здать а я навіть не знаю в кого я ))))))аааа))) так весело)))

0

200

|бльо.....завтар топаю в універ..писати буи якусь олімпіаду абюторіентів))фак))я ж нешо не напишу,ток не висплюся...((

0

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » мУЧОБА=))