"....Мляя...я зараз шось рожууу..!"
твоя сказала. а моя спланувала зробити!...
Отредактировано Anahi (14.12.2007 22:56:34)
Гурт Breaking Brain Without Aim |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » мУЧОБА=))
"....Мляя...я зараз шось рожууу..!"
твоя сказала. а моя спланувала зробити!...
Отредактировано Anahi (14.12.2007 22:56:34)
%) я роблю висновок, що я застарий для учоби такого роду коли учоба переростає в поле бою де кожен сам за себе і при цьому начебто в одному човну)) виникає мимовільне бажання потопити цей човен разом зі всіма)))))))
ще й сесія мене з понеділка привітає)))) навіть зачотку видали а я вже і встиг забути свою шикарну колекцію тройбанів з яких ржу тупо))))))
FANCY написал:
"....Мляя...я зараз шось рожууу..!"твоя сказала. а моя спланувала зробити!...
і це бляха муха каже 1 курс так?))))))))всьо я дійсно застарий для цього))))
навіть зачотку видали
:bravo: ОООООООООО..сіРОЖКО,ти мнє напомніл атискать і маю зачотку....а то хєр зна куда я єйо закінул заутра займусь поіскамі...Іскатєль мля... .....А то в панідєльнік будут туда ужє прєпади букавкі разниє злобно фігаріть :evil: ...спаліл би бля...
топором по шийцi культурно i всьо
Бля а мене вже майже поперли з універу,завтра іду в деканат на решающий ковьор(((Це піздєц.Навіть 40 пропусків нема...підари ненавиджу весь свій факультет....
Бля а мене вже майже поперли з універу,завтра іду в деканат на решающий ковьор(((Це піздєц.Навіть 40 пропусків нема...підари ненавиджу весь свій факультет....
да ладно?????ничего себя как у вас жестко с этим!!!может все обойдется?!!!!
да ладно?????ничего себя как у вас жестко с этим!!!может все обойдется?!!!!
обойдьотса то обойльотса, але не просто так
срана сесія)))))))через неї і малу кількість балів мушу зараз напрягати себе Білорускою партію))))я вже возненавидів Біларуську мову))))))
Мені пісєц.піду в армію,все життя коту під хвіст,до 50 років буду грузчиком на сраному складі лікеро-горілчаних заводів,а потім помру від цироза пєчені)(
через 7 годин перший у житті залік...
:bravo: :bravo: :bravo: Вііітаааєммоооо....і бажаємо іспіхіу :yahoo:
шаленого успіху тобі :yahoo:
завтра судний дєнь..кончеий екзамен..
а у мене починається моя третя сессія у вівторок! УРА! дочекався нарешті.... :yahoo:
а у меня начинается моя девятая сессия!!!!!!!!!!сегодня уже один зачет получила)
Факана сесія відтягується і переноситься на декілька днів...це тактичний хід))факана сесія...
...я багато собі уявляв...як я заходжу на екзамен в плащу і піходячи до викладача на зустрічь його єхідній посмішкі витягую ахуєнно здоровий вінчестер 12-го калібру, засовую йому дуло в рот і кідаю зачьотку на стіл...після його обуреного взгляду і спроб на мене накричати і пригрозити мені, я натискаю курок....мммм....я перший хто написав мізками викладача на дошці слово ХУЙ))))))))))))))....а після натиску на курок я собі подумав....от блять, знову перездача і перезарядивши вінчестер піду в наступну аудиторію здавати срану сесію
...я багато собі уявляв...як я заходжу на екзамен в плащу і підячи до викладача на зустрічь його єхідній посмішкі витягую ахуєнно здоровий вінчестер 12-го калібру, засуваю йому дуло в рот і кідаю зачьотку на стіл...після його обуреного взгляду і спроб на мене накричати і пригрозити мені, я натискаю курок....мммм....я перший хто написав мізками викладача на дошкі слово ХУЙ))))))))))))))....я після натиску на курок я собі подумав....от блять, знову перездача і перезарядивши вінчестер піду в наступну аудиторію здавати срану сесію
жеесттьь... :bravo: :bravo:
А я сьоня перший залік цієї сесії здау на "А" :an: ....зато завтра мня ждьот хароший сєкас на залікє і вялий мой попа
жеесттьь...
я багато разів це бачив перед очима коли сидів на екзамені або на заліку....це мене підносило вище всіх в сраній аудиторії))))хіба у вас не було таких картин?...фак, не вірю!!!))в моїх одногрупників були жорстокіші уявлення, де замість ахуєнно здорового вінчестера були: бінзопили, садові ножнєчькі, гумові кийкі, хокейні клюшки, балгарки і навіть гумові тьоткі і мужикі))))))))))але не всі прєподи на сесії викликають такі уявні зорові ефекти ...є предмети, які я люблю і які здавати в кайф...люблю дискусії і дійсно розумову працю, а нє списування і дєланія разумного віду ліца...))тут або знаєш і розумієш, або дєлаєш умний від ліца при чому залишаєшся в тємнотє))
UFOs
вот ета ти видал.. я те мрію про якусь таку хєрню.. не раз уявляв як я пиздяч якогось старого пердуна з ноги по його втсавній щелепі...сучара.. а один чувак у нас в інституті дав піздюлєй прєподу..)))
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » мУЧОБА=))