Гурт Breaking Brain Without Aim

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » мУЧОБА=))

мУЧОБА=))

Сообщений 61 страница 80 из 207

61

FANCY написал(а):

"....Мляя...я зараз шось рожууу..!"

твоя сказала. а моя спланувала зробити!...

Отредактировано Anahi (14.12.2007 22:56:34)

0

62

%) я роблю висновок, що я застарий для учоби такого роду коли учоба переростає в поле бою де кожен сам за себе і при цьому начебто в одному човну)) :D виникає мимовільне бажання потопити цей човен разом зі всіма)))))))

ще й сесія мене з понеділка привітає)))) :crazy: навіть зачотку видали :rofl: а я вже і встиг забути свою шикарну колекцію тройбанів з яких ржу тупо))))))

0

63

Anahi написал(а):

FANCY написал:
"....Мляя...я зараз шось рожууу..!"твоя сказала. а моя спланувала зробити!...

:lol: і це бляха муха каже 1 курс так?))))))))всьо я дійсно застарий для цього))))

0

64

UFOs написал(а):

навіть зачотку видали

:D  :bravo: ОООООООООО..сіРОЖКО,ти мнє напомніл атискать і маю зачотку....а то хєр зна куда я єйо закінул :crazy: заутра займусь поіскамі...Іскатєль мля... :lol: .....А то в панідєльнік будут туда ужє прєпади   букавкі разниє злобно фігаріть :evil: ...спаліл би бля...

0

65

топором по шийцi культурно i всьо :D

0

66

Бля а мене вже майже поперли з універу,завтра іду в деканат на решающий ковьор(((Це піздєц.Навіть 40 пропусків нема...підари ненавиджу весь свій факультет....

0

67

KeithMoon написал(а):

Бля а мене вже майже поперли з універу,завтра іду в деканат на решающий ковьор(((Це піздєц.Навіть 40 пропусків нема...підари ненавиджу весь свій факультет....

да ладно?????ничего себя как у вас жестко с этим!!!может все обойдется?!!!!

0

68

хельга написал(а):

да ладно?????ничего себя как у вас жестко с этим!!!может все обойдется?!!!!

:D обойдьотса то обойльотса, але не просто так ;)

срана сесія)))))))через неї і малу кількість балів мушу зараз напрягати себе Білорускою партію))))я вже возненавидів Біларуську мову)))))) :rofl:

0

69

Мені пісєц.піду в армію,все життя коту під хвіст,до 50 років буду грузчиком на сраному складі лікеро-горілчаних заводів,а потім помру від цироза пєчені)(

0

70

через 7 годин перший у житті залік...

0

71

Anahi написал(а):

:bravo:  :bravo:  :bravo: Вііітаааєммоооо....і бажаємо іспіхіу :yahoo:  ^_^

0

72

Anahi написал(а):

шаленого успіху тобі ;)  :yahoo:

0

73

завтра судний дєнь..кончеий екзамен..

0

74

а у мене починається моя третя сессія у вівторок! УРА! дочекався нарешті.... :yahoo:

0

75

а у меня начинается моя девятая сессия!!!!!!!!!!сегодня уже один зачет получила)

0

76

:D Факана сесія відтягується і переноситься на декілька днів...це тактичний хід))факана сесія...

...я багато собі уявляв...як я заходжу на екзамен в плащу і піходячи до викладача на зустрічь його єхідній посмішкі витягую ахуєнно здоровий вінчестер 12-го калібру, засовую йому дуло в рот і кідаю зачьотку на стіл...після його обуреного взгляду і спроб на мене накричати і пригрозити мені, я натискаю курок....мммм....я перший хто написав мізками викладача на дошці слово ХУЙ))))))))))))))....а після натиску на курок я собі подумав....от блять, знову перездача і перезарядивши вінчестер піду в наступну аудиторію здавати срану сесію :rofl:

0

77

UFOs написал(а):

...я багато собі уявляв...як я заходжу на екзамен в плащу і підячи до викладача на зустрічь його єхідній посмішкі витягую ахуєнно здоровий вінчестер 12-го калібру, засуваю йому дуло в рот і кідаю зачьотку на стіл...після його обуреного взгляду і спроб на мене накричати і пригрозити мені, я натискаю курок....мммм....я перший хто написав мізками викладача на дошкі слово ХУЙ))))))))))))))....я після натиску на курок я собі подумав....от блять, знову перездача і перезарядивши вінчестер піду в наступну аудиторію здавати срану сесію

жеесттьь... :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :D  :rofl:  :bravo:  :bravo:  :rofl:

0

78

А я сьоня перший залік цієї сесії здау на "А" :an:  :O ....зато завтра мня ждьот хароший сєкас на залікє і вялий мой попа :D

0

79

Bage написал(а):

жеесттьь...

я багато разів це бачив перед очима коли сидів на екзамені або на заліку....це мене підносило вище всіх в сраній аудиторії))))хіба у вас не було таких картин?...фак, не вірю!!!))в моїх одногрупників були жорстокіші уявлення, де замість ахуєнно здорового вінчестера були: бінзопили, садові ножнєчькі, гумові кийкі, хокейні клюшки, балгарки і навіть гумові тьоткі і мужикі))))))))))але не всі прєподи на сесії викликають такі уявні зорові ефекти :) ...є предмети, які я люблю і які здавати в кайф...люблю дискусії і дійсно розумову працю, а нє списування і дєланія разумного віду ліца...))тут або знаєш і розумієш, або дєлаєш умний від ліца при чому залишаєшся в тємнотє))

0

80

UFOs
вот ета ти видал.. я те мрію про якусь таку хєрню.. не раз уявляв як я пиздяч якогось старого пердуна з ноги по його втсавній щелепі...сучара.. а один чувак у нас в інституті дав піздюлєй прєподу..)))

0

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » мУЧОБА=))