Ого тут хтото професiонал по здаванiю сесiй давай менятса опитом!!! :good: :good:
мУЧОБА=))
Сообщений 81 страница 100 из 207
Поделиться8218.12.2007 13:44:14
...я багато собі уявляв...як я заходжу на екзамен в плащу і піходячи до викладача на зустрічь його єхідній посмішкі витягую ахуєнно здоровий вінчестер 12-го калібру, засовую йому дуло в рот і кідаю зачьотку на стіл...після його обуреного взгляду і спроб на мене накричати і пригрозити мені, я натискаю курок....мммм....я перший хто написав мізками викладача на дошці слово ХУЙ))))))))))))))....а після натиску на курок я собі подумав....от блять, знову перездача і перезарядивши вінчестер піду в наступну аудиторію здавати срану сесію
ржунємагу
Поделиться8318.12.2007 15:08:34
. а один чувак у нас в інституті дав піздюлєй прєподу..)))
Правыльно зробыв!!!! Значыть було за що у нас тож такi приколи були!!!
Поделиться8418.12.2007 15:55:55
Правыльно зробыв!!!! Значыть було за що у нас тож такi приколи були!!!
...я тут промовчу краще)))))))
я всім серцем ненавиджу сесію і в більшості за те що викладачі стають набагато ЄХІДНІШИМИ і ЗЛОРАДНІШИМИ!!!!!!))але знову ж таки не всі
Поделиться8518.12.2007 16:33:23
а один чувак у нас в інституті дав піздюлєй прєподу..)))
ти в КНТЕУ вчишся?
Поделиться8618.12.2007 16:47:22
...я тут промовчу краще)))))))
я всім серцем ненавиджу сесію і в більшості за те що викладачі стають набагато ЄХІДНІШИМИ і ЗЛОРАДНІШИМИ!!!!!!))але знову ж таки не всі
Ciроржко Сесiя то таке прориватись всеоднор будем щоб нам небуло надо !!!!
Поделиться8719.12.2007 14:25:25
бля...мене ще й сьоня вигнали з лекції на заміні і шо саме обідно шо підпьоздують прєподу студєнти, лижуть жопу і мене у всьому винним роблять :fuck: можливо так і є, як вже дехто казав що я ніхто, нічого з себе не представляю і в мене немає нічого, окрім високої самооцінки ну якщо це тобі говорять люди які вчаться на протязі 3 3року, то мабуть це правда їхня, але навіть від такої правди моє ставлення до цих упєрєй двулікіх не поміняється...фак..я тут прямо сповідаюся ...знаєте, що класного в тому коли тебе виганяють з аудиторії під час пари? класне те, що ти виходиш з чистою совістю і без масок. Це моя точка зрєнія ...як казав адін чєлавєк, жизнь розсудить і покладе всіх і все на свої поличькі
Поделиться8819.12.2007 15:45:46
у мне сьодні був 1ший залік.БЕ подарували)
Поделиться8919.12.2007 23:10:07
Я здау варє нині залік На "В".... :bravo: ....це був мій замий тяжкий залік у цій заліковій сєсії
Поделиться9019.12.2007 23:12:09
ти в КНТЕУ вчишся?
ага...
Поделиться9119.12.2007 23:30:11
ага...
:friends: а я тебе бачила сьогодні
Поделиться9220.12.2007 00:37:14
хех.. круто..я думаю десь в тому довбаному інституті.. як він мені осточортів..
Поделиться9320.12.2007 00:40:35
я думаю десь в тому довбаному інституті
угу)))))
як він мені осточортів..
:bravo: :bravo: :bravo:
Поделиться9420.12.2007 13:57:17
Я здау варє нині залік На "В".... :bravo: ....це був мій замий тяжкий залік у цій заліковій сєсії
Слухай так ти ще у нас круто стоiш :good: :good: :good:
Нас тiльки пробавать будуть ломати вже завтра :cray:
Поделиться9520.12.2007 18:54:34
Ненавиджу піздунів!!!!!!Батан каже мні сьоня я ніхєра не знаю....нам попа.....я кажу,но то будєм сушить як всєгда вьосла вмєстє ....починається модуль і тут батана як с цепі зірвало і він починає фігари на два листка атвєт....я в шокі...кажу скажи шото мну,а він нукарочє стандартна сітуація каже шо нічого не знає..я на то подивився і не стримався шоб його не послати..... :evil:
Поделиться9620.12.2007 19:15:32
всьо!!!!!!!!!! залікова сессія закінчилась!
Поделиться9720.12.2007 19:24:48
Ура то можу тебе поздоровить :rose:
Поделиться9820.12.2007 19:47:18
Ненавиджу піздунів!!!!!!Батан каже мні сьоня я ніхєра не знаю....нам попа.....я кажу,но то будєм сушить як всєгда вьосла вмєстє ....починається модуль і тут батана як с цепі зірвало і він починає фігари на два листка атвєт....я в шокі...кажу скажи шото мну,а він нукарочє стандартна сітуація каже шо нічого не знає..я на то подивився і не стримався шоб його не послати.....
не раз таке було :friends: нічьо Валєрік прорвьомся
:yahoo: :yahoo: :yahoo: ВІТАЮ :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Поделиться9920.12.2007 19:49:35
Ненавиджу піздунів!!!!!!Батан каже мні сьоня я ніхєра не знаю....нам попа.....я кажу,но то будєм сушить як всєгда вьосла вмєстє ....починається модуль і тут батана як с цепі зірвало і він починає фігари на два листка атвєт....я в шокі...кажу скажи шото мну,а він нукарочє стандартна сітуація каже шо нічого не знає..я на то подивився і не стримався шоб його не послати..... :evil:
Гагаагагагагаагагагагагагагагагагагагагагаагагагагагагагагага Пiзда реально уфос це мае почитате його аж порве к ебеням!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Поделиться10020.12.2007 22:17:20
ВІТАЮ!!!!) перша сесія залікова в житті, але ще не розслабляйся ще є екзаменаційна
badbunny написал:
Ненавиджу піздунів!!!!!!Батан каже мні сьоня я ніхєра не знаю....нам попа.....я кажу,но то будєм сушить як всєгда вьосла вмєстє ....починається модуль і тут батана як с цепі зірвало і він починає фігари на два листка атвєт....я в шокі...кажу скажи шото мну,а він нукарочє стандартна сітуація каже шо нічого не знає..я на то подивився і не стримався шоб його не послати.....не раз таке було нічьо Валєрік прорвьомся
:evil: я з таким кожного дня зустрічаюся...я вже на таке забив...але всерівно псіханути можу, а тоді мене або виганяють або срака всьому живому))))
Пiзда реально уфос це мае почитате його аж порве к ебеням!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ага так парвало шо я б прямо задушив таку ботанску крису, да так її б душив шо в неї б глаза лопнули і мозк мені на рожу фляцнув))))))