Гурт Breaking Brain Without Aim

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » мУЧОБА=))

мУЧОБА=))

Сообщений 81 страница 100 из 207

81

Ого тут хтото професiонал по здаванiю сесiй давай менятса опитом!!! :good:  :good:

0

82

UFOs написал(а):

...я багато собі уявляв...як я заходжу на екзамен в плащу і піходячи до викладача на зустрічь його єхідній посмішкі витягую ахуєнно здоровий вінчестер 12-го калібру, засовую йому дуло в рот і кідаю зачьотку на стіл...після його обуреного взгляду і спроб на мене накричати і пригрозити мені, я натискаю курок....мммм....я перший хто написав мізками викладача на дошці слово ХУЙ))))))))))))))....а після натиску на курок я собі подумав....от блять, знову перездача і перезарядивши вінчестер піду в наступну аудиторію здавати срану сесію

ржунємагу :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:

0

83

Rock'n'Rolerblader написал(а):

. а один чувак у нас в інституті дав піздюлєй прєподу..)))

Правыльно зробыв!!!! Значыть було за що у нас тож такi приколи були!!!

0

84

IoanIliesky написал(а):

Правыльно зробыв!!!! Значыть було за що у нас тож такi приколи були!!!

:D ...я тут промовчу краще)))))))

я всім серцем ненавиджу сесію і в більшості за те що викладачі стають набагато ЄХІДНІШИМИ і ЗЛОРАДНІШИМИ!!!!!!))але знову ж таки не всі :)

0

85

а один чувак у нас в інституті дав піздюлєй прєподу..)))

ти в КНТЕУ вчишся?

0

86

UFOs написал(а):

:D ...я тут промовчу краще)))))))

я всім серцем ненавиджу сесію і в більшості за те що викладачі стають набагато ЄХІДНІШИМИ і ЗЛОРАДНІШИМИ!!!!!!))але знову ж таки не всі :)

Ciроржко Сесiя то таке прориватись всеоднор будем щоб нам небуло надо !!!!

0

87

бля...мене ще й сьоня вигнали з лекції на заміні і шо саме обідно шо підпьоздують прєподу студєнти, лижуть жопу і мене у всьому винним роблять :fuck: можливо так і є, як вже дехто казав що я ніхто, нічого з себе не представляю і в мене немає нічого, окрім високої самооцінки :)  ну якщо це тобі говорять люди які вчаться на протязі 3 3року, то мабуть це правда їхня, але навіть від такої правди моє ставлення до цих упєрєй двулікіх не поміняється...фак..я тут прямо сповідаюся  :D ...знаєте, що класного в тому коли тебе виганяють з аудиторії під час пари? класне те, що ти виходиш з чистою совістю і без масок. Це моя точка зрєнія :crazy: ...як казав адін чєлавєк, жизнь розсудить і покладе всіх і все на свої поличькі ;)

0

88

у мне сьодні був 1ший залік.БЕ подарували)

0

89

Я здау варє нині залік На "В".... :bravo: ....це був мій замий тяжкий залік у цій заліковій сєсії :crazy:

0

90

cherrygirl написал(а):

ти в КНТЕУ вчишся?

ага...

0

91

ага...

:friends: а я тебе бачила сьогодні :)

0

92

хех.. круто..я думаю десь в тому довбаному інституті.. :) як він мені осточортів..

0

93

я думаю десь в тому довбаному інституті

угу)))))

як він мені осточортів..

:bravo:  :bravo:  :bravo:

0

94

badbunny написал(а):

Я здау варє нині залік На "В".... :bravo: ....це був мій замий тяжкий залік у цій заліковій сєсії :crazy:

Слухай так ти ще у нас круто стоiш :good:  :good:  :good:
Нас тiльки пробавать будуть ломати вже завтра :cray:

0

95

Ненавиджу піздунів!!!!!!Батан каже мні сьоня я ніхєра не знаю....нам попа.....я кажу,но то будєм сушить як всєгда вьосла вмєстє :) ....починається модуль і тут батана як с цепі зірвало і він починає фігари на два листка атвєт....я в шокі...кажу скажи шото мну,а він нукарочє стандартна сітуація каже шо нічого не знає..я на то подивився і не стримався шоб його не послати..... :evil:

0

96

всьо!!!!!!!!!! залікова сессія закінчилась!

0

97

Ура то можу тебе поздоровить :rose:

0

98

badbunny написал(а):

Ненавиджу піздунів!!!!!!Батан каже мні сьоня я ніхєра не знаю....нам попа.....я кажу,но то будєм сушить як всєгда вьосла вмєстє  ....починається модуль і тут батана як с цепі зірвало і він починає фігари на два листка атвєт....я в шокі...кажу скажи шото мну,а він нукарочє стандартна сітуація каже шо нічого не знає..я на то подивився і не стримався шоб його не послати.....

не раз таке було :friends: нічьо Валєрік прорвьомся ;)

Anahi написал(а):

:yahoo:  :yahoo:  :yahoo: ВІТАЮ :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:

0

99

badbunny написал(а):

Ненавиджу піздунів!!!!!!Батан каже мні сьоня я ніхєра не знаю....нам попа.....я кажу,но то будєм сушить як всєгда вьосла вмєстє :) ....починається модуль і тут батана як с цепі зірвало і він починає фігари на два листка атвєт....я в шокі...кажу скажи шото мну,а він нукарочє стандартна сітуація каже шо нічого не знає..я на то подивився і не стримався шоб його не послати..... :evil:

Гагаагагагагаагагагагагагагагагагагагагагаагагагагагагагагага Пiзда реально уфос це мае почитате його аж порве к ебеням!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

0

100

Anahi написал(а):

ВІТАЮ!!!!) перша сесія залікова в житті, але ще не розслабляйся ще є екзаменаційна :)

cherrygirl написал(а):

badbunny написал:
Ненавиджу піздунів!!!!!!Батан каже мні сьоня я ніхєра не знаю....нам попа.....я кажу,но то будєм сушить як всєгда вьосла вмєстє  ....починається модуль і тут батана як с цепі зірвало і він починає фігари на два листка атвєт....я в шокі...кажу скажи шото мну,а він нукарочє стандартна сітуація каже шо нічого не знає..я на то подивився і не стримався шоб його не послати.....не раз таке було  нічьо Валєрік прорвьомся

:evil: я з таким кожного дня зустрічаюся...я вже на таке забив...але всерівно псіханути можу, а тоді мене або виганяють або срака всьому живому))))

IoanIliesky написал(а):

Пiзда реально уфос це мае почитате його аж порве к ебеням!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D ага так парвало шо я б прямо задушив таку ботанску крису, да так її б душив шо в неї б глаза лопнули і мозк мені на рожу фляцнув))))))

0

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » мУЧОБА=))