Гурт Breaking Brain Without Aim

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » мУЧОБА=))

мУЧОБА=))

Сообщений 101 страница 120 из 207

101

UFOs написал(а):

:D ага так парвало шо я б прямо задушив таку ботанску крису, да так її б душив шо в неї б глаза лопнули і мозк мені на рожу фляцнув))))))

Ненада тиб святе зданiя заплямувавби ненадо десь там далеко за углом!!!

0

102

хдау заліккк на "А" :P .....трииии здау і лишилосі ше триии.... :face:

0

103

в мене в понеділок 3 заліка....це мєга ЕСС!!!))))) :kill:

0

104

здав сьодні 2 заліка.ще 3 лишилось...

0

105

fuck the institute!!! нарешты здав ту довбану сесію!!  :yahoo: та ще й стипендію буду мати..

0

106

Мона поздоровить!! нам ще чуть здавати :D

0

107

Сцу*а как мня імєют на заліках.... %) ...вход і виход...ін і аут... :D

0

108

блін, у мене завтра остання модульна з математики... голова росколюється. якшо рахувати, що цілу ніч вчила історію.. скажу так... заліки то не так страшно, а от модулі... хоть стій, хоть падай...

0

109

badbunny написал(а):

Сцу*а как мня імєют на заліках.... %) ...вход і виход...ін і аут... :D

Валерка не ти один я стобой i с уфосом тож :friends:

0

110

завтра останній залік... от на ньому мені і піздєц....  :kill:

0

111

знаєте що я скажу про сесію і свою групу???..от що я скажу: " сука блядь йобаний піздєц з йобаними хуїсосами, уїбанами, егоїстичними крисами, злоєбучими прєподами і з хуйовим моїм маленьким мозгом блять нахуй"...я себе ненавиджу, ненавиджу прєподів, ненавиджу більшу частину групи і університету і я б це всьо дуже класно змішав з розчепленим атомом...............................................навіть в неті не сижу і всьо болить, я схожу з  розуму і я зараз або заплачу або когось вбю і розчленую.

0

112

Уфос, ну как ты пересдал?? :)

0

113

От курварі... :face: ...вчора здау останній залік....ну це всьо бля ше не скінчилося....я бля навіть завтра в СУБОТУ іду писати модуль :kill: ....а потім ше 4 екзамена...ну це вже після НР ^_^

0

114

хельга написал(а):

Уфос, ну как ты пересдал??

З гордастю вийшов з перездачі і  першої і другої першим з гордою тройкою і з довольною харєю))))якщо мене напрягти то я за ніч можу весь курс вивчити)))))))))))))))))от так от...просто я лінива свиня :P
Залікова сесія вже поцілувала мене в ЗАД!!))вже 1 екзамен здав прєподу який приїхав з ДАНЄЦКА)))ще 3 екзамена і ФРІДОООООМ!!!!!!!!

0

115

бля,я стипендію по ходу вже проїбав,бо преподи-підари зажидять поставити нормальні оцінки,ще модульну контрольну проїбав бо отруївся алкоглоем...фак...

0

116

:))) а я 26 сдала последний экзамен...и терь с чистой душою страдаю херней до 15 числа)) вся сессия здана...одна четверка...все остальное 5))) дома мне сказали "Молоцца,доченька))"

0

117

Strawberry написал(а):

"Молоцца,доченька))"

уххххх, бабина дівчинка, коровка дасть молочка)))))))))))))))))
знаю я як ви студенти здаєте сесію))))пару сесій і можна собі купити жигу)))

+1

118

нееее..нихера....я незаплотила ни за один экзамен....ну кроме того, что мы там по 3 р. скидывались на канфеты и цветы....так шо ненада ляля)))

0

119

заліки пішли в нібитіЙо, здала всьо на "А" своїми силами=)
на зарубіжній коли задавали 4 групи, всі один одному дуже допомагали, кидали своє щоб допомогти сусіду, при тому допомагали люди, яких я навіть і незнаю, ось що означає здорові взаємовідносини=)
Ше екзамени, і я офіціально СТУДЄНТ, перша сесія буде позаду=)

0

120

Strawberry написал(а):

нееее..нихера....я незаплотила ни за один экзамен....ну кроме того, что мы там по 3 р. скидывались на канфеты и цветы....так шо ненада ляля)))

:D класно вам :D  :crazy:
а в мене бля за 3 рокі є вже стільки книжок, які на екзамені купив шо можу бібліотеку свою відкривати)))))))але всерівно ЮРИДИЧНИЙ ФАК то є "класна сесія"  і мені дивно шо на лімузінах ще ніхто не приїжжає до вас в корпус або на вєртальотах прилітає))))

0

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » мУЧОБА=))