Гурт Breaking Brain Without Aim

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » мУЧОБА=))

мУЧОБА=))

Сообщений 121 страница 140 из 207

121

FANCY написал(а):

заліки пішли в нібитіЙо

ну єт ко мнє :D ....

0

122

Здав Всьо????

0

123

Чую мені буде біба , нічого не вчив!!!
Нє, но екзамен по чато- і Форумознавству напевно здав би , А так цілий семестр хуї валяв!!!!!!

0

124

Takeandburn написал(а):

Чую мені буде біба , нічого не вчив!!!
Нє, но екзамен по чато- і Форумознавству напевно здав би , А так цілий семестр хуї валяв!!!!!!

:D а ти носи з собою лямпочку і коли прийобуються то показуй її і я думаю, шо всьо без слів паймут))))))))) :D

сесія то зло, поки навіть не хочу про неї говорити...от коли здам одну почку, щоб сесія мене відпустила і завершилася, тоді й напишу тут))))))))))

0

125

ото курва тік шо здау свій перший і самий важчий єкзамєн в єтай сєсії на 4  :yahoo: ....вся група була нуляча шо ппц,как нікагда :lol:

0

126

а мене сьоня взули на 2 перездачі аж на кінець січня)))))всі такі разстроєні, а я чота ржу))))ну а хулі, мені сьоня сказали на кафедрі шо з такими темпами треба до армії готуватися, шо в армії легче)))надіюся, хоть хтось буде мені посилкі і пісьма писати в армію ;)

0

127

UFOs написал(а):

надіюся, хоть хтось буде мені посилкі і пісьма писати в армію

:rofl: я тя там ужє буду ждать....

0

128

:D

badbunny написал(а):

я тя там ужє буду ждать....

:rofl: точна таваріщ Єфрєйтор)))ізвінітє мєня))ОПОЗНАЛСЯ :rofl:  :rofl:  :rofl:

ну нічого 2 перездачі то не так страшно))хоча третю мій анусай не витримає))))ось щестосовно цього діалог з тьоткою з паралельної групи))))))

Гадя (14:13:22 4/01/2008)
ширина моєї ротової порожнини говорить про те,що іспит я точно здам...))))))))

UFOs (14:13:56 4/01/2008)
))))))а ширина мого анусая каже що ще одну перездачу я не потяну))))))))))))))))))))))

СМІХ СМІХОМ))Але це реалії жизні блін :kill:

+1

129

badbunny
UFOs
Я ВАМ БУДУ ПИСАТЬ!!!!!!!!!!!!! :cray:  :)

0

130

хельга написал(а):

Я ВАМ БУДУ ПИСАТЬ!!!!!!!!!!!!! :

:lol: нам би туда пару кіхта єшьо фотачєк і вашє рай :rofl:

0

131

UFOs написал(а):

)надіюся, хоть хтось буде мені посилкі і пісьма писати в армію ;)

Нафiга тобi посилки ти сам як посилка :D  Я стобой буду копати один окоп для БТРа :friends:

0

132

IoanIliesky написал(а):

Я стобой буду копати один окоп для БТРа

))даааа...це тобі не штани терти в унівєрі))..блін..а занєш шо ?..я б ліпши беріг свої нерви і викопав окоп чим сесію здавати :) ...декотрі викладачі аморальні нелюді...не розумію, як такі люди попали в попадають в ХРАМ НАУКІ і блядства))))

0

133

UFOs написал(а):

Гадя (14:13:22 4/01/2008)
ширина моєї ротової порожнини говорить про те,що іспит я точно здам...))))))))

UFOs (14:13:56 4/01/2008)
))))))а ширина мого анусая каже що ще одну перездачу я не потяну))))))))))))))))))))))

СМІХ СМІХОМ))Але це реалії жизні блін :kill:

тут ти 100% прав , у образі ГАДІ впізнав одногрупницю!! сцука!!

за то тобі +1))))))))))))))))))))

0

134

Takeandburn написал(а):

у образі ГАДІ впізнав одногрупницю

і я цю мля одногрупницю впізнав :D пустив би її на мило к їбіням :evil:

+1

135

всьо такі Є такі хуЄсоскі і пиздолизи, котрі прЄподу гатові анусай цьомати за оцінку.
ненаижу таких людей. Мені якось похуй оцінка, головне то шо в голові.

0

136

ненавижу свю одногруппницу Шкварника!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!бесит.......еще та подлиза, всем жопу лижет!!!нихрена не знает, а преподы ей еще на уступки идут!!!!!!!!!!!!!!А еще наконуне экзаменов у нее начинаются метания в поисках лекций!!!И конечно же к кому она обращается????Ко мне , как к старосте группы!Оля, я к тебе домой приеду за лекциями!!ага , а мне когда учить!!!!!!!!ХРЕН тебе!!!!!!!!!!!!!!!БЕСИТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Извините, я тут высказалась, но стало легче :)

0

137

А я бля первий екзамен здал прикинте на 5! Мож на повишену потяну
... ну башлять придется полюбе!

0

138

хельга написал(а):

Извините, я тут высказалась, но стало легче

:D іспавєдайся нам Сєстра)))і вазьми етат абрєз 12-го калібра і спрячь єго под плащом, і коль увідіш ти отрока-одногрупніцу, достань святой аргумєнт 12-го калібра і....Амінь сєстра :rofl: да будєт полная абойма с намі, пака жопалізи абітают на Зємлє нашей, да покажем їм ми заднєцуправосудія, да воссоєдєнімся всє воєдіно протів злих, каварних, жопалзов !!!!!!!))))

kashTan написал(а):

А я бля первий екзамен здал прикинте на 5! Мож на повишену потяну
... ну башлять придется полюбе!

:D БРАТ, шо ти такоє гаваріш? башлять? ето нє нашиє мєтоди, бєрєгі дєньгі на обриганскоє чісло 1715, коль сіла нє в баблє, а в їх калічєствє))))

:D СЕСІЯ!!!!!!!!!ВАЗЬМІ МЄНЯ!!!!)))))))

0

139

UFOs написал(а):

БРАТ, шо ти такоє гаваріш? башлять? ето нє нашиє мєтоди, бєрєгі дєньгі на обриганскоє чісло 1715, коль сіла нє в баблє, а в їх калічєствє))))

СЕСІЯ!!!!!!!!!ВАЗЬМІ МЄНЯ!!!!)))))))

Бля пасан  :good: обриганское дело незабуду никогда, а число 1715 вечность помнить буду!
:friends:  :beer:  :kill:

0

140

магічЄскіЄ чісла то пісЄц, да нЄ потухнЄт ні одін обриган пока помніт шо Єсть 1715.

0

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » мУЧОБА=))