заліки пішли в нібитіЙо
ну єт ко мнє ....
Гурт Breaking Brain Without Aim |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » мУЧОБА=))
заліки пішли в нібитіЙо
ну єт ко мнє ....
Здав Всьо????
Чую мені буде біба , нічого не вчив!!!
Нє, но екзамен по чато- і Форумознавству напевно здав би , А так цілий семестр хуї валяв!!!!!!
Чую мені буде біба , нічого не вчив!!!
Нє, но екзамен по чато- і Форумознавству напевно здав би , А так цілий семестр хуї валяв!!!!!!
а ти носи з собою лямпочку і коли прийобуються то показуй її і я думаю, шо всьо без слів паймут)))))))))
сесія то зло, поки навіть не хочу про неї говорити...от коли здам одну почку, щоб сесія мене відпустила і завершилася, тоді й напишу тут))))))))))
ото курва тік шо здау свій перший і самий важчий єкзамєн в єтай сєсії на 4 :yahoo: ....вся група була нуляча шо ппц,как нікагда
а мене сьоня взули на 2 перездачі аж на кінець січня)))))всі такі разстроєні, а я чота ржу))))ну а хулі, мені сьоня сказали на кафедрі шо з такими темпами треба до армії готуватися, шо в армії легче)))надіюся, хоть хтось буде мені посилкі і пісьма писати в армію
надіюся, хоть хтось буде мені посилкі і пісьма писати в армію
я тя там ужє буду ждать....
я тя там ужє буду ждать....
точна таваріщ Єфрєйтор)))ізвінітє мєня))ОПОЗНАЛСЯ
ну нічого 2 перездачі то не так страшно))хоча третю мій анусай не витримає))))ось щестосовно цього діалог з тьоткою з паралельної групи))))))
Гадя (14:13:22 4/01/2008)
ширина моєї ротової порожнини говорить про те,що іспит я точно здам...))))))))
UFOs (14:13:56 4/01/2008)
))))))а ширина мого анусая каже що ще одну перездачу я не потяну))))))))))))))))))))))
СМІХ СМІХОМ))Але це реалії жизні блін :kill:
badbunny
UFOs
Я ВАМ БУДУ ПИСАТЬ!!!!!!!!!!!!! :cray:
Я ВАМ БУДУ ПИСАТЬ!!!!!!!!!!!!! :
нам би туда пару кіхта єшьо фотачєк і вашє рай
)надіюся, хоть хтось буде мені посилкі і пісьма писати в армію
Нафiга тобi посилки ти сам як посилка Я стобой буду копати один окоп для БТРа :friends:
Я стобой буду копати один окоп для БТРа
))даааа...це тобі не штани терти в унівєрі))..блін..а занєш шо ?..я б ліпши беріг свої нерви і викопав окоп чим сесію здавати ...декотрі викладачі аморальні нелюді...не розумію, як такі люди попали в попадають в ХРАМ НАУКІ і блядства))))
Гадя (14:13:22 4/01/2008)
ширина моєї ротової порожнини говорить про те,що іспит я точно здам...))))))))UFOs (14:13:56 4/01/2008)
))))))а ширина мого анусая каже що ще одну перездачу я не потяну))))))))))))))))))))))СМІХ СМІХОМ))Але це реалії жизні блін :kill:
тут ти 100% прав , у образі ГАДІ впізнав одногрупницю!! сцука!!
за то тобі +1))))))))))))))))))))
у образі ГАДІ впізнав одногрупницю
і я цю мля одногрупницю впізнав пустив би її на мило к їбіням :evil:
всьо такі Є такі хуЄсоскі і пиздолизи, котрі прЄподу гатові анусай цьомати за оцінку.
ненаижу таких людей. Мені якось похуй оцінка, головне то шо в голові.
ненавижу свю одногруппницу Шкварника!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!бесит.......еще та подлиза, всем жопу лижет!!!нихрена не знает, а преподы ей еще на уступки идут!!!!!!!!!!!!!!А еще наконуне экзаменов у нее начинаются метания в поисках лекций!!!И конечно же к кому она обращается????Ко мне , как к старосте группы!Оля, я к тебе домой приеду за лекциями!!ага , а мне когда учить!!!!!!!!ХРЕН тебе!!!!!!!!!!!!!!!БЕСИТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Извините, я тут высказалась, но стало легче
А я бля первий екзамен здал прикинте на 5! Мож на повишену потяну
... ну башлять придется полюбе!
Извините, я тут высказалась, но стало легче
іспавєдайся нам Сєстра)))і вазьми етат абрєз 12-го калібра і спрячь єго под плащом, і коль увідіш ти отрока-одногрупніцу, достань святой аргумєнт 12-го калібра і....Амінь сєстра да будєт полная абойма с намі, пака жопалізи абітают на Зємлє нашей, да покажем їм ми заднєцуправосудія, да воссоєдєнімся всє воєдіно протів злих, каварних, жопалзов !!!!!!!))))
А я бля первий екзамен здал прикинте на 5! Мож на повишену потяну
... ну башлять придется полюбе!
БРАТ, шо ти такоє гаваріш? башлять? ето нє нашиє мєтоди, бєрєгі дєньгі на обриганскоє чісло 1715, коль сіла нє в баблє, а в їх калічєствє))))
СЕСІЯ!!!!!!!!!ВАЗЬМІ МЄНЯ!!!!)))))))
БРАТ, шо ти такоє гаваріш? башлять? ето нє нашиє мєтоди, бєрєгі дєньгі на обриганскоє чісло 1715, коль сіла нє в баблє, а в їх калічєствє))))
СЕСІЯ!!!!!!!!!ВАЗЬМІ МЄНЯ!!!!)))))))
Бля пасан :good: обриганское дело незабуду никогда, а число 1715 вечность помнить буду!
:friends: :beer: :kill:
магічЄскіЄ чісла то пісЄц, да нЄ потухнЄт ні одін обриган пока помніт шо Єсть 1715.
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » мУЧОБА=))