Гурт Breaking Brain Without Aim

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » мУЧОБА=))

мУЧОБА=))

Сообщений 161 страница 180 из 207

161

UFOs написал(а):

вітаю)))а тепер з чистою совістю дійсно можеш йти в армію)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
шото мене замкнуло)))))))))))))))))

яка армія???? тебе всім форумом не пустим... а я не прігодна...  :P ... у мене є діагноз - бландінка...

блін, реально не вірю, що здала математику на 5 :tcc:

0

162

kashTan написал(а):

собирай вешички армия ждет тебя!

:fuck: мені пасрати ;) якшо ти баїшся туда йти або не хочєш то мені реально пофіг))де я ще зможу на танку покататися, постріляти з калаша і кожен вечір пів року піздєлєй получати? ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))це ж блять романтіка)))))) :rofl:  :rofl:  :rofl: і веселіше чим в унівєрі терти штани і робити вигляд УМНИЙ, але не все те розумне що багато піздить)))))

Anahi написал(а):

яка армія???? тебе всім форумом не пустим...

прально, нєхєр розслаблятися, підемо всі до Зброєних Сил ))))будемо Вітчизні служити!)

Anahi написал(а):

а я не прігодна...   ... у мене є діагноз - бландінка...

Anahi написал(а):

блін, реально не вірю, що здала математику на 5

:D сама собі перечиш ;)

0

163

бля я сьогодні проїбав стипендію....з чим себе і поздоровляю...

0

164

KeithMoon написал(а):

бля я сьогодні проїбав стипендію....з чим себе і поздоровляю...

А я тож повишену проибав із-за препода хуя економиста, щоб він жив на одну зарплату!  :D
А так мне пох  :crazy:

0

165

kashTan
да,правда степухи мало того что повышенные, дак еще и двойные!!!!!

UFOs
я тебя никуда не отпущу!!!!накрайняк вмете пойдем- у меня уже есть амуниция!!!!! :)

0

166

UFOs написал(а):

доречі ГУф мені дав актуалий малюнок)))))підїбав мене він напевно)))))))))

:gg:  :gg: Ше треба було шоб той чувачок був з хаєром, який йому вистригають симпатичні лисі хлоп"ята, які на 3 роки молодше його і пішли в армію після бурси :gg:  :gg:

0

167

хельга написал(а):

я тебя никуда не отпущу!!!!накрайняк вмете пойдем- у меня уже есть амуниция!!!!!

Знач пойдем все защищать родину   :D мож организавать конкурс студент-курсант-солдат-...  :rofl:

0

168

сесія пережита ,і мені вже нудно.....

Отредактировано Anahi (13.1.2008 03:21:21)

0

169

Blue!Oyster!!Cult!!! написал(а):

Ше треба було шоб той чувачок був з хаєром, який йому вистригають симпатичні лисі хлоп"ята, які на 3 роки молодше його і пішли в армію після бурси

:D нєєє...такіх лахів...навіть якщо б і в дєзбат, я би всіх поубевав або вони всі мене...)))як там в пісні...Я не Здамся Без Бою))))))))))))))))

kashTan написал(а):

Знач пойдем все защищать родину    мож организавать конкурс студент-курсант-солдат-...

:rofl: можна)))))))

Anahi написал(а):

сесія пережита ,і мені вже нудно.....

:rofl:  :rofl:  :rofl:  :good: ще раз вітаю з успішною здачею сесії, тепер ти дійсно студент який пройшов першу сесію ;) Вітаю ...
мені б твою НУДЬГУ)))))))))))))))))))...радуйся, відпочивай, бо далі буде тяжче...

мене це всьо вже так.....як мозоль якийсь на пісі))))))чим більш дорослий тим більш відчуваєш себе нездатним до учоби)))

0

170

второй экзамен сдан на 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0

171

хельга написал(а):

второй экзамен сдан на 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

БЄЙ БАТАНА!!!)))))))) :rofl:  :rofl:  :rofl:

0

172

срака...заватра на пари...ще й 3 лекції, от ванадли їбучі..

0

173

Rock'n'Rolerblader написал(а):

срака...заватра на пари...ще й 3 лекції, от ванадли їбучі..

угу :bad:  :bad:  :bad: суки!!!!!мені ще на першу пару на фрунзе з центру йти... %)
не хочууууууууууууу %)

0

174

хух, останній екзамен написав сьогодні, тікі от западло - приніс на екзамен все, а заліковку блядb забув! Тепер тікі післязавтра дізнаюся оцінку яка визначить мою стєпуху.. :(

0

175

у мене сьогодні екзамен у МАНИКА через 7,10 годин ппц нихуя не знаю просто срака!

0

176

kashTan написал(а):

у мене сьогодні екзамен у МАНИКА через 7,10 годин ппц нихуя не знаю просто срака!

ти нє адін,пасан!!! :friends: ..будєм єму маланкавать :D

0

177

Холлі шєт! Фсьо афіциальний студєнт! Йоу, пержила всі пози мозготр*ння під час сесії :yahoo:

0

178

FANCY написал(а):

Фсьо афіциальний студєнт!

:yes2: УЛЯНКО, ВІТАЄМООООО!!!! :bravo:

0

179

badbunny
:D Та особо нема з чим поздровлять, Валєрка..ГггГ, але всерівно гарно дякую :)
Анаху,  дєфачка-студєнтка, по ходу я тебе тоже вітаю, ми вижили! осталось ше  всього- навсього 9 сесій :D

0

180

ЙОБАНА СЕСIЯ ЗДАНА ЩОБ ВОНИ ВСI ТАК ЖИЛИ УРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:  КАШТАН МОЛИМСЯ НА ФЛЕШКУ!!!!! :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

0

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » мУЧОБА=))