Форум Гурту Breaking Brain Without Aim купить модерів)))Можна Б/У))))
вимог ніяких немає прктично, окрім обєктивного ставлення, яке має базуватися не на симпатіях або антипатіях...свої оголошення стосовно купівлі або продажу себе оставляйтє тут)))
Гурт Breaking Brain Without Aim |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Робота Форуму » Куплю Мадера)))
Форум Гурту Breaking Brain Without Aim купить модерів)))Можна Б/У))))
вимог ніяких немає прктично, окрім обєктивного ставлення, яке має базуватися не на симпатіях або антипатіях...свої оголошення стосовно купівлі або продажу себе оставляйтє тут)))
У!!УУУ!!!купі майо іпало!)!))))
У!!УУУ!!!купі майо іпало!)!))))
якшо воно тут одне буде то я буду змушений його купити)))я не можу всіх одразу потавити, але шанси майже у всіх рівні:)можливо що навіть всі бажаючі будуть шось модерувати
Верните мне мои Тесты!!
Можно еще какие-то темы подкинуть раз больше никого нет... :oups:
Kyply siroho optom.bkj,jk tyt v marwrytci ßtromna
Викупляю форум!!! Разом з Уфосом Бед Банi!!!
даю 2000000000000доларів шоб всі покинули форум і шоб я тут сам собі все писав))))))))))))))))))))
даю 2000000000000доларів шоб всі покинули форум і шоб я тут сам собі все писав))))))))))))))))))))
продано ..нарешті я зможу поїхати в Мексику)))))))))))
ну я так уже нові кандєдатури прєдвадітєльно пєрєсмотрєл з Кіборгом Бед Банні....Кіборгам єщє надо врємя для аналіза чуваків і чувіх)))
ну я так уже нові кандєдатури прєдвадітєльно пєрєсмотрєл з Кіборгом Бед Банні....Кіборгам єщє надо врємя для аналіза чуваків і чувіх)))
завтра всьо апсудєм за кругли сталом Кібаргов і чаркай ПІВА :beer:
Ніякого пива бля)))))Засрали всю репбазу - куча сніга, риби, чіпсів і грязі)))))))))А Вандер потім з віником і савочком ходить прибирає)))
Ніякого пива бля)))))Засрали всю репбазу - куча сніга, риби, чіпсів і грязі)))))))))А Вандер потім з віником і савочком ходить прибирає)))
:sorry: :sorry: :sorry: :sorry: Юрчік,біш не будєм свінячіть... :thank: :friends: .....і єслє шо будєм убірать за сабой :thank:
Отредактировано badbunny (18.12.2007 02:34:54)
Круглий стол удался, але Юркі він не сподобався) Юрчік вибачь :friends: ми перенисемо зал засідань в інше місце)))))
Сука пiдараси нашого дорогого друга кинули Свинi!!!!!!!
П.С Жаль мене там небуло!!!!
отже Кібаргів взято)))тіки хочу сказати кібаргам шо Вєрховєнство над вами є і якшо будете занадто серйозні і строгі, то рука Властєліна обрушетса на вас вмєсті з дєвствєнним гнєвом)) :evil:
нехуй вам робити!пропоную Уфоса на посаду одноосібног модера,лідера і властєліна цього форуму!!!Шоб нікому не було обідно!Крім нього!!!
єрховєнство над вами є і якшо будете занадто серйозні і строгі, то рука Властєліна обрушетса на вас вмєсті з дєвствєнним гнєвом)) :evil:
Верховний правитиль iде На......й тай непитае фамiлii!!! :friends:
Я хочу бить модером, хотяб однократно-днєвно, я нікагда, нігдє, нікем небил, дайте парадоватся... хоть во "флудє" хатяби хоть, шоб модеріровать нечего було,,, главнає сам факт... хотя би просто мой нік zєлёним закрастє!.. шоб все віділі, шо я zелёний!!!
Отредактировано Map_Ko (6.1.2008 18:58:38)
Я хочу бить модером, хотяб однократно-днєвно, я нікагда, нігдє, нікем небил, дайте парадоватся... хоть во "флудє" хатяби хоть, шоб модеріровать нечего було,,, главнає сам факт... хотя би просто мой нік zєлёним закрастє!.. шоб все віділі, шо я zелёний!!!
окей чувак, але з часом
Cold ти тепер також присоєдєнілся в сєкту кібаргів - чістєльщіків, я це зробив без твого відома, може ти не хотів, але шо здєлано то здєлано))))...реально пасан заслужив...дає поради, пропозиції, навіть конструктивно без обід може зафакати культурно і це кульно, ти мнє нравішся Колд))тєпєрь ти работаєш на бенд ббва)))))) какстюм, шляпу і Томпсон скоро видадім))))))
какстюм, шляпу і Томпсон скоро видадім))))))
тоді я твой навєкі, якшо томпсон даш))))
по темі: та без праблєм пасани, я вас уважаю і люблю)))
Пасани візьміть мене на роботу а то подихаю з голоду хоть за 1коп в месяц :beer:
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Робота Форуму » Куплю Мадера)))