Гурт Breaking Brain Without Aim

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » Зима=)

Зима=)

Сообщений 81 страница 100 из 167

81

крута зима!!!!люблю зиму!!!круто сьодня)) :rolleyes:

0

82

Patlatui написал(а):

круто сьодня)

ага....і сніжок нинчє хвацький ^_^

0

83

^_^ сьоня так сніг ніжно йшов))мені аж Валєрік надвечір сказав....дивися як хвацько паде сніжок))))

+1

84

Бля Зима це одна з прекрасних пiр року :yahoo:  У мого найкращого друга на Новий Рiк днюха припадае круто як 2 свята зараз празнувати!!!

Отредактировано IoanIliesky (3.1.2008 17:05:12)

0

85

цей сніг зводить з розуму...так падає класно, як в якійсь мелодрамі, особливо коли піднімаєш харю у верх ^_^ ...вчора на санках покаталися ^_^ Юра, ти лутший)))дЯКУЮ Пєтькі що він нас так розкатав шо ми в дерево і в піньок затормозилися))))))Зима це кульно, люблю зиму, але трохі мерзну :P

0

86

Снiг снiгом а холод жесть просто торба говорять що ще нижче буде падати температура :out:

+1

87

IoanIliesky написал(а):

Снiг снiгом а холод жесть просто торба говорять що ще нижче буде падати температура

угу...я сьоня коли йшов то такий порив холодного вітру на мене напав шо я подумав шо пісєц...єбло відмерзне і відпаде))))...не люблю сильний холод, важко переношу його :crazy:

0

88

ШО НЕ кажіт,но то всьо до ЛІТА, народ!!

0

89

я тіки встав на градусник повтикав..а там бля -18.....ще й сонце з понтом вийшло))))ну нафіг...якщо був би ще вітер то це гон :crazy:

0

90

..хочу снега....такого мокрого, лапатого)

0

91

виліз з своЄї берлоги до магазину по пиво. холдрига пісЄц, краще дома сидіти буду

0

92

Takeandburn написал(а):

виліз з своЄї берлоги до магазину по пиво. холдрига пісЄц, краще дома сидіти буду

100%, ну нах....такий холод...ппц...тухну потрохи...

0

93

на дворі -12  то пісЄц, ше й вітер сЦука

0

94

то бля якщо б не той вітер сраний то не так би було :kill:  :crazy:

0

95

Морозець Морозець пощіпау мені БЛЯТЬ щіщки....я бля думав шо реально загнусь сьоня....вітер пля прям в ібло дує....таке ощющєніє будто я вашє бєз іпла іду,тіпа десь потіряв по дорозі....хотілось його відірвати і покласти в карман,шоб не мерзло...!!!!!!!НУ НАХ!!!!!!!!

0

96

еееееее...е.е.е.е.еееее)))))))Раджу дійсно всім без нагальної причини на двір не вилізати..я сьоня вийшов, переживав шоб рожа не відпала від холоду, а потім поняв шо зараз яйці відпадуть нахєр))))дубарь ну нафіг + вітер = ТОРБА!!!!!!!!! :crazy:

0

97

постановлЄніЄ:

Во ізбЄжанія потЄрі Єбала, отпаданія яіЦ,  слішком вялого вагіная   
ПОСТАНОВЛЯЮ: всЄм форумчанам сідЄть дома, постіть на форумЄ,тарговать ліцом, тарговать в АСЬКЄ, дьоргать ілі тЄрЄть пісю.

ГЛАВВРАЧ ФОРУМА: ВАСІЛІЙ ІЛЛІЧ  ОГНЄННИЙ

+1

98

Takeandburn
+1 :rofl:  :rofl:  :rofl:

0

99

Takeandburn написал(а):

тЄрЄть пісю.

:D чувак,то називаєтса ТЄРЄТь ЛАМПУ АЛЛАДІНА ілі просто ВИЗИВАТЬ ДЖИНА :P  :D

0

100

допонЄніЄ к постановлЄнію:

РЄЦЕПТ
В случаЄ отмороженіЯ концовок купіть бутилку водкі, залить її в глотку всю, і лягти спати,

во ізбЄжаніє пЄрЄводняка водкой НЄ РАСТІРАТСА,а укутатса  теплим одіялом , і ПЯНИМ ЇБАЛОМ СЕРЙОЗНО ВТИКАТИ
В МОНІТОР КОМПЮТОРА на фотки других обморожених обриганів!

ГЛАВВРАЧ ФОРУМА: ВАСІЛІЙ ІЛЛІЧ  ОГНЄННИЙ

0

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » Зима=)