У всі часи вважалося, що самотня жінка неповноцінна. Навіть якщо вона здобула хорошу освіту, зробила непогану кар'єру, сформувалася, як творча особа і навіть має партнера або, простіше кажучи, коханця, але все-таки не створила сім'ю, її неодмінно жаліють і вишукують вади в характері, зовнішності, душі і вважають невдахою. А чи так погано жінці (або чоловіку) жити однією, не створюючи сім'ю? І чому все більше жінок (і чоловіків ) останнім часом свідомо вибирають самоту?
Самотня і щаслива=)
Сообщений 1 страница 10 из 10
Поделиться219.12.2007 14:50:38
І чому все більше жінок (і чоловіків ) останнім часом свідомо вибирають самоту
відки ти це взяв??)))бики в селі си так женяси і плодяси шо бля в нас скоро кітай буде))))))
Поделиться319.12.2007 15:51:49
І чому все більше жінок (і чоловіків ) останнім часом свідомо вибирають самоту?
Бо поци.Шо дрочити чи шо?
Поделиться419.12.2007 23:26:32
Сім"я це одне із найголовнішого у нашому грєшнам житті :good: ....а тупо ї*атси і жить в адіночєствє Лавєласам єт повна фігня як на мене....СІМ"Я -це СИЛА
Поделиться520.12.2007 14:23:09
СІМ"Я -це СИЛА
Валерка я думаю таки с тобою згiдний Сiм`я то сила без якоi дуже тяжко жити такщо лiпше бути в двох!!! Так iсторично склалося, я думаю вона повинно й надалi продовжуватись!
Воно коли в двох лекше тяниться життя обох самому якось морально важко ну хiбашо якщо ти маеш стальну систему нервiв! Та нетухнеш на довго!!!
Отредактировано IoanIliesky (20.12.2007 14:23:29)
Поделиться620.12.2007 17:14:29
ідки ти це взяв??)))бики в селі си так женяси і плодяси шо бля в нас скоро кітай буде))))))
от блін))))))))
Бо поци.Шо дрочити чи шо?
а тобі дівчина тільки потрібна для того щоб не дрочити?
одному можна прожити, правда це життя буде дійсно відрізнятися від інших, парних
Поделиться720.12.2007 18:07:59
одному можна прожити, правда це життя буде дійсно відрізнятися від інших, парних
Воно сильно буде вiдрiзнятись навiть дуже!!!
Отредактировано IoanIliesky (20.12.2007 18:08:34)
Поделиться822.12.2007 19:26:48
впринципі...шо я можу сказати ...ось я на свому прикладі кажу, що в халастятской жизні нічого немає поганого, якщо любиш її і цінуєш волю...еее, зі мною може багато не погодитися, але..))
Знаєте, шо я скажу..скажу, що в кожного є свій ориєнтир в житті і він його дотримується або людина розчаровується у всьому і травматично це все переносить ( душевная траума) я думаю що це і є одні з причин самотності...також нерозуміння протилежної статі і т.д. ...але я думаю що основних такі 2 фактора, це розчарування в цьому і відторгнення або не розуміння протилежної статті, тобто неадекватне сприйняття шолі, я не знаю як це пояснити, фак...))я напевно за тупий шоб тут шось гаваріть в цій темі))))
Поделиться922.12.2007 20:16:11
що в халастятской жизні нічого немає поганого.............людина розчаровується у всьому і травматично це все переносить ( душевная траума) я думаю що це і є одні з причин самотності...
....згідна з цим....
Поделиться1025.12.2007 17:21:35
Сiрожко цю тему мы с тобой возьмимо до обговорення со стаканом будемо теорii виводiть такщо нетухни!!!!