Чувакі і Чувіхі, хто на шо орієнтується і шо кого пре?))
особисто мені байдуже, люблю натуральний цвєт валос і нє буду врать...подобаються всі натуральні )))
ладно раскусілі, бландінкі прут мєня
Гурт Breaking Brain Without Aim |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Чувакі і Чувіхі » Блондінки(ни), Брюнетки(ти), Шотенкі(ни)? )))
особисто мені байдуже, люблю натуральний цвєт валос і нє буду врать...подобаються всі натуральні )))
та шо тєбя кусать кросавчег!..а якшо чесно не блондінкі а блондіни,правда веть,Сірьожа?))а мені більше брюнетки і шотенки.прост оя не знаю яка в них різниця,але блондінок не люблю!..
Як по мені то брюнетки,шатенки теж нічо,а блондинки фарбовані подобаються
нарвятса всє.. не важливо чи натуральні, чи фарбовані..
Натуральний цвєт валоссс руліт ,но крашєний тож нічо ...только нє кіслотно салативий
натуральний колір - краще
але фарбовані теж нічого))))
відна шо мужикі давно баби не віділі!))))))натуральні це класно.але єслі шо то і крашену нічо.да?)))))))))))))))))))))))))
а мені лтсі подобаються))))і щоб на черепі шрамування було))) мммм
а якшо чесно не блондінкі а блондіни,правда веть,Сірьожа?
:oups: :rose: жаль шо ти нє блондін а то шото би з табой замутілі би
а блондинки фарбовані подобаються
Чувак а якшо натуральні???...це рідкість, проте я бачив і нє магу нє васхіщатсо
а мені лтсі подобаються))))і щоб на черепі шрамування було
мммм
натуральні це класно.але єслі шо то і крашену нічо.да?)
ну а шо пацанам тірятса
жаль шо ти нє блондін а то шото би з табой замутілі би
я в децтві був бландіном,але ща потемнів!..)
UFOs
не трогай мені мого Гуфа)))рррр)))парву за нього))) П.с в нього кльові сіські)) :oups: :fuck:
я в децтві був бландіном,але ща потемнів!..)
а я не був таким аж і сильно кучєрявим в дєтсвє а зараз шото закучєрєл сільно)))))может би браття?))
П.с в нього кльові сіські
мммм...Гуф, свої сісі мож викласти в темі СІСЬКІ!!))заценім
ФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФУууууууууууууууууууууууууууууууууууу гааввввннн..... аби iх багато з них лиш поi...... тай кинув толку нiякого печальна тенденцiя
а я думаал темка про розум тих чи інших... ... как істенной бландінке мені подобаються бландіни...))))
... как істенной бландінке мені подобаються бландіни...))))
да Оксано ти дійсно ТРУ Блондінка, але пріколи про Блонд тебе обходять стороною, це факт:)))з твоїм розумом і світосприйняттям далеко навіть не всі зрілі люди змогли би по тягатися ( це так, щоб Оксану не сприймали за Блондоу з Анєгдоту )
а я думаал темка про розум тих чи інших...
ага, тут все навпаки стосовно цього...тут тупі - кучєряві брюнети))))))
аби iх багато з них лиш поi...... тай кинув толку нiякого печальна тенденцiя
ніфіга...це стереотип чувак і ти сам це знаєш ( наша одногрупніца БЛОНДА нє в щот ))))))))))))))))))))
ніфіга...це стереотип чувак і ти сам це знаєш ( наша одногрупніца БЛОНДА нє в щот ))))))))))))))))))))
Кандюха сто пудово не обiжайтесь на мене блондiнки багато солдат з армii були блондiнами але цеж не означало що вони були тупi. он як далеко забрелi аж под москву.
а я люблю рижих хлопчиків
а я люблю рижих хлопчиків
а я всєх люблю мальчєков)))но каштановиє і бєлиє(натуральниє) сводят мєня с ума іногда сам незнаю чому))
люблю кудрявих я навіть восхєщаюся кудрявимі дєвчонкамі))від них навіть якась така енергія кудрява ісходіт))
Сєрий я кучєрява кстаті хD
я навіть восхєщаюся кудрявимі дєвчонкамі))від них навіть якась така енергія кудрява ісходіт))
А якщо кудрi не на головi???????????????????????????????????
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Чувакі і Чувіхі » Блондінки(ни), Брюнетки(ти), Шотенкі(ни)? )))