ваші козирні місця відпочинку, який відпочинок ви обираєте?))
Особисто я люблю гори і природу;)...можна трохі ектрімчику, якшо вдастся то незабаром поїду з чуваками і Бед Банні в Тернопільські печери
Гурт Breaking Brain Without Aim |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Інтереси Форумчан » Де і як ви любите відпочивати?
Особисто я люблю гори і природу;)...можна трохі ектрімчику, якшо вдастся то незабаром поїду з чуваками і Бед Банні в Тернопільські печери
Літом можна в паход поїхати,поматраснічати-дуже помагає забути про місто з його напрягами.А так-то піти в якийсь гендель з друганами,чи просто на пиво,тільки не так жорстко як в ту п"ятницю,бо це вже гон а не відпочинок :bad:
літом - озера, річки гори, все шо можна.. :)але в основному з друзяками десь тусую..або ж катаюсь..це звичайно не відпочинок..але все одно..і як звичанйо по пятницях та,якшо здоровя дозволяє, по суботах стараюсь нажертися пива в генделі, або ж чогось міцнішого..
Аналагічна..... Чувак атарвьомся по полной .....хихиххии
тільки не так жорстко як в ту п"ятницю,бо це вже гон а не відпочинок
угу...я тя понімаю
Люблю відпочивати з друзями і просто добрими знайомими )
Мєчтаю про отдих у каміна с нЄЙ )
А ше я люблю отпочивати так, шоб в вухах весь чяс іграла музика )
Люблю відпочивати з гітаркой, котора повісає на плєчє )
люблю природу...гори,Кримські особливо,карпати не дуже-там мокро...(((((((хоча дуже гарно...)
Бед Банні в Тернопільські печери
а я летом в экстримальный тур отправлюсь- на раскопки ваших тел!!!!)))а то мало ли что , печеры- страшно, часто заваливает!!!!
а то мало ли что , печеры- страшно, часто заваливает!!!!
ТАК В ЦЬОМУ ВЕСЬ КАЙФ!!!!!!МИ ТОМУ ТУДА І ЇДЕМО :yes:
а я летом в экстримальный тур отправлюсь- на раскопки ваших тел!!!!).
ОООО....єт харашо..... :beer: ..Олька,єслє нас найдьош то можєш дажє взять нас по кусочку к сєбє
ТАК В ЦЬОМУ ВЕСЬ КАЙФ!!!!!!МИ ТОМУ ТУДА І ЇДЕМО
РЄСПЄКТ чувак :cool2: Я с собой даж самих крупних пєтард набіру....будєм внутрі пускать салюти
а я вопше люблю відпочивати у будці бвашніків!отак пріходіш на концерт камерной музікі у них і аддихаєш душоу!..))ті підараси такі підараси шо бля полюбе шось таке загонять шо я льогкімі харкаюсь!))))))
будєм внутрі пускать салюти
:friends: главне шоб після салютів ногі і рукі наші були в нас в тєлє а нє валяліся в пєщєрє))))))
а я вопше люблю відпочивати у будці бвашніків!отак пріходіш на концерт камерной музікі у них і аддихаєш душоу!..))ті підараси такі підараси шо бля полюбе шось таке загонять шо я льогкімі харкаюсь!))))))
повір, ти бачиш тільки 15 % всього шо там твориться і творилося))))....блін..я наоборот за наші гонир хтєл ізвєнітсо , а ти тут так...ГГгг)))))
..Олька,єслє нас найдьош то можєш дажє взять нас по кусочку к сєбє
Валерка, я знала, что ты не жадный :friends:
Валерка, я знала, что ты не жадный
:beer:
повір, ти бачиш тільки 15 % всього шо там твориться і творилося))))....блін..я наоборот за наші гонир хтєл ізвєнітсо , а ти тут так...ГГгг)))))
так ми ж ходимо до вас заради вашого гону)))а не зради музикі)) :oups:
Да гори чувак це респект ось може на це лiто буде органiзована екстрiмна поiздка в карпати. якщо все пройде то буде гуд.
я дуже хочу в боулінг... а ніхто туди не хоче йти... якшо шо шо... асю мою знаєте... пишіть))))
я дуже хочу в боулінг... а ніхто туди не хоче йти... якшо шо шо... асю мою знаєте... пишіть))))
я хашу)))пішли!
я хашу)))пішли!
такс... єсть один бажаючий... ет хорошо)))
такс... єсть один бажаючий... ет хорошо)))
і як так?!?!?!?!
в неділю, йдеш зі мноу)))
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Інтереси Форумчан » Де і як ви любите відпочивати?