я думаю шо зимоу вратлі в гори ми покатім....хоча фіг знає..може ще по пєчєрам прокатємся... :gg:
По печерам можна надо подумать хорошо но самое главное шоб небуло пшенычнои!!!!
Гурт Breaking Brain Without Aim |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Інтереси Форумчан » Де і як ви любите відпочивати?
я думаю шо зимоу вратлі в гори ми покатім....хоча фіг знає..може ще по пєчєрам прокатємся... :gg:
По печерам можна надо подумать хорошо но самое главное шоб небуло пшенычнои!!!!
під ліжком з гіпопотамчиком
ого да це супер вiдпочинок :good:
і ше з 2 жирафами
чем бiльше друзiв тим лiпше
та нас там багато збирається - ше олені прилітають (ті шо в діда мороза працюють) і до фіга друзів
ООООО то там ще гномiв то невiдемна частина!!!
та і гонмів покличу - в мене під ліжком всі помістяться))
Ну тодi ще нада зайчикив та кроликiв ще веселiше буде
нє кролики не канають - вони мені засруть там все і потім прибирати - то шо то за відпочинок. от гіпопотамчик - то друге діло
Да у нього бiльша куча чим у кроликiв)))
після сесії напевно треба дійсно в сауну піти з пасанамі отдахнуть)))))))))))))))))тоже непогане місце для відпочинку))
Сауна то не то то таке а от походiк ото круто!!!! :yahoo: :yahoo:
думав весною в гори ...це так прекрасно...але там курсова ...корочє буде видно, відчуваю жажда краси переможе і я забю на курсак))))))))))))))))))))))))шо перший раз чи шо
Головна точка відпочинку-- ТЦ Майдан ( третя лавочка зі сторони /Туриста/)
Види відпочинку-- Літрбол з Валєркой(aka bad bunny) і Каштаном
Сам організував! Запрошую всіх бажаючих приєднатся.
Всі відповіді --- МЕНІ ОСОБИСТО НА НОМЕР КВІПУ.
або bad bunny
Головна точка відпочинку-- ТЦ Майдан ( третя лавочка зі сторони /Туриста/)
ага....
Види відпочинку-- Літрбол з Валєркой(aka bad bunny) і Каштаном
пасан,ти єшьо забил сказать про рибку обриганскую...
Каштан то пiсец повний з ним родiну боронити то сама лiпша справа яка може бути!!!! Фiзики я з вами чуваки респект :good: :good: :good: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Природа однозначно, лише не шашлик, бо він вже в печінках. С палатками на берегу річки на кілька н-них кількостей днів - шо може бути... Кастёр, гітара, їдло, питло , сусіди в інших лагерях уверх по течії, сусіди вниз по течії, сусіди на іншому березі, всеобщая нєразбіріха, вранішніє ісканіє шлйпанцев, вади, совісті...
хочу в гори, ліс ....ага..хєр там...
В Гори Гiбну!!!
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Інтереси Форумчан » Де і як ви любите відпочивати?