ВІТАЮ МЕН!!!
Бажаю тобі успіху під новий рік і твою днюху, насамперед успіху в улюбленій справі, в коханні та міцного здоровя :friends:
ТРИМАЙСЯ ЧЄЛ!!!
Гурт Breaking Brain Without Aim |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Свята і Днюхі » ДНЮХА В ПАТЛАТОГО!!!!!
ВІТАЮ МЕН!!!
Бажаю тобі успіху під новий рік і твою днюху, насамперед успіху в улюбленій справі, в коханні та міцного здоровя :friends:
ТРИМАЙСЯ ЧЄЛ!!!
Тепер я Я я!))) в асі надіюсь шо перша або одна з перших привітала=)
Много много позітіфа, я тебе лублу і цьомаю=) шоб струни не рвались і шоб файно слепувалось..ГгггГ)))
Вітаю!Бажаю поменше сутичок з гопами на районі і побільше тьолок і бабла)))І підстрижися вже нарешті!!!
в асі надіюсь шо перша або одна з перших привітала=)
Чувакк....вітаааююю.....ти класний штріх :beer: :friends:
мій Маленький Братик, вже не Маленький.....
Льошику, котику, бажати можна багато... головне, щоб все від щирого серця))) я дякую Богу, за те, що в мене є ти))) таке маленьке й гарненьке чудо, що стіки важить у життях інших.... Побажання я написала в асю.. а зараз тіки хочу добавити, щоб здійснились всі творчі плани... чмоки в щоки)))
мої вітання усього самого найкращого
ПОЗДРАВЛЯЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Отредактировано хельга (2.1.2008 01:14:14)
ПРийми Щирі вітання, здоровя і міцної печінки!!!!
Бажаю тобі успіху під новий рік і твою днюху, насамперед успіху в улюбленій справі, в коханні та міцного здоровя
дякую,СірожкО)_
об струни не рвались і шоб файно слепувалось..ГгггГ)))
бугагаг))))дякю :kiss:
І підстрижися вже нарешті!!!
ніа))тільки після тебе))
Чувакк....вітаааююю.....ти класний штріх
валеркО)))
всі творчі плани... чмоки в щоки)))
оу)))ДЯкую,сетрчика))
мої вітання усього самого найкращого
дякуЮ!!!!)))
ПОЗДРАВЛЯЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
дякуюЮ)
ПРийми Щирі вітання, здоровя і міцної печінки!!!!
оо да...сьодня це найактуальніше на вечір)))
з ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!! усього самого самого, а головне ЗДОРОУЛЄ! буде воно - буде все! ВІТАЮ! :yahoo: :bravo: :good:
ну вобщім з дньом рожденіям поц))я тебе уже паздравіл і гатовь там сільотку пад шубай хуйню всяку.ти ж знаєш шо я палюбе прійду даже якшо не прігласіш!))))
ну вобщім з дньом рожденіям поц))я тебе уже паздравіл і гатовь там сільотку пад шубай хуйню всяку.ти ж знаєш шо я палюбе прійду даже якшо не прігласіш!))))
яйця жарені ))))і всьо))більше нехрена тобі не дам))))бугагаг
і са мбуш їх апять жаріть))) П,С тато побачив фотки де ти яйця жариш))) :fuck:
Патлач,чувак...ти сьоня рєально пасанам жизнь спас :beer: ,а то ти відєл кая біда сталаси....грабят срєді бєлого дня ....1715 руліт :beer: :good:
Патлатий сьоня до нас завітав))мали змогу його в упор привітати )))
Патлач,чувак...ти сьоня рєально пасанам жизнь спас ,а то ти відєл кая біда сталаси....грабят срєді бєлого дня ....1715 руліт
а що це я пропустила??? ану росказуйте!
а що це я пропустила??? ану росказуйте!
Оксанко,а ти мня утюгом питать будєш? :yahoo: .....ну то просто рєальниє пасани пілі піва 1715 і каталісь на санках
Сори, что позно)))) Но поздравляем Тебя с ДР!!!!!!!! Всего ахуеннейшего и веселого!!!!!!! (Алеся и Макс)
Оксанко,а ти мня утюгом питать будєш? .....ну то просто рєальниє пасани пілі піва 1715 і каталісь на санка
ага..дійсно круто було!!!)))дякую всім........ще хотіли на каньках..но нас спалили)))
Приеднаюси возможно с опозданием но хочу поздоровити та побажати щастя та здоров`я та саого всього неайкращого в життi!!! :beer:
і каталісь на санках
:oups: нас з Юрою перший раз зупинило дерево, так шо ми аж на попу впали назад))а другий раз пєньок))ми бабслеїсти!!!))треба було Патлатого відти з самого верху запустити))якось не додумалися))Патлатий з прашедшим тебе :friends: ...надіюся, що діск тобі попер, я довго вибирав БЕСТ ОФ ЗЕ БЕСТ
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Свята і Днюхі » ДНЮХА В ПАТЛАТОГО!!!!!