ця тема виникла чи навіть витокі цієї теми ідуть з теми ЛЮБОФФФЬ ...есть ілі нєт як наслідок односторонньої любві...як не дивно поте так воно і в більшості випадків буває...хтось кохає а хтось, якщо не відшиває то дозволяє себе кохати...
Невзаємне Кохання...
Сообщений 1 страница 20 из 30
Поделиться22.1.2008 01:22:56
в мене от думка прийшла... так, така любов є... але вона набагато краща, за звичайнісіньку... адже, ти тіки даєш частинку себе... не забираєш нічого... воно якось є приємніше.. а найголовніше, ти нічого не чекаєш взамін.. і не треба... мені здається, що не потрібно силувати людину кохати, чи бути з тобою, інакше, то будуть не відносини, а каторга...
а ще, цікаво, що невзаємне кохання... воно чисте... воно незаплямоване буднями... є безліч еречей у таких почуттях, які не тіки роблять тебе сильнішим, але й дають змогу почати впізнавати себе краще.. то є моя думка...
Поделиться32.1.2008 01:28:11
UFOs
ну апять такі...ну шо магу сказать ...нам сіРОЖКА пака с табой візьот ...ну всмислє НАМ(ти і я вмєстє :rose: )
Поделиться42.1.2008 01:40:10
хуйня то все, нерозділене кохання-- причина спивання обриганів водкою, пивом
Поделиться52.1.2008 02:06:16
хуйня то все, нерозділене кохання-- причина спивання обриганів водкою, пивом
да,це правда!і сил це ніхера не додає!!!
Поделиться62.1.2008 02:13:53
А ше дехто суїцидом займаєтся
Поделиться72.1.2008 09:53:02
UFOs
ну апять такі...ну шо магу сказать ...нам сіРОЖКА пака с табой візьот ...ну всмислє НАМ(ти і я вмєстє )
Абнємі мєня брат...ти же знаєш шо ми прям как МУЖ і МУЖ ))))))))в нас ніколи невзаємності не було і не буде ...хоча чуствуєтса шо я тєбя люблю а ти дозволяєш себе любити)))))
то є моя думка...
а моя думка, що невзаємність на кожного по своєму діє, на когось губітєльно на когось навпаки, в якості хорошого життєвого уроку, когось робить слабшим, а когось знову ж таки навпаки, СИЛЬНІШИМ ...невзаємність - це один з уроків життя...
П.С. насправді в цьому плані в мене стільки було невзяємності ( не з моєї сторони) що можливо це одна з пречин взагалі відрази до цього всього...це все гра, не хочеться бути знову пєшкою в чужій грі з фатальним для пєшкі кінцем...ліпши зі сторони подивлюся
Поделиться82.1.2008 11:19:15
ми прям как МУЖ і МУЖ
хоча чуствуєтса шо я тєбя люблю а ти дозволяєш себе любити)))))
:cray: нє гаварі так... :cray: єт нє правда.... :cray: нє хачу такоє слишать...... :cray: я ТЯ больше ЛЮБЛЮ
Поделиться92.1.2008 11:49:41
Єщьо буває всяка хуйня, Вєни ріжуть-- но то вже краше ЕМО питатися , як то робити ,вони суїцид роками деколи плануют
Поделиться102.1.2008 20:51:13
у мене питання, чому невзаємне кохання асоціюється з суїцидом... якшо б так було, то, думаю, половина форуму б вимерла давно...
Поделиться113.1.2008 17:18:10
Так ненада тут гнать половина весь ну крiм мене!!! :fuck:
Поделиться124.1.2008 16:03:07
вони суїцид роками деколи плануют
ААААААААААААААХАХАХАХАХАХХАХА))))))) ПІДЙОБ ОТМЄННИЙ))))))) з мене + )))))
у мене питання, чому невзаємне кохання асоціюється з суїцидом... якшо б так було, то, думаю, половина форуму б вимерла давно...
я в отсанню чергу)))
Так ненада тут гнать половина весь ну крiм мене!!! :fuck:
а в тебе не СУЄЦИД , а нещасний випадок буде на виробництві
кохання коли воно чисте і прекрасне...і коли невзаємне то мабуть це одне з самих болючих речей, хоча фіг з ним, пєрєживом, хоча свій слід в душі воно лишавє і чим більше кохаєш тим глибша рана
Поделиться134.1.2008 17:25:17
кохання коли воно чисте і прекрасне...і коли невзаємне то мабуть це одне з самих болючих речей, хоча фіг з ним, пєрєживом, хоча свій слід в душі воно лишавє і чим більше кохаєш тим глибша рана
ото факт, підтримую,
а ше кажут шо спірт, водка, то є хороший засіб проти любих інХфекцій і шрамів
РЄЦЕПТ
da.talis.dosis C2H5OH
назначєніє: ДЛЯ ОБРИГАНІВ
фармакологічні властивості: БИСТРО УБІВАЄТ ЖЕСТЬ НА ДУШЕ, БОЛЬ, СОВЄСТЬ І ДРУГІЄ ЄСТЄСТВЄННИЄ ПРІЗНАКІ HOMO SAPIENS
лЄхКо ПРЄВРАЩАЄТ чЄлоВЄка в МАКАКА , ІЛІ свінью
Прінімать только во внутрь, трі раза в дЄнь послЄ, ілі вмЄсто єди.
На сЄбя не разлівать, шоб нЄ було пЄрЄвондяка.
Во ізбЄжаніЄ пЄрЄдоза прінімать возлє кустов і желатЄльно с компаніЄй.
ПротівопоказаніЄ: НЄТ( ЗА ЧУЖОЙ СЧЬОТ ПЬЮТ ДАЖЕ ЯЗВЄННІКИ...)
ГЛАВВРАЧ ФОРУМА ВАСІЛІЙ ІЛЛІЧ ОГНЄННИЙ ________________подпісь
Поделиться144.1.2008 17:38:36
лЄхКо ПРЄВРАЩАЄТ чЄлоВЄка в МАКАКА
+1...ххахаха
На сЄбя не разлівать, шоб нЄ було пЄрЄвондяка.
от курва....
Поделиться154.1.2008 18:41:46
от курва....
оборван і обриган-- однозначно
Поделиться164.1.2008 19:07:16
Да чувак повнiстю згоден от найдиб лiки вiд цих ран булоб супер.
Поделиться175.1.2008 23:46:14
Takeandburn
красава + 1 ))))))нада запісатса на твой прійом))
Да чувак повнiстю згоден от найдиб лiки вiд цих ран булоб супер.
у тя єсть такіє рани? )))давай нє будєим лєчіть поврєждьонниє мєста, місє ГЛАВРАЧ говріт шо нада АМПУТІРОВАТЬ і ампутірованиє конєчності ПРІПЄКАТЬ ВОДКОЙ ілі СПіртом, ну а на крайняк півом ілі шмурдом)))
Невзаємне кохання - ета тєбє :fuck:
Поделиться186.1.2008 00:15:55
Невзаємне кохання - ета тєбє :fuck:
нє чувак,мало ВОТ ШО ЄЙ :fuck: :fuck: :fuck: :fuck: :fuck: :fuck:
Поделиться196.1.2008 11:10:58
нє чувак,мало ВОТ ШО ЄЙ
:friends: не нервуйся Валєрік))дєржи себе в руках)))я знаю, що для тебе ця тема болюча)))) ..старайся брати з усього уроки, уроки жизні і нє муті суєцид, хіба шо можна суецид замутити шляхом упіванія півом і розривом мочового пузиря))))))))
Поделиться206.1.2008 11:48:23
не нервуйся Валєрік))дєржи себе в руках)))я знаю, що для тебе ця тема болюча))
під"їбау трясця
..старайся брати з усього уроки, уроки жизні
я старанний учєнік :friends:
і нє муті суєцид
а чо так :cray: я ужє хажу па уліце і висматріваю дама па вишє
хіба шо можна суецид замутити шляхом упіванія півом і розривом мочового пузиря))))))))
чувак,це наші з тобоу будні :beer: :yahoo: :good: