мене ці чувакі пруть і рвуть всім, а їхні джеми мене добивають смертельним вистрєлом в голову))))
ось дивлюся зараз джемняк Frusciante, Flea and Omar і мене аж завертає, кідає, перекручує, блін))))
Гурт Breaking Brain Without Aim |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Забугрові бенди » RHCP
мене ці чувакі пруть і рвуть всім, а їхні джеми мене добивають смертельним вистрєлом в голову))))
ось дивлюся зараз джемняк Frusciante, Flea and Omar і мене аж завертає, кідає, перекручує, блін))))
Да!!!! пасани круті :bravo: але то не майо
Ого....в них кожна пісня це шедевр......ФЛлІІІ ая лаф ю (пригаю трусячи сіськамі))
californication ------------------ то пЄснь-- по кілька раз в день слухаю , стара но прикольна , бля
ше чув колись один альбом но то було давно і не помню назву, но
сподобалось.
шо тут говорити --гарячі перці
а я не думав шо тут будуть вабщє пісать))так нєєє пішут))я люблю перців всіх разом і кожного по атдєльності...в цій групі є 4 особистості, які знімалися в кіно, випускали свої альбоми, тощо...23 роки вони вже на сцені якщо я не помиляюся...про них багато мона гаваріть, але краще не теревенити а включіть койта альбом і просто ловити кайф))
П.С. ФЛІ ЗВЄРЬ!!!!4 фотка жесть...прощай музло))хоча не думаю що так легко зломати басло у якого гріф на 6 болтах тримається)))))))))))))але бля...ця фотка...вона за душубере))
Накiнецьто тема зявилась крутi чуваки :good: а фотки ще лiпщi. Уфос подумайте на щот таких виступiв теж хулi вже далi терятись :gg:
Cерий,я хочю тебе побачити,як на 4 фотці))))щоб ти був в тако
обожнюю їх і всі їхні албуми...
чуваки - легенда світового фанку, та й взагалі світової рок-музики
маю їхній "Live at Slane Castle" на ДВД... кожен день дивлюся і не можу нарадітись))))
крута група.Мазерс Мілк мене порвав на гавно,супер,мій улюблений альбом,вживу теж пісєц жарять пацани.Грейт ріспект!!!
Уфос подумайте на щот таких виступiв теж хулi вже далi терятись :gg:
Cерий,я хочю тебе побачити,як на 4 фотці))))щоб ти був в тако
ладно..голим то таке, прікольно , АЛЕ МУЗЛО!!!!!!!ЧЕРЕЗ МІЙ ТРУП!!!)))давайте ІБАНЕЗИ БИТИ)))))))))
мене перців повністю всьо рве на гімно....без виключення ..люблю старі їхні виступи..
KAWASAKI CLUB CITTA, JAPAN, 26 JANUARY 1990 - це ШОСЬ З ЧИМОСЬ!!!
Rockpalast Festival, Loreley, Germany, 17 august 1985 - блінн...тут з Словаком...мега класний
Red Hot Skate Rock, Vans Skate Park, 20 september 1987 - оригінальний в скет парку, чувакі молоді , такі запальні)))вони і зараз запальні, але роки своє показують
Pink Pop 1991 - ууууххх)))) ще Пінк ПОП 2006 гляньте для зрівняння...
ну це подивитися то вже аж в душі харашо, а новими виступами можна добити себе
"Live at Slane Castle"
джем перед піснею Каліфорнікейшен..він такий емоційний..така гра душею..фак...я не раз стримував емоції.
мені подобається Лайв-97 з дЕйвом Наварро,там ще дощ іде.Фуджі рок називається вроді.Також шукаю лайв на Голівуд рок фест з невідомим гітаристом,то врді їхній технік чи шо.Це коли Джон пішов а Дейв ще не прийшов.А ще планую скоро скачати ДВД про тур по Європі 1988)))Щодо більш пізніх виступів,то вони мені не дуже подобаються,вони втратили багато своєї ранньої енергії на мою думку.
Rockpalast Festival, Loreley, Germany, 17 august 1985 - блінн...тут з Словаком...мега класний
Хе)))Коли вони на біс голі виходять щоб злабати Хендрікса...Це щось !!!!)))))))
Також шукаю лайв на Голівуд рок фест з невідомим гітаристом,то врді їхній технік чи шо.
а помоєму сесійний музика, друг Джона ...помоєму
А ще планую скоро скачати ДВД про тур по Європі 1988)))
мммммм :good:
Хе)))Коли вони на біс голі виходять щоб злабати Хендрікса...Це щось !!!!)))))))
:bravo: ФАЄР ДЄТКА!!!!!)))дааа))у Флі тіки струни рвалися))))кульно...
а помоєму сесійний музика, друг Джона ...помоєму
Я точно не знаю.Вони там ще в касках вогняних)Унікальне відео.Уфос,заціни кіко їхніх відосів на rock-video.net.
В вогняних касках то вроді на Вудстоку було, вони лиш першу пісню в них зіграли - Гів іт евей
На Холівудрок-93 по ходу цілий концерт зіграли в касках)А Флі в цей же вечір підіграв Нірвані на трубі в Смелзлайктінспіріт___)))
red hot chilli PIPERS бенд не чуть не закос )))але грають чувакі наволинках ))))))) МАКС!!!АЛЄСЯ!!!читайте уважніше, бо я такий був радий, ви мене так агітували шо є якійсь такий альбом перців )))))я ще ржу))))))))))
UFOs
а назва теж палєвна, дослівно: "рок-сумка - в маси"!!!!
а назва теж палєвна, дослівно: "рок-сумка - в маси"!!!!
))))))))))))))))))це жесть)))))))))))))))
трібьюти трібьютами,ят от зараз дивлюся лайв ін нью-зіленд 1992 року - крутєйший відморожений концерт!!!)))пацани гонять шо ну нах.Джона вже нема,але все одно дають жару пісєц!!!Viva Red Hot Motherfucking Goddamn Chili Fucking Peppers!!!
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Забугрові бенди » RHCP