"Жінка може роками жити без сексуальних задоволень, не втрачаючи людської гідності, але не може і тижні прожити без надії на них."
Едуард Тополь
Що головне для жінки: гроші, громадська думка, слава, кар'єра або секс? Чого чекаємо ми від чоловіків, і чого чекає від нас сильна половина людства?
Згідно проведеному фірмою по випуску презервативів «Durex» дослідженню, в середньому жителі Німеччини займаються сексом 117 раз на рік (середній світовий показник — 103). Не дивлячись на те, що частота сексуальних контактів в Германії вище середнього значення, багато німців не задоволено своїм сексуальним життям.
Тільки 25% чоловіків і 42% жінок, згідно проведеному опиту, вважають, що займаються сексом достатньо часто. Решта німців бажала б отримати від життя куди більше задоволення, чим мають на сьогоднішній день. Троє з чотирьох німців займаються сексом кожного тижня і 34%, як мінімум, три рази в тиждень. 60% опитаних хотіли б займатися сексом частіше, ніж вони це роблять нині.
я вважаю і для мене особисто це не є головним в житті, але так склалося генетично, що без нього не можливо, але його можливо заміняти чимось.....ну дьорнув і попустило, але кажуть що то не то, але я себе наприклад не обтяжую цим питання аж надто :)Що я чекаю від сексу?..хмм...того, що підійметь 2 людей до небес на крилах кохання задоволення і опистить на землю на імпульсі довіри, щирості, ніжності і відчуття прекрасного...
а що ви завжди чекаєте від цього і що для вас це є і на якому місці в житті?