Гурт Breaking Brain Without Aim

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » Дружба

Дружба

Сообщений 1 страница 15 из 15

1

Дружба...як ви думаєте чия дружба сильніша? чоловіча чи жіноча?...кажуть, що жіночої дружби взагалі не існує, але я в чомусь і погоджуюся, а в чомусь і не погоджуюся.

на чому тримається і на що опирається дружба? ?? ...можливо дружбине існує, можливо дружба це ніби взаємовиручка , взаємна якась користь, чи шо? у вас багато є друзів і чи всіх підряд ви називаєте другом?

0

2

UFOs написал(а):

кажуть, що жіночої дружби взагалі не існує, але я в чомусь і погоджуюс

ти шо паєхал парєнь?! :O  от які найкращі друзі-хлопці дозволять собі цілуватися при кожній зустрічі?!
просто "замками" для скріплення жіночої дружби слугують трохи інші речі, ніж у пацанів.. :yes2:

0

3

жіночої нема - це факт, ну а чоловіча є! але теж проходить часто випробування! на свому досвіді кажу

0

4

Cold написал(а):

жіночої нема - це факт

і ти запанібрата з цим узбєком?!  кардинально не згоден, у жінок навіть в середньому більші шанси мати найкращу подругу, майже усі завзяті подруги - з динитства, школи; у пацанів - з армії чи "с пєрвава класа вмєстє" :cool2:

0

5

Blue!Oyster!!Cult!!! написал(а):

от які найкращі друзі-хлопці дозволять собі цілуватися при кожній зустрічі?!

жінки просто по іншомусприймають це все, ніжність цінують, а серед хлопців в суспільстві таке явище би розцінювалося як підарасія або аморальнеповедення в с успільстві....цікаво, нє?

просто "замками" для скріплення жіночої дружби слугують трохи інші речі, ніж у пацанів..

може поділишся цими ЗАМКАМИ ?

Cold написал(а):

жіночої нема - це факт,

я думаю, категорично говорити про що небудь не можливо,,тому що у всьому є виключення...відштовхуючись від жіночності, сама жіноча дружба більш емоційна і хиткіша чим в чоловіків.

Cold написал(а):

ну а чоловіча є! але теж проходить часто випробування

дружба - це річ перевірена часом :)ї

..хоча мене чяерез хуй кідали і друзі, яких я знаю пів життясвого, ще з школим...як через дівчат, так і просто через якісь принципи...піздато корочє.

0

6

і ти запанібрата з цим узбєком?!

фак офф Патлатий!!! :fuck: чітай уважніше шо я пишу ;)

0

7

єдине, що скоро залишиться від дружби - пепсі й кока-кола...
розумійте, як хочете

+1

8

Anahi написал(а):

пепсі й кока-кола...

еееееххх, Keithmoon? і ми колись з тобою ці напої полюбляти розпивати..., особливо перший  :gg: не повернути вже прожитий у молодості час... :cray:

0

9

еееееххх, Keithmoon? і ми колись з тобою ці напої полюбляти розпивати..., особливо перший   не повернути вже прожитий у молодості час...

Да уж... зара пішли зовсім інші,дорослі напої,призначені для тимчасового заглушення безвихідного душевного болю...ех... :cray:

0

10

воно то так, але кажу ще раз: ця "дружба" переривається першою ж западляною зі сторони одної із "подруг"
причин тому багато: хлопці, гроші, шмотки, становище в суспільстві ітд
кажу це бо також багато прикладів власних знайомих знаю

0

11

Cold написал(а):

причин тому багато: хлопці, гроші, шмотки, становище в суспільстві ітд

ні одну з причин не вважажаю такою вагомою, що могла б вплинути на дружбу... якшо вона справжня.
ні один хлопець не достоїн подруги, ні одна сума не вартує втрати спілкування з рідною тобі людиною, шмотки.. ггг.. це вшось занадто матеріальне щоб взагалі відноситись до дружби, а от останнє... є такі випадки, але треба бігом давати підзатильника, щоб подібні думки не лізли в голову...
сьогодні є бішьший фактор - самолюбство, самоідеалізація, егоїзм... ми занадто принципові та, можливо, самовпевнені...  Дюкувати Богу, у мене є декілька подруг, на яких я реально можу покластись.. хоч і спілкуємось ми зараз менше, бо навчаємось на різних факультетах...
на мою думку, дружба є тим, що допомагає нам взагалі жити повноцінно. ця штука відрізняє нас від тварин і є по своєму, залежність та слабкість. якшо немає когось близько, реально відчуваєш себе нікому не потрібним.

-1

12

Anahi
+1...класно висвітлена думка.

цілком погоджуюся і ще додам, що дружба пізнається тільки з часом...тобто чим більше знаєш людину, тим більший це тобі друг або навпаки. Взагалі то я вважаю і по собі сужу, що я не всіх підряд називаю друзями в менедійсно є друзі і є знайомі... :)

0

13

UFOs написал(а):

в менедійсно є друзі і є знайомі...

і в мене
а з кращим другом дружба вже 11 років
нажаль,він зараз в Києві вчиться..

0

14

UFOs написал(а):

Anahi
+1...класно висвітлена думка.

Оксано вибачь мені будь ласка...я кривими рукми своїми натиснув не + а -....соррі... :( ......

0

15

Дружба то е дуже складна штука яку пояснить важко тому за пояснення лiпше небратись бо ненайдете!!!!

0

Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » Дружба