чоботи
які-такі чоботи???? для чого там чоботи???
Гурт Breaking Brain Without Aim |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » МЕТРО!
чоботи
а ти думаеш там пляж пісочок да там водічка тече і потрібно мати шкари які не пропускають воду вот я в чоботах хуярив і мне пох зато сухий
мені сказали, що в кросівках можна йти...
мені сказали, що в кросівках можна йти...
наібали тебе , чели теж взяли пакети намотали на ноги і промокли, а я ніс на спині одного раненего точніше одну
чоботи
Каштан,якшо іти так як ми ішли перший раз по краям,то можна і без чобіт.....трохи напряжно для ручєк і довгіше,але всетаки я тоді був сухий
там зараз напевно ще більше води...усе потаяло...корочє в чоботах туди йти це саме кльове :good: бо по стіні лізти усю дорогу то важкувато трохи...
Каштан,якшо іти так як ми ішли перший раз по краям,то можна і без чобіт.....трохи напряжно для ручєк і довгіше,але всетаки я тоді був сухий
ненаю пасан як для тебе, мени пох, а шо буде з тымы що першый раз воны ахуеють
там зараз напевно ще більше води...усе потаяло...корочє в чоботах туди йти це саме кльове бо по стіні лізти усю дорогу то важкувато трохи...
це точно там потоп да фаинка :good: тяжкувато але не для обрыганив
так када ви туди тур-паход організовуєте?))
так када ви туди тур-паход організовуєте?))
ще точно невідомо але як я казав приблизно в перших числах наступного місяця
оГ))
тіки скажете наперед десь днів зо два до того...
Anahi
:good: окі покі....ОКсанко,всьо будєт пучком....
бля ви тут пра Метро...помню бил такой писатый клубец на гравике.мы туда каждые выходные с пацанами и телами ходили на диско.обстановка-рулез,диджеи- профи,куча гламурных паадокафф и падонщиц...вообщем атвисали па полнай...жаль закрыли ....
ля ви тут пра Метро...помню бил такой писатый клубец на гравике.мы туда каждые выходные с пацанами и телами ходили на диско.обстановка-рулез,диджеи- профи,куча гламурных паадокафф и падонщиц...вообщем атвисали па полнай...жаль закрыли ....
я раз ток приїжав міма.. і чув багато чого,що тіп закрили із-за травкі..чи шо.... :fool:
я раз ток приїжав міма.. і чув багато чого,що тіп закрили із-за травкі..чи шо....
бля,реально терпилы галимые закрыли...нашол бы реально,пабазарил...во гонят!приходиться в Сферу ходить,но там вроде тоже нормас...
приходиться в Сферу ходить
у мня всє аднагрупнікі с сєла в сфєру ходят Ані мнє гарят:"Моу,Валєріку,ходи з нами у СФееееруу погулєєм" я говорю " Нє пасани пасіб,я луч на Тралку пайду "
" Нє пасани пасіб,я луч на Тралку пайду
Бля пасан,ты реально не рубишь фишку,в клубах тусовать круто.там классные ребята,дефтченки,музычка,а на етой трале или как там,одни пьяные лица,еще и патлатые,фу...я лучше под забойный диджейский бит паатрываюсь и с дефтченами пазажигаю)
Отредактировано KeithMoon (23.1.2008 23:14:26)
KeithMoon
всьо пасан тє рєспєкт :cool2: ти мня пєрєканал ...я тож хачу чучуть пазажигать і пазажиматса в тьомних угалках с малалєтачкамі :cool2: ....тож хачу наригать на ковата брєйкєра,каторий там вимахіваєтса на танц плащадкє ...всєм клубєрам уважуха і пачот :cool2: ....
Спєлєолагі бля ))))))))))))))) може вам в цьому заброшеному метро дійсно діско відкрити? )))))
може вам в цьому заброшеному метро дійсно діско відкрити? )))))
ммммммммм.....я нє протів ток чєрєз ту щєль в варотах прі входє нє всє пралєзут ......а фіфачєк і прочіх ганарових пасанчікав будєм скідивать с той лєстніци :yahoo:
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Базарім » МЕТРО!