:friends: Висвітлюємо тут думки стосовно один одного
Думка про форумчан
Сообщений 1 страница 20 из 85
Поделиться222.1.2008 00:25:45
:friends: :friends: :friends: :friends: :friends: :friends: :friends: :friends: :friends: :friends: :friends: :friends: :friends: туто є багато класних пасанів і дівчат :good:
незнаю що про мене хто думає то нехай тут скаже, а я скажу що вас всіх люблю! :beer:
Поделиться322.1.2008 10:09:13
а я скажу що вас всіх люблю!
брихати не гарно, а шари катати ще більш негарніше ))))) всіх любить тільки Бог
Поделиться422.1.2008 18:13:15
...от я....сука, злая как черт на Уфаса.....я тебя когда-нить убью!!!!!!!!!!!!!
ПС: ...он знает из-за чего))))))
ППС:...я тащусь от форумчана Вонтеда....это просто мегапиздатый хлопец)))))))))))))))))
Поделиться522.1.2008 21:11:32
Усіх хачу!
Поделиться622.1.2008 21:23:13
а я от атказуваюсь атвечать на тєму!!!я тут реально не всіх люблю канеш.але більшість мої дурзі,хоороші знайомі або класні люде яких я взнав з форуму!просто ублюдкаф і всякіх уродав музика бва самі бвашнікі і їх форум атпугіваєт як чарівний амулєт!і вот вони запишуться я запишу їх музечку на діск і вцеплю собі на шею ат зглаза!!))))всі класні - от моя думка!
Поделиться722.1.2008 22:21:45
)всі класні - от моя думка!
не піздякай))ти ЗАСРАНЕЦ)))
Поделиться823.1.2008 00:00:27
брихати не гарно, а шари катати ще більш негарніше ))))) всіх любить тільки Бог
серий ти поц, я шари не катаю! ясно тебе
Поделиться923.1.2008 16:01:33
...от я....сука, злая как черт на Уфаса.....я тебя когда-нить убью!!!!!!!!!!!!!
ПС: ...он знает из-за чего))))))
ну Алєсічька...ну майа картошечька ))))))))ну мой чіпсік малосольний )))))))ну так получілось ))))) думаєш мені не стидно? )))))да ти права, мені не стидно )))))зато я тебе люблю і всі тебе люблять з 2бва і не тільки тому що ти картошку по дішовкі нам скідуєш, а тому шо ти класна, весела тьотя ))))
а я от атказуваюсь атвечать на тєму!!!я тут реально не всіх люблю канеш.але більшість мої дурзі,хоороші знайомі або класні люде яких я взнав з форуму!просто ублюдкаф і всякіх уродав музика бва самі бвашнікі і їх форум атпугіваєт як чарівний амулєт!і вот вони запишуться я запишу їх музечку на діск і вцеплю собі на шею ат зглаза!!))))всі класні - от моя думка!
малий курварь +1 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) амулєт )))))))))у нас просто заклятіє магії протів зла ))))))))люблю тебе Ростік і люблю тебе підйобувати )))ти коли бісишся то дуже серйозний і як старий варчун )))))
серий ти поц, я шари не катаю! ясно тебе
неа, ти рпосто граєш в Біліард, Боулінг, Гольф, Кьорлінг, навіть ЯДРО МІТАЄШ ))))))))))))))))))))))))))))))
Поделиться1024.1.2008 00:52:03
неа, ти рпосто граєш в Біліард, Боулінг, Гольф, Кьорлінг, навіть ЯДРО МІТАЄШ ))))))))))))))))))))))))))))))
да пасан ты прав я граю на деньги и просто так не хоч со мной поиграть я те буду поддаватся милый мой
Поделиться1124.1.2008 08:03:51
і не тільки тому що ти картошку по дішовкі нам скідуєш,
рррррррррррррррррррррРРРррррРррррр.... :fuck:
Поделиться1224.1.2008 11:25:20
кльова тема... жалко я тільки нікого не знаю тут, а ще й так багато нових людей зявилося....
Поделиться1324.1.2008 14:24:16
рррррррррррррррррррррРРРррррРррррр....
Народ, вона в реалі б укусила )))))))) Алєся ти класна чувіха, буш на свадьбі то ми тебе украдемо у женіха і.... ))))і повеземо в Бєларусь, там обміняємо на БАРАБУЛЮ і приїдемо сюда )))))
да пасан ты прав я граю на деньги и просто так не хоч со мной поиграть я те буду поддаватся милый мой
с підарамі нє п*ю
кльова тема... жалко я тільки нікого не знаю тут, а ще й так багато нових людей зявилося....
ну да ладно, хоть би написала шо Форумчанєн УФОс став злішим ))))))
Поделиться1424.1.2008 16:09:48
UFOs
та я тобі вже в асі то писала. та і не напишеш тут правду, бо деякі люди не розуміють критики (то я не про тебе)))
Поделиться1524.1.2008 16:27:26
(то я не про тебе)))
ну я ж знаю шо я засранєц, але ти також далеко НЕ АНГЕЛи ( знаєш ще такий гурт є )
думка постійно видозмінюється я колись думав шо думка не може змінитися про людей, яких знаєш з дитинства, але це піздьож, люди міняються, це факт
аааа да ))забув сказати шо Вонтед тоже афігєнний дядько, але Аляся його забере в Бялорусь і це буде хєрово, тоді Алєсю прийдеться мачіть!!!!)))і нєхай прастіт нас Батька Лукашенка
Поделиться1624.1.2008 22:18:46
Напішитє хтота шота тут про мене... :rose: :cray:
Поделиться1724.1.2008 22:30:17
Map_Ko
а шо тут писатии? юмар понімаєш, панти нє кідаєш, вареники палюбляєш
Поделиться1824.1.2008 22:32:30
UFOs
аааагагага, пабароооолл, пабарооол...
П.С. Сам такой...
Поделиться1925.1.2008 15:07:25
Народ, вона в реалі б укусила )))))))) Алєся ти класна чувіха, буш на свадьбі то ми тебе украдемо у женіха і.... ))))і повеземо в Бєларусь, там обміняємо на БАРАБУЛЮ і приїдемо сюда )))))
^)) крадите, крадите...только потом мне моему мужу верните)))) желательно в целости )
аааа да ))забув сказати шо Вонтед тоже афігєнний дядько, але Аляся його забере в Бялорусь і це буде хєрово, тоді Алєсю прийдеться мачіть!!!!)))і нєхай прастіт нас Батька Лукашенка
...нет, не заберу...это он меня заберает по-ближе к тебе....на каличанку)))))) в Циганскую страну)
Поделиться2025.1.2008 15:11:55
в Циганскую страну)
ну так будєм промишлять)))))в тебе є связі на ринку картошкі у мєня на ринку двдішкі у Макса єсть машина для развозкі, будєм БАРОНАМІ на районє ще слух в Бєларусь дойде про тебе і за твою голову буде винагорода, 2 мішка картошкі)))))тоді пів Білорусії почне ахоту навіть фільм можна зняти і назвати його, "hurry potato, hurry"
П.С. Сам такой...
ну а шо менітірятися ))))