шо кто сотріт?))шо кого прьот?)
мені подобаються документалки та фільми про Другу Світову, також відморожені комедії люблю та стильні ганстерські фільмасі...і мультікі мона пасатрєть, особливо люблю компютерну графіку (Фінал Фентезі)
Гурт Breaking Brain Without Aim |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Фільмасі » Ваш Улюблений Жанр Кіно та улюблений фільмась
шо кто сотріт?))шо кого прьот?)
мені подобаються документалки та фільми про Другу Світову, також відморожені комедії люблю та стильні ганстерські фільмасі...і мультікі мона пасатрєть, особливо люблю компютерну графіку (Фінал Фентезі)
Тащусь от МЄСЄВА Так шоб тапор в голову і павсьому... Ну канєш і нє забиваєм про ПОРЄВО
Мабуть найбільше драми люблю,і психологічні трилери Ну ще можна якійсь екшн гостросюжетний подивитись,але без фантастики.Ще подобаються деякі сучасні російські кіна,типу там "Наачной Прадаавєц" чи"Жмурки".А ще люблю совкові кіна про гопоту)
якісь документальні фільми,екшени....
Так шоб тапор в голову і павсьому...
:kill: как гаварітсо фільми з глубокім смислом))))
А ще люблю совкові кіна про гопоту)
шо навіть таке є?
Є один.Бачив на ютубі кадри,мрію цілий фільм пробити.
а мої улюблені це фільми з Кері і Віном Дізєльом!а також "Жмуркі" то ваще йопт реальнасть 95 гадов!)))
как гаварітсо фільми з глубокім смислом))))
нєє чувак....от напрімєр "Тєхаская рєзня бєнзапілой" галімий фільм?Єто вашє мєгафільмась :good: одін із маїх любімих... А єшьо "Поворот не туда", "ПИЛА", "Джиперс Криперс", "Пятница 13", "Хеллоуин"... і т.д. :good: :good:
Тєхаская рєзня бєнзапілой" галімий фільм?
нєєє чувак....це класний фільмась..на реальних фактах, що мали місце в Техасі... :out2: жесть.
Поворот не туда", "ПИЛА", "Джиперс Криперс", "Пятница 13", "Хеллоуин"
ну ето мєсіо харошоє, но різня на фактах...Халми імєют глаза 1,2 тоже так нічьо фільмась))
хочу достати іпасатрєть фільм Прарок)))і ще той треба взяти ш оми з тобою бачили...Кібаргі 2 :face:
ще той треба взяти ш оми з тобою бачили...Кібаргі 2
ага....там єшьо два кєнта полу люді-полу кібаргі нарісованих с аффтаматамі
Я не люблю современные российские фильмы :bad: Ну и не очень люблю импортные малобюджетные... А все остальное - было бы время смотреть
badbanny це наш мяснiк кльовий чувак от мясца нада. :good:
badbanny це наш мяснiк кльовий чувак от мясца нада.
пасіб чєл... ...ти тож штріх шо нада :bravo: :beer:
Так ти не знаеш хто я це тiпа мое приiмущество))))
Так ти не знаеш хто я
знаю
Хтож? невже спалив?
Хтож? невже спалив?
Вітьок,нє шифруйся Будєм вмєстє Омаха Біч брать в тилу на пєрєдавой!!
гагагагагаагагагагагагагга Полюбас))))
Вітьок,нє шифруйся Будєм вмєстє Омаха Біч брать в тилу на пєрєдавой!!
гагагагагаагагагагагагагга Полюбас))))
віжу ви тут вже свій фільм збираєтисе знімате варе)))і без мене....СУКІ :fuck: ....а я в бліжнєм баю нє замєнім...прямо як в фільмі "Врятувати Рядового Раяна" :good: також офігєнний фільмась...вартує перегляду і не один раз
Раджу подивитися фільм КУБ, по можливості всі частини, фільм давіт на мозг %) :good:
Вы здесь » Гурт Breaking Brain Without Aim » Фільмасі » Ваш Улюблений Жанр Кіно та улюблений фільмась