ну що особисто для вас є головним або на що ви спершу звертаєте увагу і може які часті тєла вас пруть або ваші варіанти ))
Що головне в чуваку/чівіхі?
Сообщений 1 страница 20 из 133
Поделиться223.1.2008 21:19:05
моя бабуся ввесь час повторювала... хлопець має бути голоане - НЕ скупим, і НЕ алкоголіком... а все решту фігня... підтримую цю думку...
а про часті тела.. я завжди звертаю увагу на спину))) так сказать фейсконтроль))))
Поделиться323.1.2008 21:29:07
я завжди звертаю увагу на спину)))
ага))на спину))буш тут росказувати)))
а я звертаю увога на Очі..,)))адже очі це дзеркало душі))
саме на ОЧІ!!!!
Поделиться423.1.2008 22:00:24
А я на лавэ обращаю внимание,если многа лаве то пох пасан или тела,буду палюбэ кадрить)
Поделиться523.1.2008 22:03:12
Patlatui
Ах ти, випередив мене! Угу...очі.... хоча вони дуже оманливі, бо дзеркала бувають криві
Поделиться623.1.2008 22:03:55
ага ПАЛЮБЕ ))))))))))і ти тут тоже мені розказуй ))))))) ТИ НА ЧЬОЛКУ ВТИКАЄШ СПОЧАТКУ ))))
а про часті тела.. я завжди звертаю увагу на спину)))
тобто на попу!!!)))))ПАСАНИ!!!качаємо собі зади і БРИЄМО ЇХ!!))))))))
ну нафіг))))шас паалюбе шото напишу і мене підїбуть))))
а мені подобаєтсе вулосся, ну на голові звичайно ))) а от в деталях вжене буду ))кудряві подобаються)))це так сексі ))Да Юра?
але шо б чувакі неказали, то це 3 частини тєла...і не треба відмазуватися і в краску падати, я також людина і звертати увагу люблю на такі 3 часті тєла:
1. риса фейса
2. оооооооооооо )))))ну да да, ГРУДЬ ))))))))
3. а тепер скажіть хтось шо вас попа ідеальна не зачаровувала )))
ну ще можна БОНУс - ногі ))))) ну це так візуальне, а якшо це всьо ще укутане у казкове валосся ( тільки не зелене і малинове ))))))) бажано натуральне і таке збуджуюче...то всьо срака )))знаєте шо тоді? )))а тоді пасани або ведуть себе як ДЕШЕВІ ГРУЗІНИ катаючи шари )))))або тупо падають в краску і на мароз бо в них встає ))))))) або вони відкривають рот і в їх очах сцени любві горять))))) або просто мовчки очі говорять ВАУ!!!!!!!!АЛІЛУЯ БРАТ!!!!Я СКАЗАВ АЛІЛУЯ БРАТ!!!ТИ ЦЕ БАЧИШ !!!:???_)))Брат, АЛІЛУЯ!!ЦЕ АНГЄЛ )))от так от )))
і пішли до дупи чувакі я нас видав не нада на мене наїжжати бо це правда ))))
цікаво хтось з чувіх проізнесе такого роду істіну, бо я задумався про задніцу і буду її качати ))))))))
Поделиться723.1.2008 22:06:44
ага))на спину))буш тут росказувати)))
саме на ОЧІ!!!!
так на спину... чомусь, страшенно подобається ця частина тіла)))
та чому ніхто не вірить, що у чоловік, якшо брати до розгляду тіло - спина найприємніша штука... особливо частина де спина переходить у шию)))
а про очі... зараз в асі нагадаю деша)))
Отредактировано Anahi (23.1.2008 22:11:52)
Поделиться823.1.2008 22:12:19
ага)))памятаю як Оксана сказала ))) АЛІЛУЯ СЄСТРА!!!! У УФОСа ОЧІ ОЛИВКОВОГО КОЛЬОРУ))))) )))дааа очі це також ЗАМАНЧИВА ШТУКА)))якщо вони ще й підмігують або граються )))і ти дивишся в очі а вони так шалять і направляють свій радіус огляду на різні часті тєла то аж неудобно ))))
так на спину... чомусь, страшенно подобається ця частина тіла)))
Чувакі!!!в нас вже є 2 завдання)))
1 - працюємол над ЗАДАМИ!!бриємо і качаємо!!
2 - СПИНА!!!Бриємо спину!!!качаємо мишци, ходимо рівно і граційно рухаємо мязами на спині
Поделиться923.1.2008 22:30:08
eee)нагадала))
Поделиться1023.1.2008 22:45:06
пасани упалі на мароз ))))))))))))))))))) да виходимть всі культурні і на марозі, один я такий ))))))
доречі в дівчат є багато частєй таких тєла і не тільки якими навіть восхєщаєшся)))а ще коли любиш тьотку, то все для тебе ідеальне ))а якщо ще дівчина відкриває ротік і говорить і ти можеш слухати днями, тобі цікаво, то всьо )))когда свадьба ?* ))))))
Поделиться1123.1.2008 23:03:24
Ну шо я магу сказать? ...прі встрєчє палюбасу валаса (мні просто дуж подоюається дівочє волоссячкоо-хочу його понюхати ),фєйс тож, і попа (тож хочу понюхати :bad: бля дурне сказав )!!!а сісі,ноги і прочіє прічяндалля мнє пох
Поделиться1223.1.2008 23:17:03
Ну если у парня крутая попка,так чеб ее не памацать)
Поделиться1323.1.2008 23:28:42
...прі встрєчє палюбасу валаса (мні просто дуж подоюається дівочє волоссячкоо-хочу його понюхати
курва утачняй де саме бо я щас тут сасмєха утану в слюнє!!!)))))
фєйс тож, і попа (тож хочу понюхати
ці твої замашкі МАКАКа ))))))))))))))
а сісі,ноги і прочіє прічяндалля мнє пох
бо ти в цьому просто розчарувався був напевно ))))))))))))))))))
Ну если у парня крутая попка,так чеб ее не памацать)
Респект мен!!!!))))і не тільки її памацать можна а навіть ГЛУБЖЕ ПОЗНАЙОМИТИСЯ З попкою)))))
Поделиться1423.1.2008 23:31:38
О брат мой єта бальшой грєх :tcc: как гаварітса нє прілюбадєйствуй попай пасана бліжнява-друга аднаполавава :yes2: ібо будєт тєбє наказаніє вєчний стаяк в ніжняй часті тваєй :yes2: Адумайся брат!!Нє тварі зла
Поделиться1523.1.2008 23:36:24
курва утачняй де саме
как гдє?імєнна там Нну тіпа на нагах
ці твої замашкі МАКАКа ))))))))))))))
ага ...курва а єшьо я кідаюсь сразу на шєю і начінаю рєзко работать ніжняй частью тєла прі єтам гаваря У У УУУ УУУУУУУУ
бо ти в цьому просто розчарувався був напевно )))))))))))))
нє прав ти тут пасанчік ...
Поделиться1624.1.2008 00:06:13
да пасанчики устроили вы тут розговорчик
уфос в большынстве ты прав конечно но ето токо с первого взгляда а вобще главное чтоб человек был хорошый и если имеются в комплекте положытельные параметры то ваще супер :yahoo:
и каждому свое! мы все разные и у нас разные интересы и вкусы! :good:
Поделиться1724.1.2008 00:13:49
и каждому свое! мы все разные и у нас разные интересы и вкусы!
Каштанчік,ти шо сєктант? ну прізнайся шо ти гочіш пагладіть чіюта попу
Поделиться1824.1.2008 00:57:58
Каштанчік,ти шо сєктант? ну прізнайся шо ти гочіш пагладіть чіюта попу
не пасан ну я люблю кроликаф особенно твою попку мечтаю погладить и не только погладить
Поделиться1924.1.2008 12:24:53
бабкі главнає!..і всьО!
Поделиться2024.1.2008 12:46:56
а для мене чогось ну найголовнішого нема
все має поєднуватися)